مجتمع مس سرچشمه بر اساس مقررات به مسئولیتهای اجتماعی عمل میکند
مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان و عضو هیأت مدیره شرکت ملی صنایع مس ایران در نشست بررسی مشکلات روستاهای سرچشمه در حوزه زیرسازی جاده های روستایی بیان کرد: سال قبل زیرسازی و آسفالت جاده شاهزاده عباس با همت صنعت و معدن و تجارت و شرکت ملی صنایع مس ایران آغاز شده و جاده مغوئیه هم در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش شایوردنیوز، حسین احمدی عنوان کرد: اجرای طرح و پروژه در روستاها توسط بخشداری اولویت بندی می شود و شرکت مس هم بودجه را پرداخت می کند تا به حال بودجه قابل توجهی برای احداث جاده ها و زیرساخت های منطقه اختصاص داده است.
وی با اشاره به اینکه ساماندهی قنوات و لوله کشی آب هم در برنامه شرکت مس قرار دارد، خاطر نشان کرد: مجوزهای لازم را در قالب مسوولیت های اجتماعی و با هماهنگی هیأت مدیره می گیریم تا بتوانیم با اجرای طرح های روستایی اطراف سرچشمه نوید بخش سال های خوبی برای روستاها و مناطق اطراف باشیم.
حقوق معادن دولتی برای آبادانی روستاهای همجوار معادن کم است
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه گفت: اهالی روستاهای سرچشمه در زمینه های مختلف اعم از راه، اینترنت، آب و گاز دچار مشکلاتی هستند.
حجت الاسلام حسین جلالی بیان کرد: زمانی که در یک روستا مدرسه ای نباشد، تلفن همراه آنتن دهی نداشته باشد، زیرساختهایی به مانند راه، برق و روشنایی وجود نداشته باشد، مردم به سمت شهر مهاجرت می کنند.
وی گفت: حقوق دولتی معادن استان کرمان رقم بالایی است که متأسفانه برای حل مشکلات و توسعه و آبادانی روستاها آن طور که باید هزینه ای از این طریق پرداخت نمی شود.
حجت الاسلام جلالی ادامه داد: اداره صنعت، معدن و تجارت در صدور مجوزهای فعالیت معادن باید به ابعاد زیست محیطی و آبادی ها هم توجه داشته باشد، زیرا معادن باید نسبت به حقوق اهالی هم برنامه داشته باشند و محیط زیست را هم نابود نکنند.
وی همچنین به بیشترین حوادث جاده ای در محور رفسنجان به نوق که دوّمین محور حادثه خیز در استان کرمان است اشاره کرد و گفت: کار دوبانده سازی آن در حال اجراست و نیازمند اعتبارات بیشتری است.
نماینده مجلس خاطرنشان کررد: محور داوران( رفسنجان به زرند ) هم یکی دیگر از محورهای پرخطر رفسنجان است که اعتبار ۸ میلیارد تومانی برای دوبانده شدن این محور کافی نیست و باید افزایش پیدا کند.