انعقاد تفاهمنامه همکاری مابین پارک علم و فناوری یزد و مرکز نوآوری رفسنجان
رئیس پارک علم و فناوری یزد با اشاره به اینکه صنایع بزرگ کشور نیاز به قطعات و خدماتی دارند که در شرایط تحریم نمی توان آنها را وارد کرد و شرکت های بزرگ صنعتی کشورمان با مشکل مواجه هستند، بیان کرد: برای اینکه این قطعات در داخل به تولید برسد و از بیگانگان بی نیاز شویم نیاز است بخش های فکری و ایده پردازی ها و تجربیات را با کمک شرکت های دانش بنیان به کار گرفت تا گام های اساسی در این زمینه برداشته شود.
به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، برای همکاری بیشتر و ارتباط مستقیم، مابین پارک علم و فناری یزد و مرکز نوآوری شهیدستاری مجتمع مس سرچشمه تفاهم نامه همکاری امضاء شد. رئیس پارک علم و فناوری یزد در مرکز نوآوری شهید ستاری مجتمع مس سرچشمه رفسنجان در خصوص مزیت های این همکاری و ارتباط دوسویه اظهار کرد: پارک علم و فناوری یزد با قدمتی ۲۰ ساله دارای ۳۵۰ شرکت فناوری و دانش بنیان است که با کمک فناوری، تفکرات و ایده های افراد نخبه و نیز تسهیل امور در وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری راه را برای رفع نیازهای بخش های مختلف هموار می کند.
محمدمهدی لطفی افزود: پارک های علم و فناوری می توانند به شرکت های داخل پارک خدماتی شامل شبکه سازی و ارتباط با سایر حوزه های علم و فناوری در استان و کشور و نیز ارتباط با صنایع بزرگ کشور را ارائه دهد.
لطفی ادامه داد: بر همین اساس بر این شدیم تا تفاهم نامه همکاری در زمینه های مختلف اعم از کشاورزی، معدن، انرژی و آب بین پارک علم و فناوری یزد و مرکز نوآوری شهید ستاری مجتمع مس سرچشمه در رفسجان منعقد شود.
وی تصریح کرد: توافق کردیم نیازهای فناورانه حوزه مس و شرکت های مختلف پارک علم و فناوری یزد و نیز پذیرش تیم ها به صورت مشترک برطرف شود و بتوان بهره مندی لازم را به دست آورد.
لطفی بیان کرد: شورای راهبردی با حضور نمایندگان دو طرف تشکیل و بر روی نحوه و زمینه همکاری های لازم، تصمیمات موثری در جهت رسیدن به اهداف متقابل گرفته می شود.
رئیس پارک علم و فناوری یزد خاطر نشان کرد: مراکز نوآوری و شتابدهی به ویژه مراکز نوآوری که با صنایع در ارتباط هستند و نیاز صنعت ها را به خوبی می دانند و آن صنعت نیز نیاز ها را به شرکت های دانش بنیان منتقل می کند ایده های شرکت ها در رابطه با برآورده کردن نیاز صنعت می تواند به تجاری سازی کمک کند و از واردات هم جلوگیری می شود.
هوشمندسازی و امنیت تکنولوژی معادن مس سرچشمه
محمدعلی جندقی رئیس مرکز نواوری شهید ستاری مجتمع مس سرچشمه رفسنجان هم در این نشست بیان کرد: در پارک علم و فناوری یزد شرکت های دانش بنیان قوی مندی مستقر هستند که با استفاده از ایده های نبا به تولید محصول دانش بنیان می پردازند.
وی افزود: با تفاهم نامه همکاری که منعقد شده است می توان مشکلات رفسنجان را حل کرد، یکی از مشکلات این شهرستان با توجه به اینکه دارای بزرگترین جنگل مصنوعی دست کاشت پسته در کشور است با مشکل کم آبی مواجه است.
جندقی ارتباط با پارک علم و فناوری یزد را در رفع مشکلات حائز اهمیت دانست و ادامه داد: می توان از ایده های پارک علم و فناوری یزد در راستای رفع تنش آب منطقه رفسنجان استفاده کرد.
وی تصریح کرد: همچنین می توان با کمک این پارک، معادن مس سرچشمه رفسنجان و معادن دیگر در شهرستان را به هوشمندسازی و امنیت تکنولوژی تجهیز کرد.
در این دیدار از قسمت های مختلف مجتمع مس سرچشمه از جمله تعمیرگاه معدن، تغلیظ، پروسه فلوتاسیون، تکنولوژی فلش جدید و پالایشگاه بازدید به عمل آمد.
خبرنگار: مریم رضایی