همایش رفسنجانشناسی با نکوداشت «روزِ رفسنجان» به کار خود پایان داد

همایش هفته رفسنجانشناسی با آئین نکوداشت «روزِ رفسنجان» در تالار خیام دانشگاه ولیعصر با اجرای برنامه های ویژه ای به مانند شعرخوانی، بازخوانی تاریخ رفسنجان، رونمایی کتاب و اجرای برنامه های جانبی به کار خود پایان داد.
به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، همایش رفسنجان شناسی با افتتاح نمایشگاه «رفسنجان در یک نگاه» کار خود را با حضور اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس و معاونین وزرا آغاز کرد که در ادامه نمایندگان و معاونین در کارگروههایی شرکت کردند تا ظرفیت ها و مشکلات شهر را بررسی کنند تا در آینده برای رفع این مشکلات برنامه ها و راهکارهایی ارائه دهند.
در ادامه و طی این یک هفته برنامه های متنوعی به مانند اختتامیه جشنواره ملی پسته، کارگاههای قصه و شعر و برنامه های آموزشی، ورزشی و تفریحی و… اجراء شد.
بازدید از نمایشگاه «رفسنجان در یک نگاه» بسیار گسترده بود تا جایی که از استانهای مجاور و حتی گردشگران خارجی از این نمایشگاه بازدید کردند.
فرهیختگان رفسنجان باید بدرستی معرفی شوند
رئیس دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان امروز در آئین نکوداشت «روزِ رفسنجان» و اختتامیه همایش رفسنجان شناسی با گرامیداشت یاد سه شهید دوران قبل از انقلاب در این شهرستان اظهار کرد: مردم شهید پرور رفسنجان برای نابودی ظلم و ستم فرزندانی با ایمان و قدرتمند را پرورش و به میدان جنگ فرستادند تا در برابر توطئه های دشمن بجنگند و پیروزی را برای مردم و وطن به ارمغان بیاورند.
رضا رنجبر کریمی مردم رفسنجان و تاریخ کهن این خطه را از دستاوردهای بزرگ برشمرد و افزود: در حوزه علم هم وجود ۱۳ مرکز علمی در این منطقه گواه بر وجود سیطره های علمی، تحقیقاتی و فن آوری است و پرورش جوانان در راستای کسب علم از افتخارات این مردم است.
وی به دانشمندان و فرهیختگان رفسنجان هم اشاره کرد و گفت: این افراد در تحقق اهداف رفسنجان تلاش کردند و موجب خیرات در جامعه شدند که باید معرفی شوند.
رنجبرکریمی همچنین سبقه دیرین و مکتبی مردم این شهرستان را مورد توجه قرار داد و گفت: آن ها سال ها قبل از انقلاب، گسترش دین اسلام این مکتب نجات بخش را به عنوان مکتب متعالی پذیرفتند و ارتباط قوی با آموزه های دینی را گرفتند نگاهی مکتبی که قبل از انقلاب در آن ها نفوذ کرد و با مدد گرفتن از مکتب اسلام توانستند مکتب انقلاب را هم رقم بزنند.
همچنین در این آئین از دو کتاب سیری در تاریخ آموزش و پرورش کشکوئیه و سیری در تاریخ آموزش و پرورش رفسنجان به نویسندگی داوود ابراهیمی پورکانی رونمایی شدند.