اجتماعیاخبارایران و جهانفرهنگی و هنریویژهگزارش

راه‌اندازی «اردوگاه راهیان نور دانش‌آموزی» در جوار آرامگاه‌ شهیدسلیمانی

 مدیر کل آموزش پرورش استان کرمان با اشاره به برخی از مصوبات سفر وزیر آموزش و پرورش به استان‌ کرمان گفت: یکی از مصوبات این‌ سفر اختصاص اعتبار اولیه ۱۰۰ میلیارد تومان به ایجاد اردوگاه شهید سپهبد سلیمانی برای راه‌اندازی راهیان نور دانش آموزی است.

 به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، رضا رضایی امروز در آئین‌ معارفه رئیس جدید آموزش و پرورش رفسنجان‌ و قدردانی از رییس سابق این نهاد در سالن شهدای دانش آموز اداره آموزش و پرورش رفسنجان افزود: طی دو سفری که اخیراً وزیر آموزش و پرورش به استان  کرمان‌ داشت مصوباتی ارزشمند را در حوزه آموزش و پرورش استان‌ دریافت کردیم.

 وی افزود: اختصاص اعتبار اولیه ۱۰۰ میلیارد تومانی دولت برای ایجاد اردوگاه شهید سپهبد حاج‌  قاسم‌ سلیمانی در راستای راهیان‌ نور دانش آموزی یکی از مصوبات این  سفر بود.

رضایی ادامه داد: به سرانجام‌ رسیدن این‌ اردوگاه‌ می تواند در بحث ارتقاء و رشد گردشگری مذهبی‌ موثر و مفید باشد.

مدیر کل آموزش پرورش استان کرمان ارتقا سطح نوسازی‌ فضاهای آموزشی استان به سطح کشوری را از دیگر مصوبات عنوان کرد و گفت: استاندارد فضاهای آموزشی استان کرمان از متوسط کشوری پایین‌ تر است و اداره نوسازی مدارس موظف است طی سه سال آینده این فضاها‌ را به سطح کشوری ارتقاء‌ دهد.

رضایی‌ ادامه داد: در این سفر مقرر‌ شد تمام‌ پروژه های آموزشی بالای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی تا پایان سال ۱۴۰۱ با اولویت خوابگاه‌ های دانش آموزی تکمیل شوند.

وی با اشاره‌ به اینکه سند ۲۰۳۰ نباید جایگاهی در کشور داشته باشد، تصریح کرد: کشور ما تحت مقام معظم‌ رهبری هدایت می شود و ایشان به شدّت سند ۲۰۳۰ را نهی کرده و مخالف هستند لذا اگر موردی مشاهده شود برخورد خواهد شد.

خبرنگار: مریم رضایی

دکمه بازگشت به بالا