مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: شرکت ملی صنایع مس ایران ۲۰۰هزار میلیارد تومان در شهرستان رفسنجان سرمایهگذاری خواهد کرد تا بیکاری در رفسنجان ریشهکن شود.
به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، علی رستمی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در دیدار و گفتوگو با جمعی از مسئولین شهرستان رفسنجان اظهار کرد: بخش مهمی از ذخیره مس کشور در شهرستان رفسنجان قرار دارد و این شهرستان از اهمیت زیادی برای صنعت مس کشور برخوردار است.
رستمی با اشاره به اینکه ظرفیتها و پتانسیلهای قابل توجه رفسنجان لزوم سرمایهگذاری در این شهرستان را دو چندان میکند، ادامه داد: یکی از ظرفیتهای این شهرستان نیروی انسانی جوان و تحصیلکرده آن است و وجود بیکاری در این شهرستان با توجه به ظرفیتهای شرکت مس قابل پذیرش نیست.
وی بیان کرد: شرکت ملی صنایع مس ایران ۲۰۰هزار میلیارد تومان در شهرستان رفسنجان سرمایهگذاری خواهد کرد تا انشاءالله بیکاری در رفسنجان ریشهکن شود.
مس میتواند ۵۰هزار شغل ایجاد کند
در این دیدار همچنین معاون توسعه و اکتشافات شرکت مس گفت: شرکت ملی صنایع مس ایران میتواند برای ۵۰هزار نفر اشتغالزایی کند.
وی ادامه داد: حجم ذخایر زمینشناسی شرکت مس طی ۱۵ سال گذشته از کمتر از دو میلیارد تن به ۱۷ میلیارد تن رسیده است که از این مقدار حدود هشت میلیارد تن آن قابلیت معدنکاری و تولید کنسانتره مس را خواهد داشت.
رحمتی با بیان اینکه با توجه به ذخایر جدید امکان تولید بیشتر میشود، افزود: ما با شرایط موجود میتوانیم تولید مس کنسانتره مجتمع مس سرچشمه رفسنجان را به دو میلیون تن برسانیم.
مرکز نوآوری شهید ستاری به قطب اقتصاد دانشبنیان استان تبدیل شود
مدیرعامل شرکت مس در ادامه حضور در شهرستان رفسنجان از مرکز نوآوری و شتابدهی شهید ستاری رفسنجان بازدید کرد.
رستمی در این بازدید با اشاره به نامگذاری سال با عنوان «تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین» ازسوی رهبر معظم انقلاب و تقدیر از نگاه آیندهپژوهانه مجتمع مس سرچشمه رفسنجان برای راهاندازی این مرکز گفت: حرکت به سمت اقتصاد دانشبنیان با توجه به شعار سال بیش از پیش باید مورد توجه قرار گیرد و از این رو شرکت مس هم از نظر بودجه و هم از نظر برنامه امسال جایگاه ویژهای را به این مرکز اختصاص خواهد داد.
وی با بیان اینکه شرکت مس از جمله اولین صنایعی است که با ایجاد مرکز نوآوری و شتابدهی در جهت تولید دانشبنیان حرکت کرده و این نشان از بهروز بودن این شرکت دارد، ادامه داد: این مرکز پتانسیل آن را دارد که به قطب اقتصاد دانشبنیان استان تبدیل شود.
شایان ذکر است، در این نشست جلالی نماینده مجلس، حجت الاسلام عسکری امام جمعه، حسین احمدی مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، مهندس مهدی اهرابی عضو هیئت مدیره شرکت مس، دکتر کیارش مهرانی معاون مالی و اقتصادی شرکت و مهندس بهروز رحمتی معاون توسعه و اکتشافات شرکت حضور داشتند.
جلالی نماینده مجلس و حجت الاسلام عسکری امام جمعه در این دیدار ضمن تقدیر از دستاوردهای شرکت ملی صنایع مس ایران در توسعه صنعت کشور، نسبت به ایجاد بسترهای لازم توسط این شرکت برای رشد اقتصادی و اشتغالزایی در شهرستان رفسنجان تأکید کردند.