اجتماعیاخباراقتصادیایران و جهانویژهگزارش

شرکت مس با ساخت مجتمع کارگاهی به شرکت‌های دانش‌بنیان کمک کند/انجمن حمایت از توسعه رفسنجان با حضور همه طیف‌ها تشکیل شود

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: شرکت مس یک ظرفیت بزرگ برای منطقه ویژه اقتصادی و شهرستان رفسنجان محسوب می‌شود. مس باید مجتمع کارگاهی بسازد و در اختیار جوانان برای طرح‌های دانش‌بنیان قرار دهد که مجبور نباشند ابتدای کار سرمایه خود را صرف ساخت و ساز کنند و همچنین مس محصول تولیدی را هم به شرط کیفیت خریداری کند که حمایت از تولید هم صورت بگیرد.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان به‌منظور آشنایی با ظرفیت‌های منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان و کمک به سرمایه‌گذاری در منطقه از چند واحد تولیدی و محورهای مختلف منطقه بازدید کرد.

سیدمهدی طبیب‌زاده با بیان اینکه خط ریلی منطقه، تأمین زیرساخت‌های آب و برق حتما پیگیری شود، ادامه داد: همچنین مخازن هم در مجموعه افزایش یابد و جاذبه‌هایی ازجمله مشوق‌ها برای سرمایه‌گذاری، واگذاری اسید با قیمت پایین، تضمین خرید محصول و…ایجاد شود.

وی تأکید کرد: در شهرستان رفسنجان برای سرمایه‌گذاری باید فعالیت بیشتری صورت گیرد و سیاست‌گذاری‌هایی شود که با تغییر مدیران، طرح‌ها رها نشوند.

رئیس اتاق بازگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با ذکر این مطلب که رفسنجان دارای افراد صاحب‌نظر و اثرگذاری در کشور است، توضیح داد: انجمن حمایت از توسعه رفسنجان را تشکیل دهید و از تمام طیف‌ها در آن دعوت شود که با محوریت یک نفر و تقسیم کار و تعریف نقش، در جهت توسعه و آبادانی شهرستان گام بردارید.

طبیب‌زاده در ادامه از مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان دعوت کرد در همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری که ۲۲ و ۲۳ اردیبهشت ماه در کرمان برگزار می‌شود شرکت کنند و قابلیت‌ها و مزیت‌های منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان را در قالب غرفه‌ای که شرکت می‌کنند به معرض دید قرار دهند.

ایجاد پارک لجستیک در منطقه ویژه رفسنجان

طبیب‌زاده اظهار کرد: پیگیری‌های جدی که مدیرعامل منطقه ویژه رفسنجان دارد جای تقدیر دارد و در آینده شاهد تحولات خوبی در این منطقه خواهیم بود.

وی در بخش پایانی سخنان خود با ارائه پیشنهاد ایجاد «لجستیک پارک» در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان در خصوص راه‌اندازی دفتر نمایندگی اتاق بازرگانی استان در منطقه ویژه رفسنجان گفت: این موضوع بررسی خواهد شد.

۱۸ مورد حذب سرمایه‌گذاری در ۸ ماه

مدیرعامل منطقه ویژه رفسنجان در ادامه ضمن پرداختن به محوریت‌های سرمایه‌گذاری در منطقه، اظهار کرد: طی حدود هشت ماه گذشته تا امروز هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، ۱۸ مورد جذب سرمایه‌گذاری در منطقه صورت گرفته که در زمینه‌های مختلف بوده است.

روح الله بهرامشاهی از حضور در مساجد و پایگاه‌های مردمی برای تشویق به سرمایه‌گذاری سخن به میان آورد و گفت: طی حضور در جمع نمازگزاران مسجد جوادیه دو نفر از جوانان اعلام آمادگی کردند که در صندوق تأمین مالی که قرار است در منطقه تأسیس شود، سرمایه‌گذاری کنند.

وی تصریح کرد: در راستای زیرساخت‌های منطقه گام بزرگی برداشتیم که به کمک شرکت مس و صنایع بزرگ آنها را تقویت کنیم.

بهرامشاهی خاطرنشان کرد: به‌طور جدی به‌دنبال ایجاد اشتغال در منطقه هستیم و پیشنهادات سرمایه‌گذاری زیادی داریم که بعضی مرتبط با نیازهای مس نیز هستند.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی به موضوع اهمیت گردشگری در راستای توسعه، پرداخت و عنوان کرد: از منطقه ویژه اقتصادی تا دره راگه ۲۰ کیلومتر فاصله است که قصد داریم محور گردشگری در این مسیر ایجاد کنیم و پیست موتورسواری و دیگر جاذبه‌ها را در آن تعریف کردیم.

مدیرعامل منطقه ویژه رفسنجان در پایان سخنان خود پیشنهاد راه‌اندازی دفتر نمایندگی اتاق بازرگانی در منطقه ویژه را مطرح کرد که با توجه به وجود گمرک در منطقه می‌تواند ارتباط خوبی بین منطقه و اتاق بازرگانی ایجاد کند.
به گزارش شایوردنیوز، عصر چهارشنبه رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان و عضو هیأت نمایندگان اتاق کرمان به همراه مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی، مدیر سرمایه‌گذاری منطقه و جمعی از مشاوران مدیرعامل از واحدهای تولیدی منطقه ویژه اقتصادی شامل مزرعه ماینر، کارخانه لعاب کاشی، فروکروم، گسترش لوله آبیاران و مخازن اسید شرکت مس بازدید کردند. این بازدید به‌منظور شناسایی ظرفیت‌های منطقه ویژه اقتصادی و کمک به سرمایه‌گذاری در این منطقه صورت گرفت.

دکمه بازگشت به بالا