بیمارستان زنان رفسنجان تا دو سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با بیان اینکه روند ساخت بیمارستان زنان امام حسین (ع) بسیار طولانی شده است، عنوان کرد: تا به حال ۵۰ درصد بیمارستان ساخته شده است، که طبق پیش بینی های انجام گرفته اگر روند امور پیش برود تا دو سال آینده بیمارستان زنان امام حسین (ع) به بهره برداری خواهد رسید و تقریبا ۲۵۰ میلیارد تومان بودجه نیاز است که بیمارستان تکمیل شود.
به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، وحید محمدی شاهرخی در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت با بیان اینکه عدالت در سلامت بسیار مهم است، خاطر نشان کرد: احداث بیمارستان زنان رفسنجان با کمک خیر حاج اصغر نظری ساخته شده است و با توجه به مشکلات و موانعی که وجود داشت، تقریبا ۶ سال است که احداث بیمارستان امام حسین متوقف شده که بیمارستان از ورثه خریداری شده است، و در حال رایزنی با وزارت بهداشت هستیم که ساخت این بیمارستان دوباره آغاز شود، که این بیمارستان ۱۱۲ تخت دارد. زایشگاه رفسنجان ۶۰ سال پیش ساخته شده است که مشکلاتی دارد و مادر باردار که از ارزش بالایی برخوردار است، زیبنده نیست در چنین بیمارستانی بستری شود و باید هر چه زودتر ساخت بیمارستان زنان رفسنجان تکمیل شود.
وی به تکمیل پروژه های عمرانی حوزه علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: سعی کردیم پروژه های نیمه تمام را در دانشگاه تکمیل کنیم، اما با توجه به تورمی که وجود دارد ممکن است، روند ساخت پروژه ها به تعویق بیافتد. احداث بیمارستان انار به اتمام رسیده و در حال تجهیز است، که به میزان ده میلیارد تومان خیرین و مجتمع مس سرچشمه رفسنجان به ساخت این بیمارستان کمک کرده اند.
راه اندازی مرکز دوم ام آر آی
شاهرخی افزود: دستگاه ام ار ای قبلا خریداری شده بود، تا یک ماه آینده مرکز دوم ام ار ای راه اندازی خواهد شد. احداث پروژه خوابگاه هم به اتمام رسیده که به زودی به بهره داری می رسد. همچنین سی اس آر با کمک خیرین در حال بهسازی است و مقاوم سازی بیمارستان علیبنابیطالب در حال انجام است و تا چند ماه دیگر به اتمام خواهد رسید و بخش زنان هم در بیمارستان تکمیل شده است، که در این سالها تعداد تخت های اتاق های جراحی ثابت بوده و تعداد اتاق های عمومی عمل بیمارستان افزایش پیدا خواهد کرد. اما در کنار همه این ساخت و سازها قطعا رضایتمندی و استاندارسازی درمان و بهداشت هم در دستور کار است.
وی افزود: در خصوص خدمات اورژانسی درصدد هستیم که نقاط کور شهری را پوشش دهیم و هفته آینده کلنگ پایگاه شهری کمال آباد زمین زده خواهد شد.
۹۰درصد جمعیت حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان واکسن کرونا تزریق کرده اند
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان بیان کرد: بیش از دوسال است که دنیا با پاندمی کرونا دست و پنجه نرم می کند و در ابتدای شیوع این بیماری، نگرانی های بسیاری وجود داشت و کل دنیا تجربه شیوع چنین بیماری را نداشت، اما بعد از دو سال با همه سختی ها و مشکلات، میزان مرگ و میر و ابتلا به این بیماری کاهش پیدا کرده و این از معجزات بوده است. فراموش نکرده ایم که روزی بیش از ۱۵۰ نفر بستری کرونایی در بیمارستان رفسنجان داشتیم که خوشبختانه این آمار کاهش داشته است.
وی با اشاره به شعار هفته سلامت «سلامت ما سیاره ما» بیان کرد: ۹۰ درصد از جمعیت شهرستان های رفسنجان و انار از یک تا سه نوبت واکسن کرونا دریافت کرده اند، میزان واکسیناسیون در کشور هم تقریبا همین درصد است. واکسیناسیون همگانی در کشور با توجه به شعار هفته سلامت به حتم روی سلامت مردم جهان و کشورهای همسایه تأثیر خواهد داشت.
کاهش واکسیناسیون کودکان ۵ تا ۱۲
شاهرخی محمدی با بیان اینکه درصد مرگ و میرهای کرونایی در رفسنجان نسبت به کشور پاِئین تر است، اظهار کرد: در روند واکسیناسیون کودکان ۵ تا ۱۲ سال از نُرم کشوری کمی پائین تر هستیم. در این مدت انواع واکسن ها در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی قرار گرفت، که اثر واکسیناسیون در کاهش مرگ و میر ۵ برابر است و هیچ داروی مشخصی برای مقابله با این ویروس پیدا نشده است و تنها راه مقابله با این بیماری در حال حاضر واکسیناسیون است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با تأکید بر روی رشد جمعیت و جوانی گفت: نرخ موالید در کشور ۱.۴ و در رفسنجان ۱.۷ است که با نرخ استاندارد ۲.۱ فاصله دارد. اگر نرخ موالید پائین بیاید، قطعا کاهش جمعیت اثرات منفی در پی خواهد داشت. پویایی جامعه به قشر جوان آن بستگی دارد و اگر این توازن بهم بخورد، آن جامعه نمی تواند نتایج مطلوب را بدست آورد، اگر تمامی امکانات را هم داشته باشد.
شاهرخی با بیان اینکه مردم داروها را بدون فاکتور از داروخانه ها قبول نکنند، افزود: یک ریال هم قابل قبول نیست که داروخانه ها بیشتر از قیمت دارو اخذ کنند.