
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان اینکه شرکت مس در اتوبان دانش بنیان گام های محکمی برداشته است، گفت: اگر توسعه در شرکت مس اتفاق بیافتد، ۲۵ درصد تراز بازرگانی ایران و تقریبا ۱۲ هزار میلیارد تومان شاخص تجاری ایران رشد خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، علی رستمی امروز سوم خردادماه در «سمپوزیوم توسعه همکاری های دانش بنیان و ارزش آفرین صنعت مس و دانشگاه» در شهر مس سرچشمه رفسنجان بیان کرد: می خواهیم به طور جدی بحث دانش بنیان ها را در شرکت مس شروع کنیم و ذخائر خوبی در حوزه مس وجود دارد و بزرگترین معدن مس جهان را داریم و باید بزرگترین تولیدکننده جهان هم بشویم و توسعه اولین گام است، و در برنامه است که تولید ۲۸۵ هزار تنی مس را به ۴۰۰ هزار تن برسانیم و ظرفیت کنسانتره را تا ۶۰۰ هزار تن بالا ببریم.
وی خاطرنشان کرد: برای خاتونآباد افزایش ظرفیت ۱۲۰ هزار تنی به ۲۰۰ هزارتن را در برنامه داریم و سه معدن درآلو، درهزار و فلوتاسیون مس افتتاح خواهد شد.
رستمی با اشاره به اینکه ساخت اولین کارخانه پروژه توسعه به پیمانکار واگذار شده است و ظرف ۳۶ ماه آینده به بهره برداری می رسد، خاطرنشان کرد: تمام منابع را به مانند آب، برق، ماده معدنی و سرمایه انسانی متخصص و متعهد را داریم تا توسعه صورت گیرد، همچنین می توان قاطعانه گفت بهترین نیروی کار را شرکت مس در غرب آسیا دارد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران اظهار کرد: امروز را آغاز هوشمندسازی صنعت مس نامگذاری کرده ایم و هوشمندسازی را با برنامه مشخص پیش خواهیم برد. هدفمان این است که عضو گروه آموزش فانوس دریایی جهان شویم.
رستمی به منابع و تجهیزات اشاره کرد و افزود: تجهیزات و ماشین آلات را در حوزه معدن داریم اما در بهره وری به نتایج مطلوب نرسیده ایم و اتلاف زیاد است و بایستی با هوشمندسازی، اتلاف را کم کنیم و بهره وری را بالا ببریم.
وی عنوان کرد: بایستی هوشمندسازی را در شرکت مس عملیاتی کنیم و این مهم با وجود شرکت های دانش بنیان، مدیران، متخصصین و…اتفاق خواهد افتاد و قطعا انقلاب بزرگی در صنعت مس رخ خواهد داد.

عکاس: محمدجواد دیانی