اجتماعیاخباراقتصادیایران و جهانویژهگزارش

مرکز تحقیق و توسعه شتاب‌دهنده رفسنجان در دانشگاه ولیعصر احداث می‌شود

با حضور مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت و جامعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کلنگ احداث مرکز تحقیق و توسعه شتاب‌دهنده شهرستان رفسنجان در دانشگاه ولیعصر (عج) به زمین زده شد.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت و جامعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آئین کلنگ‌زنی مرکز تحقیق و توسعه شتاب‌دهنده رفسنجان در دانشگاه ولیعصر(عج) بیان کرد: بایستی بطور ویژه در مورد آینده شغلی جامعه فارغ التحصیلان دانشگاهی چاره اندیشی کرد و رؤسای دانشگاه‌ها باید تلاش کنند تا همه اعضای هیأت علمی گروه‌های مختلف را برای ارتباط مؤثر با صنعت و جامعه با خود همراه کنند.

محمدسعید سیف با اشاره به مأموریت‌گرا بودن دانشگاه‌ها تاکید کرد: وزارت علوم با همکاری وزارت کشور در صدد هستند که بطور ویژه دانشگاه‌های مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها را بر روی مشکلات مردم متمرکز کنند و دانشگاه‌های مناطق مختلف کشور هم بایستی با نظر به شرایط پیرامونی خود برای رفع مشکلات مردم پیش قدم شوند.

وی بر لزوم تشکیل کارگروه‌های ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها، پیشرانی تولید، توسعه تجارت و تولید ثروت تأکید کرد و گفت: از همه مهمتر که باید رفاه مردم را تأمین کرد و در این خصوص گام‌های بلند و فوری برداشت.

دکمه بازگشت به بالا