اخبارایران و جهانگزارش

درخشش ۴ مقاله اعضای هیئت علمی دانشگاه ولی‌عصر رفسنجان در لیست مقالات پراستناد دنیا

مقالات اعضای هیئت‌ علمی دانشگاه ولی‌عصر (عج) رفسنجان در زمره مقالات پراستناد دنیا قرار گرفتند.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، چهار مقاله از اعضای هیئت‌ علمی دانشگاه ولی‌عصر (عج) رفسنجان در سال ۲۰۲۱ در فهرست مقالات پراستناد (Highly Cited Paper) بین‌المللی قرار گرفتند و یک مقاله از این دانشگاه، جزء مقالات داغ دنیا (Hot papers) شد.

بر اساس آخرین گزارش برگرفته از پایگاه استنادی طلایه‌داران علم (ESI) در مجموع تعداد کل مقالات پراستناد اعضای هیئت‌ علمی دانشگاه به ۸ مورد رسیده است.

پایگاه ESI یکی از پایگاه‌های Clarivate Analytics است که مقالات برتر (Top papers) منتشرشده در نشریات معتبر علمی را بر اساس میزان استناد و ارجاع توسط محققان دیگر به گروه‌های مقالات داغ و مقالات پر استناد تقسیم‌بندی می‌کند. مقالات پراستناد و مقالات داغ، مقالاتی هستند که به ترتیب، به لحاظ تعداد استنادهای دریافتی در رشته موضوعی خود در بازه زمانی یک‌ساله موردنظر، به ترتیب در ردیف مقالات یک درصد و یک‌دهم درصد برتر دنیا در موضوع خاص قرار می‌گیرند.

مقاله داغ و پراستناد دانشگاه ولی‌عصر (عج) با مشارکت مهران نامجو دانشیار گروه ریاضی دانشگاه ولی عصر (عج) و صادق زیبائی فارغ‌التحصیل دکتری ریاضی دانشگاه در سال ۲۰۲۱ در ژورنال Q1 معتبر Advances in Difference Equations به چاپ رسیده است. این ژورنال در لیست یک درصد برتر مجلات تخصصی جهان قرار دارد. در این مقاله که محققی از کشور ترکیه نیز مشارکت داشته است، یک طرح گسسته سازی تفاضل محدود غیراستاندارد جدید برای مدل‌سازی سیستم‌های آشفته ارائه‌ شده است.

مقاله‌ پراستنادی که توسط دکتر سلیم کریمی عضو هیئت‌علمی گروه مدیریت دانشگاه ولی‌عصر (عج)، زهرا شهاب‌الدینی دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مدیریت و دکتر حسین صیادی از اعضای هیئت‌علمی اسبق گروه مدیریت دانشگاه ولی‌عصر (عج)، در ژورنال معتبر (Journal of Cleaner Production) Q1 با ضریب تأثیر ۱۱.۰۷۲ چاپ‌شده است. این ژورنال در لیست یک درصد برتر مجلات تخصصی جهان قرار دارد. این مقاله موضوع مرور سیستماتیک نوآوری سبز (Green Innovation: GI) را بررسی و چشم‌انداز پیش روی حوزه نوآوری سبز را معرفی نموده است.

مقاله پراستناد دکتر پریسا سالاری زاده عضو هیئت‌علمی گروه پژوهشی پیل سوختی با همکاری محققینی از کشورهای ترکیه، ایتالیا و دانشگاه‌های گیلان تهیه‌ شده است. در این مقاله سنتز نانو اکسیدهای روی_آهن و عملکرد مفید محصول تولیدی به‌عنوان مواد الکترود ابر خازنی گزارش‌شده است و در ژورنالQ1 معتبر Journal of Alloys and Compounds با ضریب تأثیر ۶.۴ چاپ‌شده است.

مقاله پراستناد سونیا خلیل زاده فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته زبان دانشگاه ولی‌عصر (عج) با همکاری دکتر علی خودی عضو هیئت‌علمی گروه زبان دانشگاه نیشابور تهیه‌ شده است و تحلیل ساختاری ارتباط ویژگی‌های شخصیتی معلمان باانگیزه‌های دانش‌آموزان را بررسی نموده و در ژورنال JCR معتبر Current Psychology چاپ‌شده است.

دکمه بازگشت به بالا