اجتماعیاخبارایران و جهانفرهنگی و هنریویژهگزارش

اختتامیه پنجمین جشنواره بین‌المللی ستاره‌های صحنه در رفسنجان برگزار شد/ستاره‌ها بر شانه برگزیدگان نشست

آئین اختتامیه پنجمین جشنواره بین‌المللی ستاره های صحنه در رفسنجان برگزار شد و این جشنواره بعد از سه روز اجرا در بخش‌های مختلف در تالار خیام دانشگاه ولیعصر (عج) با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، صمد قربان‌زاده دبیرکل جشنواره بین‌المللی ستاره های صحنه جمعه شب ۳۱ تیرماه در مراسم اختتامیه جشنواره بین‌المللی ستاره های صحنه گفت: پنجمین جشنواره بین‌المللی ستاره های صحنه در چهار بخش به مدت ۳ روز از ۲۹ تا ۳۱ تیرماه در رفسنجان برگزار شد، و هنرمندانی از ۳۱ استان ایران‌زمین و ۱۳ کشور جهان در این جشنواره حضور داشتند.

وی با بیان این‌که هدف این جشنواره آموزش، پژوهش و تولید است، خاطرنشان کرد: تولید دانش بنیان محدود به حوزه صنعت نیست و در حوزه فرهنگ هم باید تولیدات دانش بنیان داشت و روی محتواها کار کرد و محتواهای فرهنگی تولید کنیم.

قربان‌زاده با اشاره به این‌که به درستی می توان گفت جاری‌شدن صلح در جهان، زبان فرهنگ است، عنوان کرد: ویژگی جشنواره امسال این بود که جشنواره به نام سردار سلیمانی مزین شد و با موضوع مقاومت، برنامه هایی در چندین بخش اجراء شد.

امیدوارم جشنواره ستاره‌های صحنه، برگ سبز و زرینی بر تارک و تاریخ شهر رفسنجان باشد

حجت الاسلام جلالی نماینده رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی در ابتدا با قدردانی از عوامل جشنواره بیان کرد: از همه دست‌اندرکاران جشنواره که این برنامه را تدارک دیده‌اند، تشکر و قدردانی می کنیم، زیرا زبان هنر زبان فطرت و زبان نافذی‌ست که در جان آدمی رسوخ می کند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که رهبر انقلاب فرموده اند که یک فیلم به انداره دهها سخنرانی حرف دارد و مفاهیم را منتقل می کند، خاطرنشان کرد: مسئولیت شما هنرمندان برای پاسداری از این میراث و انتقال باورها و ارزش‌ها به جامعه و نسل‌های بعد سنگین است. امیدوارم این جشنواره برگ سبز و زرینی بر تارک و تاریخ شهر رفسنجان باشد و از این هنر برای جوانان شهرمان استفاده کنیم.

به گزارش شایوردنیوز، در مراسم اختتامیه شخصیت های هنری، فرهنگی، سیاسی، هنرمندان بین‌المللی، کشوری و استانی و شهرستان و علاقمندان به هنر حضور داشتند. در ابتدا سرود چهارده کشور حاضر در جشنواره نواخته شد. بیش از این در آغاز به کار جشنواره بین‌المللی ستاره های صحنه، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌مناسبت برگزاری پنجمین جشنواره ستاره‌های صحنه در رفسنجان و سرچشمه، پیامی صادر کرده بود، که در ادامه ایمان محمدآبادی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رفسنجان پیام محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را قرائت کرد.

همچنین در این مراسم به پاس رشادت ها و دلاوری‌های شهید پاکزاد، تندیس ستاره طلایی به خانواده هنرمند شهید رضا پاکزاد تقدیم شد.

در مراسم اختتامیه، برگزیدگان پنجمین جشنوار ستاره‌های صحنه در چهار بخش استندآپ کمدی، تقلید صدا، خوانندگی و مجری‌گری معرفی شدند.

عکاس: بهرخ امیری

دکمه بازگشت به بالا