اجتماعیاخباراقتصادیایران و جهانگزارش

۸۰ درصد از مراتع رفسنجان از بین رفته است/اداره امور عشایری در رفسنجان تشکیل می‌شود

مدیرکل امور عشایری استان کرمان با بیان این‌که متاسفانه خشکسالی باعث از بین رفتن چشمه‌ها و قنوات شده است، گفت: حدود ۸۰ درصد از مراتع عشایر در رفسنجان از بین رفته است که علوفه دام‌ها تأمین می شود و نهاده‌های دامی در اختیار عشایر قرار می‌ گیرد.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، رضا نیکزادی در جلسه شورای عشایری شهرستان رفسنجان از تشکیل اداره امور عشایری در رفسنجان خبر داد و گفت: حداکثر تا پایان سال جاری اداره عشایری در شهرستان رفسنجان هم راه‌اندازی شده تا بتواند خدمات مطلوب‌تری را به جامعه هدف ارائه کند.

وی از مشارکت سایر دستگاه‌های دولتی در تامین اعتبار حوزه عشایری خبر داد و گفت: خشکسالی‌های چند سال گذشته، حداقل در ٣ بخش حوزه عشایری خسارت وارد کرده است که برای تأمین نهاده‌های دامی و آب آشامید‌نی عشایر راهکارهایی داده شد.

نیکزادی گفت: تسهیلات بانکی که از طریق بانک قرض‌الحسنه رسالت و منابع اعتباری که در حوزه مجموعه اداره کل عشایری بند ب ماده ۵٢ است در اختیار عشایر قرار بگیرد ضمن اینکه حمایت سایر دستگاه‌های دولتی هم در حوزه عشایری اتفاق خواهد افتاد.

جاده‌های محل عبور و مرور عشایر ترمیم و بازسازی می‌شوند

حسین رضایی فرماندار رفسنجان در ادامه گفت: بارندگی که در مردادماه اتفاق افتاد، جاده‌هایی که عشایر تردد می کنند، تخریب شده‌اند که با همکاری مجتمع مس جاده‌های تخریب شده، بازسازی و ترمیم خواهند شد.

وی در خصوص تأمین گوشت مورد نیاز مجتمع مس سرچشمه بیان کرد: با توجه به تصمیماتی که اخیراً در شهرستان گرفته شده است، بحث تأمین گوشت مصرفی مجتمع مس سرچشمه است که بحث تفاهم نامه این موضوع در حال آماده سازی‌ست، که اگر این موضوع امتداد داشته باشد رونق زیادی به کسب و کار جامعه عشایری می دهد.

فرماندار رفسنجان افزود: در اعتباراتی که امسال برای عشایر در نظر گرفته شده است، بحث احداث آب انبارهاست که پیگیریهای لازم انجام می‌شود.

رضایی تصریح کرد: در خصوص شرکت تعاونی عشایری که سال گذشته از کرمان مجزا شد امسال در رفسنجان تشکیل شد و اداره عشایری نیز کد دریافت کرده و قرار بر این شد نیروی انسانی این اداره از طریق جهاد کشاورزی تأمین شود و در حال حاضر در اداره جهادکشاورزی مسقر شوند.

فرماندار اظهار کرد: در بحث جاده‌ها نیز مقرر شد جاده امام‌زاده شاهزاده عباس که عمده تردد عشایری‌ست از طریق حقوق معادن این جاده آسفالت شود و سهمیه آرد عشایری نیز مدیرکل قول پیگیری را داده‌اند.

دکمه بازگشت به بالا