بومیسازی تجهیزات و ماشینآلات مورد نیاز کارخانه آرد رفسنجان/تأمین آرد مصرفی بعضی از شهرهای استان کرمان

مدیرعامل آرد توکل رفسنجان گفت: آرد مصرفی شهرستانهای رفسنجان و حومه، انار، زرند، کرمان و شهربابک تأمین می شود و توان این را داریم که بیش از این آرد تولید کنیم.
به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، محمد نخعی مدیرعامل آرد توکل رفسنجان در بازدید فرماندار و اعضای کمیته آرد و نان شهرستان رفسنجان از کارخانه آرد توکل بیان کرد: کارخانه آرد توکل سال ۶۸ راه اندازی شد که امروز ظرفیت کارخانه ماهانه ۱۳ هزار تن و به عبارتی روزانه ۴۵۰ تن آرد است، که ۵۰ درصد ظرفیت کارخانه کار می کند.
وی افزود: تولید آرد سمولینا را در دستور کار داریم تا کارخانهای مجزا راهاندازی کنیم که با حمایت دولت می توانیم علاوه بر مصرف داخلی صادرات هم داشته باشیم.
مدیر عامل کارخانه آرد توکل بیان کرد: بیش از این آرد را به قنادیهای یزد، اصفهان و تبریز هم ارسال می کردیم که از آرد توکل استفاده میکردند که به دلیل گرانی هزینههای بار و حمل و نقل فعلا به این شهرها محموله آرد ارسال نمی شود.
نخعی در خصوص اشتغالزایی کارخانه گفت: ۹۰ نفر بطور مستقیم و قریب به ۱۵۰ نفر غیر مستقیم مشغول بکار هستند.
وی در خصوص سرمایهگذاری در بخشهای دیگر و تولید بیشتر گفت: برای تولید آرد سمولینا به دنبال آن هستیم تا کارخانهای مجزا راه اندازی کنیم که با حمایت دولت می توانیم علاوه بر مصرف داخلی صادرات هم داشته باشیم که در این صورت بالای ۱۵۰ نفر مشغول به کار خواهند شد.
ماشین آلات مورد نیاز کارخانه بدست صنعتگران خود مجموعه ساخته شدهاند
فرماندار رفسنجان هم در این بازدید گفت: در بحث بهداشت گندم و آرد که مورد برسی اعضاء قرار گرفت و در آزمایشگاهی که در این مجموعه وجود دارد به صورت منظم و کامل تستهای فیزیکی و درصد سبوس رصد می شود و همچنین وزن کیسههای آرد مورد آزمایش قرار گرفت که به صورت استاندارد انجام می شود.
حسین رضایی در خصوص تامین ماشین آلات و دستگاههای مورد نیاز کارخانه بیان کرد: کارخانه آرد توکل به خودکفایی رسیده است و تمامی ابزارها، تجهیزات، ماشین آلات و دستگاههای مورد نیاز کارخانه بومیسازی شده و ساخت این مجموعه است و کمتر دستگاهی از خارج کشور وارد می شود.
فرماندار افزود: خوشبختانه با دیدگاه خوبی که این مجموعه در بحث توسعه داشتهاند، پیشرفت بسیار خوبی داشتهاند و در حال حاضر آرد شهرستان به صورت کامل تأمین می شود و حتی شهرستانهای انار، شهربابک، کرمان نیز از آرد این کارخانه استفاده می کنند.