اجتماعیاخبارایران و جهانفرهنگی و هنریگزارش

یادواره شهداء مفقودالاثر رفسنجان برگزار می‌شود/دانش‌آموزان و دانشجویانی که کلاس‌ درس‌شان “جبهه” بود

ششمین یادواره ۳۰ شهید مفقودالاثر شهرستان رفسنجان ۱۶، ۱۷ و ۱۸ آذرماه در حسینیه ثارالله رفسنجان برگزار می شود.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، امیر حسین حسنی مسئول هیأت میثاق با شهداء رفسنجان در جلسه‌ای که با حضور خانواده شهدای مفقودالاثر برگزار شد، بیان کرد: رزق بچه‌های هیأت میثاق با شهدا این است که هر سال در ایام شهادت حضرت فاطمه یادواره شهداء گمنام شهرستان رفسنجان را برگزار کنند. امسال به مدت ۳ شب این یادواره در حسینیه ثارالله اجراء می شود، که هر شب به ۱۰ شهید اختصاص پیدا می کند و بستگان، اقوام و دوستان خانواده‌های شهداء در مراسم حضور دارند تا برای آن‌ها برنامه اجراء کنیم.

وی با اشاره به این‌که شهداء مفقودالاثر یک ویژگی که دارند، این است ارتباط مستقیم و شبانه‌روزی با حضرت زهرا دارند، افزود: هدف از برگزاری یادواره شهدای مفقودالاثر این است که بتوان لبخندی را بر لبان پدران و مادران شهداء بنشانیم و دل آن‌ها را شاد کنیم.

حسنی اظهار کرد: از برنامه‌های هیأت این است که خانواده شهدای مفقودالاثر ماهانه یک گردهمایی داشته باشند که بتوان برنامه‌های فرهنگی هم اجراء کرد.

مسئول هیأت میثاق با شهداء رفسنجان خاطرنشان کرد: رفسنجان ۳۰ شهید مفقودالاثر دارد، ۲۷ شهید از شهدای دفاع مقدس و سه شهید هم از شهدای مدافع حرم هستند و از هر نسلی شهید مفقودالاثر داریم. متأسفانه خاطرات این شهداء به فراموشی سپرده شده و خاطرات آن‌گونه که باید جمع آوری نشده است، که نسل‌های بعدی استفاده و بهره ببرند.

دانشجوی دانشگاه فردوسی مشهد، کلاس‌های دانشگاهش در جبهه بود

پدر شهید مفقودالاثر علیرضا رحمانی از خاطرات پسرش می گوید: علیرضا در دانشگاه فردوسی مشهد درس می خواند، و زمانی که به جبهه می رفت اصلا به ما نمی گفت و هر زمانی از او سؤال می کردیم که کجا هستی؟ می گفت مشهد هستم، دارم درس می خوانم. چند روز مانده به آغاز عملیات به جبهه می رفت و مسئول مخابرات بود. همیشه با دوستانش جلسات شبانه داشت و برای جبهه برنامه‌ریزی می کردند، از چیزی نمی ترسیدند و اصلا دنیا برای آن‌ها معنی نداشت. جوان‌های ۱۶ و ۱۷ ساله‌ای که جور دیگری فکر می کردند و تفکرشان با ما خیلی متفاوت بود. علیرضا ۲۰ سال داشت و در عملیات کربلای ۴ مفقودالاثر شد.

برادر شهید اکبر زارع هم می گوید: برادرم دبیر بود با وجود این‌که انتخاب مکان تدریس با خودش بود، اما همیشه روستاهای دوردست به مانند راویز را انتخاب می کرد و برای بچه ها کفش و لباس می برد و در مناطق محروم کار می کرد و در کربلای چهار مفقودالاثر شد.

برادر شهید حسن میرزایی از دانش آموزی می گوید که سال ۶۱ والفجر مفقودالاثر شد و ۱۶ سال سن داشت و در هنرستان بصیرزاده درس می خواند. خاطرات زیادی بر اثر زمان فراموش شده است.

در ادامه خانواده دیگر شهداء مفقودالاثر هر کدام از فرزند شهیدشان می گویند، پدرها و مادرهایی که هنوز چشم انتظار هستند تا اثری از فرزندانشان پیدا شود. مادر شهید خالقی می گوید آن‌ها فهمیدند چه راهی بروند و چه کار کنند اما ما متوجه هیچ چیز نشدیم. شهید دانش آموز محمد خالقی سال ۶۸ در عملیات کربلای ۴ به فیض عظیم شهادت نائل شد. شهید مجید ملایی سرباز بود و شهید محمد قاسمی از بهرمان نوق عازم جبهه شد و در عملیات فتح المبین به شهادت رسید. شهید دانش آموز حسن عباسی که از پشت میز درس و مشق بلتد شد و به جبهه رفت، تا درس‌هایش را آنجا بیاموزد و سال ۶۳ به شهادت رسید.

شهید جعفر بیگی از منطقه لاهیجان سال ۶۳ در عملیات بدر مفقود شد و شهید علی علیزاده دانش آموزان نوجوان ۱۵ ساله‌ای که راهی جبهه می شود و شهید ناصر اکبرزاده دانش آموز بسیجی متولد ۴۸ که تنها از او یک دست‌خط برای برادرزاده‌اش به یادگار مانده است.

به گزارش شایوردنیوز، شب گذشته به دعوت خانواده دانش آموز شهید مفقودالاثر محمد خالقی گردهمایی خانواده‌های معظم شهدای مفقودالاثر شهرستان رفسنجان در منزل این شهید گرانقدر برگزار شد.

ششمین یادواره شهدای مفقودالاثر شهرستان رفسنجان از چهارشنبه ۱۶ آذرماه به مدت سه شب از ساعت ۱۹ هرشب در محل معراج الشهدا حسینیه ثارالله رفسنجان با حضور سخنرانان حجت الاسلام میرعلی اکبری و سردار عبدالفتاح اهوازیان برگزار می شود و خانواده های معظم این سی شهید گرانقدر میزبان هستند.

دکمه بازگشت به بالا