هرزگی و بیبندوباری در ورزش را تحمل نمیکنیم/مجلس بهجای کارهای بیهوده در خصوص اتباع غیرمجاز فکری بردارد
امام جمعه رفسنجان گفت: با همه احترامی که برای ورزش، ورزشکاران و جوامع ورزشی قائلیم و ورزش را نیاز و ضرورت جامعه می دانیم و از ورزشکاران، ورزشدوستان و خدمتکاران به ورزش دفاع میکنیم، اما هرگز ولنگاری، هرزگی، فساد و بیبندوباری را در این موضوع نمی پسندیم و تحمل نمی کنیم.
به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، حجت الاسلام اصغر عسکری امروز دوم دیماه در خطبههای نماز جمعه با اشاره به اقدامات غیراخلاقی ورزشکارانی بیان کرد: در مرحله اول ورزشکاران پایش و خودمراقبتی کنند و مسئولان هیئات ورزشی، امور و دستگاه قضایی ناهنجاریها در جامعه ورزشی را رصد کنند و نگذارند در مجموعهای که باید سالم و سرپا بماند و در خدمت بشر باشد. خدای نکرده ناهنجاریهای فرهنگی در ورزش بروز کند. نگذارند فساد و تباهی سیاسی، اخلاقی و مالی در مجموعه ورزشی بروز پیدا کند و اگر چنین مواردی دیدند مقابله کرده، درمان کنند و مشکل را حل کنند.
امام جمعه رفسنجان برای چندمین بار در خطبههای نماز جمعه به موضوع اتباع بیگانه غیرمجاز اشاره کرد و گفت: اگر فردی بدون قانون و ضابطه وارد کشور شود، و جرمی انجام دهد همه ما در انجام این خطا و خلاف مقصریم و باید پاسخگو باشیم. نقل و انتقال اتباع غیرمجاز در جادهها دیده میشود و این خلاف است. چنانچه خانه و کار به اتباع خارجی غیرمجاز می دهید و از آنان مدارک هویتی و اقامتی نمی گیرید اگر کارت اقامت نداشت در برابر مسائلی که پیش می آید، پاسخگو خواهید بود و اگر اتفاقی مانند اتفاقی که در بهرمان افتاد، شما هم مقصرید و باید پاسخگو باشید.
وی خطاب به دستگاه قضاء و نیروی انتظامی و مجلس شورای اسلامی بیان کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی بعضا وقت خود را صرف کارهای بیهوده می کنند. نمایندگان ببینند ضرورت جامعه چیست و مردم چه می خواهند. کدام نماینده مجلس آگاه و بصیریست که در این کشور زندگی بکند و نداند که اتباع بیگانه چه فاجعهای را در این کشور انجام می دهند.
امام جمعه رفسنجان افزود: تریبون نماز جمعه تریبون بیان مشکلات مردم است و ساماندهی اتباع بیگانه هم مطالبه مردم رفسنجان است، مسئولین باید مشکل مردم را در خصوص ساماندهی اتباع بیگانه در مجلس بیان کنند.
حجت الاسلام عسکری با اشاره به افزایش سرقت کابل و ترانس برق موتورهای کشاورزی اظهار کرد: سرقت کابلهای مسی علاوه بر اینکه به کالاهای مردم خسارت وارد می کند و هزینههای اضافی بر جای می گذارد، امنیت و جان مردم به خطر می افتد و مسئولان باید امنیت جانی و مالی مردم را تأمین کرده و اگر نیرو کم دارند از بسیج کمک بگیرند، شورای تأمین بایستی در این خصوص اقدام کند.
وی افزود: تامین امنیت پایدار در گرو مولفههای امنیت است و همه دستگاهها باید پای کار باشند.