نیاز به متخصص ایمونولوژی در گیرودار تخت بیمارستان!/نیازهای درمانی در رفسنجان تاریخ مصرف دارد؟
اینکه متخصص ایمونولوژی در رفسنجان نیاز است یا نه؟ این روزها بسیار بحث برانگیز شده است.
به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، بیش از اینکه محمدی شاهرخی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان منصوب شود، وی به عنوان متخصص ایمونولوژی شناخته می شد تا جایی که محمدی شاهرخی در کلینیک سلامت مطب داشت و هنوز هم تابلویی بنام وی بر سر درب یک از مطبهای کلینیک آویزان است و این مطب مدتهاست بسته است و محمدی شاهرخی در خیابان مدرس مطب خصوصی دارد.
حال این سؤال به وجود می آید مگر یک مرکز درمانی دولتی نباید نیازهای درمانی و پزشکی مردم را تأمین کند و نسبت به جذب متخصصین اقدام کند؟ پس بیش از این آقای محمدی شاهرخی بهعنوان متخصص این رشته در مرکز درمانی دولتی فعالیت می کرده است، پس در آن زمان نیاز به تخت بیمارستانی این تخصص مطرح نبوده است و پزشک مربوطه در مرکز درمانی دولتی بیماران را ویزیت میکرده است و شاید به همین علت که یک پزشک متخصص موجود بوده است، در زمان مدیریت قبلی دانشگاه این نیاز مطرح نبوده است. اما دکتر شاهرخی محمدی بعدها مطبی خصوصی افتتاح کرده و مطب متخصص ایمونولوژی در کلینیک سلامت خالی می ماند.
ایمونولوژی پزشکی حوزه گستردهای از درمان را به مانند درمان بیماریهای آلرژی، آسم، اختلالات ایمنی و… شامل میشود و همچنین بیش از همه گروه اطفال به این متخصص نیاز دارد و همچنین آموزش دستیاران تخصصی هم که یکی از نیازهاست.
اما متاسفانه خبرها حاکی از این است که محمدی شاهرخی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از ورود این متخصص به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی جلوگیری کرده و گفته است که تخت ایمونولوژی و آلرژی در بیمارستان تعریف نشده است و رفسنجان به این پزشک نیاز ندارد و با لابیگری و به صورت غیرقانونی اعلام نیاز شده است!!
باید این نکته را متذکر شد، چرا بیش از این متخصص ایمونولوژی نیاز بود و در کلینیک سلامت بیماران را ویزیت میکرده است و تخت بیمارستانی مطرح نبوده اما اکنون به این متخصص نیاز نیست و تخت بیمارستانی بهانه شده است!!
آقای محمدی شاهرخی همه بیماران استطاعت مالی ندارند که در مطب خصوصی ویزیت شوند، و اگر این تخصص در حال حاضر نیاز نیست، چرا شما بیش از این در کلینیک سلامت مطب داشتهاید و هم اکنون درب اتاق بسته است، اما هنوز هم تابلویتان بر سردرب اتاق است؟ این دوگانگی را چگونه تفسیر میکنید؟ پس وظیفه معاون درمان چیست؟ آیا این معاونت نباید نیازها و کمبودهای درمانی را شناسایی و به وزارت بهداشت اعلام کند؟ آیا شما نسبت به مسئولیتی که دارید نباید نیازها را برطرف کنید؟
بدون تخت بیمارستانی هم متخصص ایمونولوژی نیاز است، اگر بحث دیگری در میان است، شفاف با مردم صحبت کنید، سلامت مردم بازیچه نیست.