آمریکاییها رویای بازگشت به مجتمع مس سرچشمه رفسنجان را با خود به گور بردند

امام جمعه رفسنجان گفت: زمانی که شاه رفت و انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، آمریکاییها دیگر جایی در ایران نداشتند و باید کشورمان را ترک میکردند، وقتی میخواستند از مجتمع مس سرچشمه رفسنجان بروند به مجموعه کارگران و نیروهای مس اعلام کردند که شما نمیتوانید بدون ما ادامه دهید و ما برخواهیم گشت، در حالیکه به دست توانای مهندسان ایرانی در سال ۶۱ اولین مس کاتدی تولید شد.
به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، حجتالاسلام اصغر عسکری در جشنواره انقلاب بهنام “روایت پیشرفت” در دانشگاه ولیعصر رفسنجان با بیان اینکه در حوزه صنعتی نخستین محصول کاتد مس در ۳ خرداد ۱۳۶۱ در مجتمع مس سرچشمه تولید شد، عنوان کرد: تا قبل از آن مدیریت معدن به دست آمریکاییها و خارجیها بود که از آن روز با تولید این محصول و مدیریت معدن به دست متخصصان داخلی انجام میشود.
امام جمعه رفسنجان در این ویژه برنامه به پیشرفت های چشمگیر و فراوان در همه زمینه ها در ۴۴ سال اخیر در ایران اشاره کرد و گفت: این دستاوردها کمتر به نسل جوان کمتر منتقل میشود و دشمن در حال ناامید کردن مردم است.
وی افزود: در همه نقاط کشور این پیشرفتها قابل مشاهده است، به طوری که در رفسنجان قبل از انقلاب هیچ مرکز آموزش عالی در این شهرستان وجود نداشت و فرزندان این خطه مجبور بودند برای تحصیل به استانهای مجاور مهاجرت کنند که در حال حاضر بیش از ۱۰ موسسه و مرکز آموزش عالی و دانشگاه تاسیس شده و ۷۰ درصد دانشجویان بومی هستند.
حجت الاسلام اصغر عسکری خاطرنشان کرد: در دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان ۵ دانشمند پراستناد دنیا مشغول به کار هستند و ۳۰ پروفسور و استاد تمام در دانشگاههای شهرستان تدریس میکنند.
امام جمعه رفسنجان بیان کرد: بیش از ۱۴ هزار دانشجو از دانشگاه ولیعصر رفسنجان فارغ التحصیل شدهاند که ۴۰ درصد آنها در مراکز صنعتی، علمی و دولتی و خصوصی فعالیت دارند.
وی با اشاره به اینکه این دستاوردها از افتخارات جمهوری اسلامیست و مردم در مقابل این همه نعمت شاکر هستند، اظهار کرد: در رفسنجان در زمینههای فرهنگی ۹ نشریه به صورت هفته نامه، دوهفته نامه، ماهنامه در حوزه های مختلف سیاسی، اقتصادی و ….و ۱۷ تشکل مجوزدار سیاسی مشغول به فعالیت هستند.
امام جمعه رفسنجان گفت: در این شهرستان اتباع بیگانه، مسیحیت، کلیمی و زرتشتی، شیعیان و اهل سنت در فضای امن و آرام رفسنجان زندگی میکنند.
عسکری با اشاره به اینکه رفسنجان تا قبل از انقلاب فرودگاه نداشت و فقط یک مورد در مرکز کرمان وجود داشت، بیان کرد: بعد از پیروزی انقلاب فرودگاه در رفسنجان و سیرجان و دیگر شهرها احداث شد. در رفسنجان قبل از انقلاب رادیو که اخبار شهرستان را به سمع مردم برساند، وجود نداشت که این،ها از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی است. در حوزه توسعه مراکز درمانی پیشرفت زیادی در دوران ۴۴ سال اخیر داشتیم و قبل از آن بیماران به مراکز درمانی استانهای مجاور مسافرت میکردند.
وی بیان کرد: ۴۴ سال آمریکا برای نابودی این ملت و انقلاب تلاش کردند اما همه آنها این آرزو را به گور بردند و طعم تلخ ناکامی و ناامیدی را دشمنان خواهند چشید.
