اجتماعیاخباراقتصادیایران و جهانبهداشت و سلامتویژهگزارشگفتگو

دولت هیچ بیمارستانی در رفسنجان احداث نکرده است/بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی رفسنجان تا چهار سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد

استاندار کرمان گفت: همه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در رفسنجان خیّرساز هستند و دولت در این زمینه کاری انجام نداده است، بیمارستان مرادی و نیک‌نفس خیّرساز هستند و مرحوم مرادی ۷۰ سال پیش در حوزه پزشکی اتمی وقف‌ داشته است و وقف‌نامه آن موجود است.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، محمدمهدی فداکار امروز ۱۳‎ بهمن ماه در حاشیه بازدید از پروژه بیمارستان فوق تخصصی تسکین رفسنجان بیان کرد: بیمارستان‌های رفسنجان خیّرساز هستند و دولت هیچ ساختاری در این زمینه در رفسنجان ایجاد نکرده است و با افزایش جمعیت در رفسنجان، بیمارستان‌ها و ساختارهای فعلی پاسخگوی نیازهای درمانی مردم نیستند.

وی با بیان این‌که در حوزه آموزش‌وپرورش هم خیرین کمک کرده‌اند، افزود: خانواده‌ مرحوم نظری کارهای بزرگی انجام داده‌اند که رفسنجانی‌ها آن‌ها را می‌شناسند و به نیکی یاد می‌کنند. از این خانواده خیّر که بانی احداث بیمارستان شده‌اند تشکر می‌کنم و ضمن این‌که شرکت مس هم در این پروژه همکاری دارد.

فداکار با بیان این‌که مسئولان برای رفع مشکلات این پروژه هر چه سریع‌تر اقدام کنند، اظهار کرد: برای حل مشکلات پروژه‌ها پادویی می‌کنیم و کمک می‌کنیم که پروژه‌ها راه بیفتند تا اشتغال ایجاد شود.

استاندار کرمان گفت: جدا از درمان و نوآوری‌ در این بیمارستان برای ۱۰۰۰ نفر اشتغالزایی می‌شود و با توجه به ساخت مجتمع ارتقاء سلامت در جنب بیمارستان تسکین، درمان شخص‌محور و ارتقاء سلامت کار نوینی و نکته مهمی‌ست که این بیمارستان نه تنها برای درمان بلکه برای پیشگیری از بیماری هم مفید است.

.

۴۰ میلیون دلار هزینه ساخت بیمارستان براورد شده است

علی قائم‌پناه مدیرعامل پروژه بیمارستان تسکین هم در حاشیه بازدید استاندار کرمان از روند احداث بیمارستان فوق تخصصی رفسنجان بیان کرد: این مجموعه در زمینی به مساحت ۳۰ هکتار و با زیربنای ۵ هکتار در حال احداث است و ۱۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی اظهار کرد: ۶۵ درصد سهامدار این بیمارستان خانواده نظری، ۲۰ درصد سهامدار شرکت مس و ۱۵ درصد هم پزشکان متخصص و فوق‌ تخصصی هستند.

قائم‌پناه گفت: طبق برآورد اولیه ۴۰ میلیون دلار برای این پروژه اعتبار نیاز است و پش‌بینی می‌‌شود این پروژه درمانی در سال ۱۴۰۵ افتتاح شود و تا این زمان از احداث بیمارستان، حدود ۶۰ هزار نفر روز اشتغالزایی داشته‌ایم.

مدیرعامل پروژه بیمارستان تسکین عنوان کرد: بیمارستان ۱۵۰ تختوابی جنرال بر پایه بالاترین سطح استاندارد جی‌سی‌آی مدیریت خواهد شد و در کنار بیمارستان دو مرکز پزشکی فردگرا و پارک ارتقاء سلامت احداث می‌شود که علاوه بر بیماران، افراد سالم هم می توانند در این پارک حضور پیدا کنند و امیدواری به زندگی در آن‌ها افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به این‌که با وجود خشکسالی و نبود محصول پسته اما خانواده نظری به‌خوبی از ساخت بیمارستان حمایت کرده‌اند، خاطرنشان کرد: برای احداث بیمارستان حتی یک روز کمبود اعتبار نداشتیم، این بیمارستان با توجه به قرارگرفتن در مسیر فرودگاه و کمربندی از موقعیت مناسب و خوبی برخوردار است.

دکمه بازگشت به بالا