اجتماعیاخباراقتصادیایران و جهانفرهنگی و هنریویژهگزارشگفتگو

خیر کثیر کوثر انتها ندارد/از ساخت سرپناه برای زوج‌های جوان نیازمند تا بازارچه‌ای که جهیزیه دختران را تأمین می‌کند

مدیرعامل خیریه کوثر رفسنجان گفت: ۵ هزار متر مربع زمین برای ساخت خانه با کمک خیرین خریداری شد و احداث ۴۸ واحد در چهار بلوک و هر بلوک با ۱۲ واحد ۷۰ متری شروع شده است که ۱۲ واحد بیش از ۷۰ درصد پیشرفت ساخت و ساز دارند و به مرحله کاشی‌کاری و گچ‌کاری رسیده‌اند، که این منازل در اختیار زوج‌های جوان قرار داده می‌شوند و یک تا سه سال می‌توانند در خانه‌ها زندگی کنند.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، محسن اسماعیلی امروز در نشست خبری به فعالیت‌های مؤسسه خیریه کوثر پرداخت و اظهار کرد: صندوق قرض الحسنه با ۱۱ میلیون تومان راه‌اندازی شده است و الان ۴ میلیارد تومان درآمد صندوق است و وام‌ به افراد نیازمند برای اشتغالز‌ایی اعطاء می‌شود، به مانند خرید چرخ خیاطی، وسائل پته دوزی، خمیرگیر و.. برای اشتغال بانوان صرف می شود و از روز اول بحث اشتغال مطرح بود تا گداپروری نکنیم که تا به حال برای ۷۶ نفر اشتغالزایی می‌شود که حقوق و بیمه تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند.

وی عنوان کرد: صندوق قرض‌الحسنه خیریه کوثر مهر با اعطای وام‌های ۵، ۱۰ و ۲۰ میلیون تومانی به افراد نیازمند کمک می‌کند و طی ۱۲ سال ۱۰ میلیارد تومان وام اعطاء شده که سه هزار نفر از این تسهیلات بهره‌مند شدند و این وام‌ها یک ریال سود ندارد و در بحث اشتغال خانگی ۱۰۰ نفر از این تسهیلات بهره‌ برده‌‌اند.

هفدهمین بازارچه خیریه کوثر از فردا برگزار می‌شود

مدیرعامل خیریه کوثر رفسنجان در ادامه با بیان این‌که ۱۱سال پیش اولین بازارچه خیریه کوثر در عمارت گلستان امین برگزار شد، اظهار کرد: در اولین بازارچه ۷ میلیون و ۵۰۰‌ هزار تومان درآمد کسب کردیم که هزینه ۳ سری کمک جهیزیه شد و در آن زمان هنوز مؤسسه و نهاد منسجمی تشکیل نشده بود و بازارچه دوم را به فاصله شش ماه برگزار کردیم و این سرآغازی برای کارهای خیرخواهانه شد و تا به حال ۱۶ بازارچه برگزار شده است.

وی برگزاری بازارچه را هم فرصتی برای جمع‌آوری کمک‌های مالی و هم شناساندن مؤسسه برای امور خیرخواهانه ذکر کرد و گفت: اگر خیریه‌ها شناسانده شوند، به حتم مردم کمک‌های مالی‌شان را در راه درست هزینه خواهند کرد.

اسماعیلی با اشاره به این‌که بازارچه مجوز از اصناف دارد، بیان کرد: امسال هفدهمین بازارچه با ۵۰ غرفه در آستان قدس برپا می‌شود که بازارچه از فردا ۲۵ آبان‌ماه از ساعت ۴ عصر تا ۱۰ شب برای بازدید عموم باز است و ۷۰ درصد غرفه‌های بازارچه خوراکی هستند که در خانه تهیه می‌شوند و قطعا ضرر و زیانی به دیگر اصناف نمی‌زنند.

برپایی بازارچه کوثر برای تأمین جهیزیه دختران نیازمند

مدیرعامل خیریه کوثر افزود: صددرصد درآمد بازارچه صرف امور خیریه و خرید جهیزیه می‌شود. بیشتر افرادی که در این بازارچه هستند از افراد سرشناس و کسبه هستند و برکت آن در زندگی‌شان نمود داشته است. امسال در حین برپایی بازارچه کارهای فرهنگی هم انجام می‌شود. سال‌های قبل حتی غرفه‌های بازارچه آماده شده بودند اما به علت شرایط کرونا بازارچه برپا نشده است.

وی به اعطای تسهیلات و جهیزیه به نیازمندان اشاره کرد و گفت: از نیازمندان آبرومندانه تحقیق می‌شود و پای درددل آن‌ها می‌نشینم و نیازمندان واقعی شناسایی می‌شوند و از آن‌ها با اعطای کمک‌های بلاعوض و تسهیلات حمایت می‌کنیم.

اسماعیلی با تأکید بر این‌که کمک‌ها بایستی شناسایی شده هزینه شوند زیرا خیلی از پول‌ها در شهر بی‌جهت خرج می‌شوند، خاطرنشان کرد: مردم در اقوام، نزدیکان و خویشاوندان‌شان جستجو کنند و افراد نیازمند را پیدا کرده و به آن‌ها کمک کنند و یا کمک‌هایشان را به نهادهای حمایتی به مانند بهزیستی، کمیته امداد، خیریه‌ها و…بدهند.

مدیرعامل خیریه کوثر رفسنجان با بیان اینکه خیلی از خیرین نمی‌خواهند اسمی از آن‌ها برده شود، گفت: افرادی هستند که زمین، میلیاردها تومان پول و…کمک می کنند و افرادی با بضاعت مالی کمتر، به‌طور مثال ۲۰۰ هزار تومان خرید می‌کنند اما ۵۰۰ هزار تومان کارت می‌کشند چراکه به این خیریه اعتماد کردند و مطمئن هستند نیت آنان به‌خوبی اجرا می‌شود و به دست نیازمند واقعی می‌رسد.

وی با اشاره به این‌که یکی از موسساتی که بصورت قوی جمع‌آوری متکدیان را دنبال می‌کند موسسه خیریه کوثر است، اظهار کرد: سال ۹۶ حدود ۸۰ درصد از متکدیان و کودکان کار در رفسنجان جمع‌آوری شدند. امیدواریم امسال بهتر از سال قبل این طرح اجرا شود.

اسماعیلی به کودکانی که سندرم داون دارند اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات بزرگ شهر ما سرطان است، علاقه داریم در بسیاری از حوزه‌ها جلو برویم اما باید فکری برای هزینه کرد و توان مالی هم بکنیم، به دنبال این هستیم که به موضوع بیماری کودکان هم ورود کنیم اما مشکلات هم زیاد است اما با این حال شانه خالی نمی‌کنیم، امیدوارم خدا توان دهد که به این موضوع هم ورود کنیم

اشتغالزایی نه گداپروری!

اسماعیلی به طرح‌های اشتغالزایی اشاره کرد و گفت: از سال اول کارگاه خیاطی را راه‌اندازی کردیم و لباس مدارس و کارگاه‌ها را تهیه می‌کنیم. دستکش‌های صنعتی از تهران تهیه می‌شد که کارگاه دستکش‌های صنعتی را با کمک‌های مجتمع مس سرچشمه راه‌اندازی کردیم، و استادکاری از تهران آمد که سه ماه به ما کمک کند اما سه سال است که در رفسنجان ماندگار شده است و بهترین دستکش با کیفیت بالا در استان تولید می‌شود و ۴۰ خانم در این کارگاه کار می‌کنند.


مدیرعامل خیریه کوثر رفسنجان بیان کرد: نمایندگی محصولات نان رضوی را اخذ کرد‌ه‌ایم و ۴ کیوسک محصولات نان رضوی راه‌اندازی شده است و خیریه کوثر در زمینه آزادی زندانیان هم دست به خیر بوده و طی این سال‌ها ۱۳ زندانی جرایم غیرعمد را آزاد کرده و به آغوش خانواده بازگشته‌اند.

اسماعیلی با بیان این‌که فعالیت‌های خیریه کوثر در چندین مورد است، افزود: کلینیک دندانپزشکی از سال ۹۵ به بیماران نیازمند خدمات می‌دهد و این کلینیک تجهیز شده است و پزشکانی به افراد نیازمند را درمان می‌کنند.

وی به توزیع غذای گرم اشاره کرد و گفت: هر پنج شنبه ۴۰۰ پرس غذای گرم بین ۷۰ خانواده نیازمند توزیع می‌شود.

دکمه بازگشت به بالا