از انتخابات کنار میروم یا شرکت میکنم ولو اینکه رأی نیاورم/حکم خدا در خصوص حجاب تفرقهانگیز نیست

نماینده رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی درباره حضورش در انتخابات آینده مجلس گفت: اگر بفهمم که حضور حداکثری با فرد دیگری فراهم میشود، کنار خواهم رفت و اگر بدانم حضور حداکثری مردم با رقابت بنده فراهم میشود، حضور پیدا میکنم، ولو اینکه من به مجلس نروم. این بار برای ما مجلس رفتن مهم نیست، این دفعه حضور حداکثری مردم مهم است.
به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، حجت الاسلام حسین جلالی در نشست خبری با خبرنگاران رفسنجان در پاسخ به این سؤال که آیا صحبتهایتان در خصوص حجاب باعث تفرقه بیشتر در کشور نمیشود؟ بیان کرد: بیش از ۳۰۰ جلسه در خصوص حجاب داشتیم و از رئیس مجلس چند بار اجازه گرفتم در این خصوص صحبت کنم و نمایندگان دیگری هم در این خصوص مواضع تندی دارند اما همواره صحبتهای بنده در کشور و رسانههای فارسی زبان پررنگ میشود. قطعا این موضوع رها نمیشود، قانون حجاب، قانون اسلام است و از این قانون دفاع میکنم. قانون حجاب در کشور اجرا خواهد شد و وضعیت حجاب و عفاف از گذشته بهتر خواهد شد و در این طرح هیچگونه مواجه فیزیکی نیست کاملاً برخورد هوشمند است. حکم خدا تفرقهانگیز نیست، بلکه وحدتبخش است.
مسئولین پاسخگوی عملکرد خود باشند
جلالی در ادامه به مسائل شهرستان پرداخت و گفت: وقتی به شهرستان میآیم باید به دنبال کار اجرایی بروم و بعضی از مسائل و کارها مربوط به دیگر مسئولان است و این مدیران باید پاسخگوی وظایف و عملکرد خود باشند. دستگاهها با هم اختلاف دارند و در استان مسئولان باید بنشینند و اختلافاتشان را حل کنند، مردم چه تقصیری دارند.
وی اظهار کرد: در شهرستان انار با حضور فرماندار نشست خبری برگزار شد و از یک ساعت و نیم جلسه، یک ساعت را فرماندار پاسخ داد اگرچه بنده کارهایی در خصوص تأمین بودجه برای بیمارستان، راهها، تقاطع غیرهمسطح و…گرفته بودم و همکاری داشتیم اما فرماندار به عنوان نماینده قوه مجریه پاسخ سؤلات خبرنگاران را داد. جایگاه ما جایگاه قانونگذاری است اما موجب شده به قوه مجریه ورود کنیم و یک رویه شده است، مردم از ما آسفالت، فرودگاه، آب، برق و امهال وامها و… میخواهند!
وی برخی از مشکلات پیشرو را در اجرای بعضی از پروژهها یادآور شد و اظهار کرد: اگر کاری انجام نشده است، نتوانستهایم نه اینکه نخواسته باشیم. بهطور مثال برای احداث کمربند شرقی اگر به یک قنات بربخوریم، پروژه مدتها معطل میماند. جاده داوران به یک درخت برخورده که صاحبان آن اجازه نمیدهند و جلوی دستگاههای راهسازی را گرفتهاند.
جلالی در خصوص نامنظم بودن پروازهای فرودگاه رفسنجان بیان کرد: چندین جلسه با شرکتهای هواپیمایی داشتیم تا پروازها منظم شود و بعضی از هواپیماها، هواپیماهای برجامی بودند و قطعات آن یکبار مصرف بود و به آشیانه رفتند و فرودگاه با مشکلاتی مواجه شد. روشنایی فرودگاه تأمین شد و ۲۰ میلیارد تومان بودجه برای فراهم کردن زیرساختها و تجهیزات هزینه شد. در حال رایزینی هستیم که بعضی از پروازهای فرودگاه سیرجان در فرودگاه رفسنجان انجام گیرد زیرا باند فرودگاه سیرجان نیاز به تعمیر تا ۹ ماه تا یکسال دارد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: خوشبختانه تا آخر سال گذشته قرار بود ۱۰۰ هواپیماهای کوچک با ظرفیت ۵۰ نفره وارد شود که امیدوارم با اختصاص چند فرورند از این هواپیماها به رفسنجان، ابتدای امسال پروازها از فرودگاه رفسنجان از سر گرفته شود.
از انتخابات کنار میروم زیرا مهم حضور مردم پای صندوق رأی است
جلالی در پاسخ به این سؤال که آیا در انتخابات امسال نامزد میشوید؟ گفت: یازده ماه دیگر انتخابات برگزار میشود و تنور انتخابات از مهر کلید میخورد، ملاک ما در انتخابات جاری حضور حداکثری مردم پای صندوقهای رای است. اگر بفهمم که حضور حداکثری با فرد دیگری فراهم میشود، کنار خواهم رفت و اگر بدانم حضور حداکثری مردم با رقابت بنده فراهم میشود، حضور پیدا میکنم ولو اینکه من به مجلس نروم. این بار برای ما مجلس رفتن مهم نیست، این دفعه حضور حداکثری مردم مهم است و ممکن است بنده قربانی شوم اما رقابت ایجاد میکنم تا مردم پای صندوقها کشیده شوند و نظام تقویت شود. بنده یک نفر هستم ما فدای نظام و جمهوری اسلامی میشویم و دنبال حجت میگردم و اگر شواهد و قرائن و سیاسیون شهر تشخیص دهند با حضور بنده تنور انتخابات داغ میشود، ثبتنام خواهم کرد.
این نماینده مجلس در خصوص انتصاب رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رفسنجان و بلاتکلیفی این اداره بیان کرد: مدیرکل ارشاد استان باید رئیس جدید را تعیین کند که ادارات تمام استان با سرپرست اداره میشوند و یک مدیر تاکنون در استان معرفی نشده است، باید دید ضعف از کجاست و چه کسی دخالت میکند، ما که هیچ دخالتی در این اداره نمیکنیم.
نماینده رفسنجان و انار در مجلس خاطرنشان کرد: ورود شهرداری به کارهای فرهنگی قابل تقدیر است، وقتی ارشاد رفسنجان برای ۲۰ میلیون تومان گیر است نمیتواند کار فرهنگی کند.
فیلترشکن ندارم و به اینترنت ملی قائل هستم
وی در پاسخ به این سؤال که یکی از اصلیترین طراحان طرح صیانت بودهاید و چرا در پلفتفرم خارجی حضور دارید و از چه فیلترشکنی استفاده میکنید؟ گفت: آتشکده اغتشاشات پلتفرمهای خارجی بودند که در روزهای اول فیلتر کامل و الان کمتر شده است. ۶۷ درصد از پلتفرمهای خارجی به داخلی کوچ کردهاند. در سال جدید وزیر ارتباطات قول دادند، زیرساختها را برای داخلیها فراهم کنند. خودم در هیچ سکوی خارجی نیستم و از هیچ فیلترشکنی استفاده نمیکنم و به اینترنت ملی قائل هستم.
جلالی در خصوص تصرف بستر رودخانه توسط شهرداری رفسنجان گفت: هر کجا بیقانونی باشد دستگاههای نظارتی هستند و جلوی بیقانونی را خواهند گرفت و اگر قانونی است باید به قانون احترام گذاشت. در این زمینه زیاد در جریان نیستم اگر به ما اطلاعات دقیق را بگوئید به دستگاههای نظارتی اطلاع میدهیم.
یک ریال هم از مس نگرفتم
جلالی در خصوص انتقادات به وزارت صمت و شرکت مس گفت: وزیر صمت یکی از قویترین وزراست. اما مشکلاتی وجود دارد. منابع و درآمد مس شفاف نیست، چون ما استقلال نداریم و سهم ما از مس مشخص نیست.
وی در خصوص برگزاری آزمون مس گفت: آزمون سال قبل برگزار نشد که پیگیر هستیم امسال دو آزمون برگزار شود، در آزمون اول سهمیه خوبی گرفتیم که پیگیر برگزاری سریع آن هستیم. قرار گذاشتیم سالانه ۱۰۰۰ نفر در رفسنجان بکار بگیریم که حدود ۵۰۰ نفر سرچشمه، ۳۰۰ نفر شرکتهای پیمانی و ترابری و مابقی شرکتها و منطقه ویژه بکار گرفتند، آمار اداره کار بیش از این است.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا دو هزار میلیارد از مس پول گرفتهاید یا نه؟ گفت: نه چنین پولی نگرفتم، یک ریال هم از مس نگرفتم.
سال ۱۴۰۱ سال خوبی برای مردم نبود
نماینده رفسنجان و انار در مجلس با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۱ سال خوبی برای مردم نبود، عنوان کرد: مردم مشکلات بسیاری تحمل کردند و معشیت دچار مشکل بود و با همه تلاشها و خدمات خوبی که دولت داشت به سفره مردم نرسید، و امیدوارم سال ۱۴۰۲ سال خوبی باشد. سال گذشته ۱۱ درصد تورم کاهش داشت و پیشبینی میشود که امسال تورم کاهش فزایندهای خواهد داشت و امید میرود نقدینگی به سمت چرخه پولی هدایت شود و بروکراسیها را برداریم تا سرمایهگذاریها افزایش پیدا کند. بیش از سه هزار کارخانه وارد چرخه تولید شدند و این مهم، نتایج خوبی در اقتصاد کشور خواهد داشت.
وی از تفاهم نامه ۲۵ ساله با چین و ۲۰ ساله با روسیه و عضویت در شانگهای به عنوان دستاوردهای دولت در سال گذشته یاد کرد و گفت: مهارتورم و رشد تولید، آخرین زنجیره حل مشکلات اقتصادی کشور است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تعامل با همسایگان را از عمده برنامه های دولت سیزدهم بیان کرد و گفت: پایان مذاکرات همسایگان با مصر است و البته اتحادیه اروپا هم مذاکراتی را در آلمان آغاز کرده و اکنون در آلمان در حال مذاکره با سه کشور اروپایی هستیم.
این نماینده مجلس آغاز مذاکره روسیه با جهان عرب را پیروزی بزرگی دانست که نویدبخش شکوفایی اقتصادی خواهد بود و گفت: کارهای خوبی در دولت و کشور انجام شده اما هنوز سر سفره مردم نرفته است و تفاهمنامههای منعقد شده با چین و روسیه امسال به ثمر میرسد.