اجتماعیاخباراقتصادیایران و جهانبهداشت و سلامتشهری و رفاهیویژهگزارش

مرحوم فروتنی خیری که در کارهای نیکش پنهان ماند

فرزند خیر مرحوم فروتنی بیان کرد: پدرم با اینکه سواد چندانی نداشت اما اعتقاد زیادی به علم و دانش داشت و در این راستا کارهای خیر بزرگی انجام داد و به توسعه مراکز علمی کمک کرد. پدرم به خمس و زکات اهمیت زیادی می‌داد و هر کمکی را برای بهبود جامعه و رضایت خدا انجام می‌داد و برای همین دوست نداشت دیگران در خصوص کارهای نیک او چیزی بدانند و نامش در کارهای نیکش پنهان است.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، آئین بزرگداشت خیر حاج محمد فروتنی در پردیس دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان برگزار شد. احمد فروتنی فرزند مرحوم فروتنی در این مراسم خدمات ارزنده پدرش را در راستای رفع دغدغه‌مندی‌های جامعه عنوان کرد و گفت: پدرم همیشه در فکر رفع نیازهای جامعه و خانواده‌های بی‌بضاعت بود و هر جایی کم و کاستی می‌دید به سرعت در رفع آن مشکل برمی‌آمد.

وی افزود: پدرم معتقد بود که هر کمکی به هر نوعی بشود برای بهبودی وضعیت جامعه و کسب رضای خدا باشد ولاغیر، برای همین پدرم دوست نداشت کسی از کارهایش باخبر شود.

فرزند مرحوم فروتنی بیان کرد: حاج‌آقا به دیگران خیلی احترام می‌گذاشت و سن و سال برایش مهم نبود و در حضور همه می‌ایستاد و دست به سینه تعظیم می‌کرد.

وی ادامه  داد: پدرم با اینکه سواد چندانی نداشت اما اعتقاد زیادی به علم و دانش داشت و در این راستا کارهای خیر بزرگی انجام داد و  به توسعه مراکز علمی کمک کرد. پدرم به خمس و زکات اهمیت زیادی می‌داد و هر کمکی را برای بهبود جامعه و رضایت خدا انجام می‌داد و برای همین دوست نداشت دیگران در خصوص کارهای نیک او چیزی بدانند و نامش در کارهای نیکش پنهان است.

دکتر حمید نجم الدینی رییس اداره خیرین دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان هم در این آیین اظهار کرد: مرحوم فروتنی یکی از خیران نیک اندیش بود که بر روی درست اجراشدن تربیت صحیح دانشجویان رشته پزشکی تاکید داشت.

وی افزود: احداث دانشکده پزشکی رفسنجان از نیت های اجرایی این خیر بزرگوار بود و عقیده داشت با خدا عهد بستم تا زنده هستم بتوانم کارها را برای رضای خدا و گره‌گشایی از مشکلات جامعه انجام دهم.

نجم‌الدینی خاطرنشان کرد: سال ۱۳۶۵دانشکده علوم پزشکی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کرمان شروع به کار کرد و در سال ۱۳۶۹ مرحوم فروتنی پیگیر ساخت این دانشکده شد و زمانی که این دانشکده مستقل شد یعنی در سال ۸۵ با اعتبار بالغ بر ۷ میلیارد ریال در ساخت و تکمیل سایت دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کمک کرد. دانشکده‌های ادبیات و فنی مهندسی دانشگاه ولیعصر رفسنجان هم با کمک‌های خیرخواهانه مرحوم فروتنی احداث شده‌اند.

رییس اداره خیرین دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان بیان کرد: این خیر جدای از کمک در مسایل فنی و عمرانی، در حوزه تحقیق و پژوهش ها نیز کمک‌های مالی را نثار می‌کرد مثلاً در پیشگیری و جلوگیری از شیوع هپاتیت c حمایت مالی داشت.

به گزارش شایوردنیوز، زنده‌یاد فروتنی بامداد جمعه نهم تیرماه در سن ۹۰ سالگی دار فانی را وداع گفت. مساعدت‌ها و کمک‌های مرحوم فروتنی در سال ۱۳۶۹ به دانشکده پزشکی رفسنجان بسیار مثمر ثمر بوده است، همچنین سال ۱۳۸۵ با اهدای ۷۰۰ میلیون تومان در حوزه فنی و عمرانی دانشگاه‌های رفسنجان و امور پژوهشی به مانند پژوهش در بیماری دیابت نیز بسیار راهبر بوده است. احداث مسجد جامع احمدیه نوق، پایگاه بسیج، خانه بهداشت احمدیه، سالن ورزشی، مدرسه، خوابگاه و هنرستان خیاطی و… و انجام امورات خیرخواهانه حتی در شهرستانی در یزد از کارهای خیر مرحوم فروتن است.

دکمه بازگشت به بالا