اجتماعیاخباراقتصادیایران و جهانفرهنگی و هنریویژهگزارش

خیریه کوثر رفسنجان یک کارآفرین است/راه‌اندازی اولین کارگاه تولیدی دستکش‌های صنعتی در جنوب شرق کشور و جهیزیه زوج‌هایی که تأمین می‌شود

مدیرعامل خیریه کوثر رفسنجان در صحبت‌هایش بارها تکرار می‌کند که مخالف تکدی‌گری است و حفظ کرامت خانواده‌های نیازمند از هر چیز دیگری بسیار مهم‌تر است و در خیریه کوثر کمک‌ها را به سمت و سوی وام‌های قرض‌الحسنه سوق داده است تا زنانی با راه‌اندازی مشاغل خانگی درآمدی کسب کنند و در این میان اگر افرادی هم واقعا ناتوان بودند به آن‌ها کمک‌های بلاعوض کرده تا شأن، احترام و کرامت آن‌ها حفظ شود.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، خیریه کوثر رفسنجان راه خیر و نیکوکاری را به گونه‌ای دیگر تعریف کرده است. وقتی نام خیریه به میان می‌آید، همه چشم‌ها به سمتی می‌رود که خیریه چند اسکناس و یا بسته مواد غذایی کف دست افراد نیازمند بگذارد، اما خیریه کوثر راه پول در آوردن را به نیازمندان نشان داده است و با وام‌های بدون سود، اشتغالزایی ایجاد کرده و کارگاه خیاطی و کارگاه تولیدی دستکش‌های صنعتی که در جنوب شرق کشور بی‌نظیر است را راه‌اندازی کرده است تا زنان سرپرست خانوار و نیازمندان دستشان در جیب خودشان باشد.

تهیه جهیزیه زوج‌های جوان نیازمند با برپایی بازارچه کوثر

اما خیریه کوثر رفسنجان به فکر زوج‌های جوان نیازمند هم است و با برپایی بازارچه، جهیزیه زوج‌های نیازمند را فراهم کرده و مدت‌هاست که ساخت ۴۸ واحد مسکن را آغاز کرده است و تا چند ماه آینده چهار واحد آن تکمیل شده و در اختیار زوج‌های جوان نیازمند قرار می‌دهد.

به گفته مدیرعامل خیریه کوثر، رفسنجانی‌ها خیر هستند و باید به کسی اعتماد کنند تا کمک‌های خود را به آن فرد و یا خیریه بپردازند.

محسن اسماعیلی در ادامه بیان می‌کند: بزرگترین جایی که پول‌ها هدر می‌رود سرچهارراه خیابان‌هاست و افراد می‌توانند این پول‌ها را جمع‌آوری کرده و به افراد نیازمندی که در اقوام و دوستان می‌شناسند، کمک کنند. خیریه کوثر رفسنجان چهار گروه تحقیق دارد که افراد نیازمند را شناسایی کرده و به آن‌ها کمک می‌کند تا با یک شغل درآمدی کسب کنند و از دل این تحقیقات اشتغال‌‌های خُرد و خانگی ایجاد شده است.

وی تأکید می‌کند: خیریه کوثر اصلا هیچ برنامه‌ای ندارد که گداپروری را ترویج دهد، آبرومندانی در خانه‌ها داریم که نمی‌خواهند کسی از وضعیت آن‌ها اطلاع پیدا کند و تلاش‌مان بر این است که افراد نیازمند را توانمند کرده و ۲۰۰ شغل خانگی راه‌اندازی شده است تا این افراد مخارج خود را تأمین کنند.

مدیرعامل خیریه کوثر رفسنجان با بیان این‌که عوائد بازارچه خیریه کوثر صرف خرید جهیزیه زوج‌های نیازمند می‌شود، اظهار می‌کند: هجدهمین بازارچه خیریه کوثر در سالن آستان قدس رضوی از ۳۰ مردادماه به مدت ۵ روز و برای اولین بار در ایام عزای امام حسین ع برپا می‌شود و برنامه‌های ویژه ماه صفر هم در هنگام برپایی بازارچه برگزار خواهد شد.

وی بیان می‌کند: صندوق قرص‌الحسنه خیریه راه‌اندازی شده است که وام‌های بدون سود از ۵ میلیون تا ۲۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود و در این ۱۲ سال ۱۳ میلیارد‌ تومان وام بدون یک ریال سود داده‌ شده است.

اسماعیلی با اشاره به این‌که خیریه کوثر سیاسی نشده است و به هیچ گروه و جناح سیاسی وابسته نیست، بیان می‌کند: بحث اصلی خیریه تهیه جهیزیه و کمک‌های قرض الحسنه است اما خیرینی با اعتماد به خیریه کوثر در زمینه آزادی زندانیان کمک‌هایی کرده‌اند و تاکنون ۱۳ زندانی غیرعمد با کمک‌های خیرین آزاد شده است.

راه‌اندازی اولین کارگاه تولیدی دستکش‌های صنعتی در جنوب شرق کشور

مدیرعامل خیریه کوثر رفسنجان به راه‌اندازی کارگاه دستکش‌های صنعتی اشاره می‌کند و می‌گوید: دستکش‌های صنعتی تنها در شهرهای تهران، تبریز و نیشابور تولید می‌شود که برای اولین بار در جنوب شرق کشور، دستکش صنعتی در خیریه کوثر تولید می‌شود که احتیاجات مجتمع مس سرچشمه تهیه می‌شود و در حال برقراری ارتباط با شرکت‌های صنعتی در کرمان هستیم تا خریدهایشان در استان انجام دهند.

وی اضافه می‌کند: کارگاه خیاطی از سال ۹۲ راه‌اندازی شد که لباس فرم مدارس دوخته می‌شد و پیشنهاد شد که دستکش‌های صنعتی مجتمع مس سرچشمه از بیرون استان خریداری می‌شود که این ملزومات در شهرستان تولید شود و افرادی که گفتند خیریه نمی‌تواند کارگاه دستکش صنعتی راه‌اندازی کند، دستگا‌ه‌های مورد نیاز در استان کرمان نبود و دستگاه‌ها با کمک خیرین خریداری شدند و فردی دو سال به رفسنجان آمد و آموزش‌های لازم را به کارآموزان داد.

به گفته اسماعیلی ۵۵ نفر در کارگاه تولیدی دستکش‌های صنعتی و بسته‌بندی قاشق و چنگال یکبار مصرف کار می‌کنند که ۵۰ درصد از این افراد سرپرست خانوار هستند که علاوه بر دریافت حقوق، بیمه تأمین اجتماعی هم هستند.

وی اضافه می‌کند: خیریه کوثر شرکت کوثر ماندگار را هم تأسیس کرده است که تمام سهام شرکت بنام خیریه کوثر است.

احداث واحدهای خیریه کوثر رفسنجان ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند

مدیرعامل خیریه کوثر رفسنجان در ادامه به ساخت مسکن برای زوج‌های جوان اشاره می‌کند و می‌گوید: ساخت مسکن برای زوج‌های بی‌بضاعت از یکی از خیریه‌های بزرگ کشور الگوبرداری شده است.

اسماعیلی اضافه می‌کند: خانواده مرحوم نخعی زمینی به مساحت ۳۵۰۰ متر مربع را وقف خیریه کردند که مابقی زمین هم با کمک دیگر خیران خریداری شد که مساحت مجموعه ۵۵۰۰ مترمربع است.

اسماعیلی بیان می‌کند: ۴۸ واحد ۷۰ متری در ۴ بلوک ۱۲ واحدی احداث خواهد شد که هم اکنون ۴ واحد تکمیل شده است که ۴ واحد دیگر هم تا ۳ ماه آینده ساخت و ساز آن‌ها تکمیل خواهد شد که این واحدها ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

وی با اشاره به این‌که این آپارتمان‌ها به مدت یک تا دو سال در اختیار زوج‌های بی‌بضاعت قرار می‌گیرند، اظهار کرد: هزینه بعضی از واحدها را خیرین به طور کامل پرداخت کرده‌اند. پروانه ۳ بلوک دیگر هم گرفته شده است که ساخت این بلوک‌ها در آینده نزدیک آغاز خواهد شد.

امروز جمعی از خبرنگاران رفسنجان از پروژه‌های خیریه کوثر رفسنجان بازدید کردند.

دکمه بازگشت به بالا