تکمیل پروژه بیمارستان زنان رفسنجان به زودی آغاز میشود/تجهیز درمانگاه تخصصی سرطان به ۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

رئیس دانشگاه علومپزشکی رفسنجان با بیان اینکه در مصوبات سفر ریاست جمهوری برای تکمیل ساخت بیمارستان امام حسین (ع) ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شده است، گفت: بخشی از اعتبارات ساخت بیمارستان ۱۱۲ تختخوابی زنان به زودی اختصاص پیدا خواهد کرد تا بعد از ۸ سال ساخت این بیمارستان آغاز شود. بیمارستان زنان از نظر فنی مشکلی ندارد و این بیمارستان جایگزین مناسبی برای زایشگاه نیکنفس خواهد بود و طبق ارزشیابیها جزء بیمارستانهای درجه یک است.
به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، وحید محمدی شاهرخی امروز ۸ شهریورماه در نشست خبری با بیان اینکه از شنبه هفته گذشته مرکز ام ار آی شروع به کار کرده است و به بیماران سرپایی و بستری خدمات میدهد، اظهار کرد: خرید دستگاه اسکن استخوان تا مرحله پیش امضاء رسیده است و با کمکهای فردی خیّر این دستگاه خریداری خواهد شد و هزینههای درمانی نسبت به بخش خصوصی کاهش پیدا خواهد کرد.
درمانگاه تخصصی سرطان باید مجهز شود
رئیس دانشگاه علومپزشکی رفسنجان با اشاره به راهاندازی درمانگاه تخصصی سرطان گفت: دو سال است که درمانگاه تخصصی سرطان به مساحت دو هزار متر مربع احداث شده است که تشخیص و درمان به موقع بیماریها انجام میگیرد و از وخامت حال بیماران و هزینههای گزاف جلوگیری خواهد شد که این مرکز باید مجهز شود که کمبود بودجه داریم و حدود ۲۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز سرطان بودجه نیاز است که امیدواریم خیرین به مانند گذشته به بیمارستان برای تجهیز درمانگاه کمک کنند.
محمدی شاهرخی با بیان اینکه بیشترین شیوع سرطانها در رفسنجان سرطان سینه، گوارش و ریه است افزود: آمار ابتلا به سرطان در رفسنجان به دلیل وجود آلایندگی معدنی، سمپاشی های مکرر در کشاورزی و وجود کوره های زغال سوزی زیاد است.
وی اظها داشت: کلینیک سرطان در رفسنجان ۲ سال است که احداث شده اما به دلیل تجهیز نبودن به امکانات لازم، بدون استفاده باقی مانده و نیاز به بودجه ۲۰۰ میلیارد ریالی داریم تا بتوانیم این مرکز را راه اندازی و به مردم ارائه خدمت کنیم.
تعلل هلال احمر در ساخت درمانگاه چشمپزشکی
محمدی شاهرخی در خصوص احداث مرکز چشمپزشکی شفیعیپور گفت: امروز صبح استاندار تماس گرفت که مجموعه دانشگاه علومپزشکی رفسنجان با موقوفات هلال احمر همکاری نمیکند. قضاوت با مردم است که گفته میشود دانشگاه علومپزشکی رفسنجان نمیخواهد مرکز چشم پزشکی شفیعپور در بیمارستان مرادی ساخته شود اما باید بررسی کنند چه کسانی همکاری نمیکنند؟
وی بیان کرد: در سال ۹۶ تفاهمنامهای بین هلال احمر و دانشگاه علومپزشکی امضاء شده است که موقوفات هلال احمر باید با توجه به نیات واقف عمل کند و نیات واقف به طور کامل در کتابی توضیح داده شده است. طبق تواقفنامه فقط ساختمان قبلی تخریب شده است و در این هشت سال بر طبق همان تفاهمنامه هیچ اقدامی برای ساخت مرکز چشمپزشکی صورت نگرفته است و گفته شده که پول نداریم. ما چه مانعی هستیم؟ و از ساخت مرکز چشم پزشکی استقبال کرده و ما میخواهیم که ساخته شود و چه دلیلی دارد که این مرکز ساخته نشود؟!
محمدی شاهرخی با اشاره به اینکه دو اتاق عمل به مجموعه اتاقهای عمل بیمارستان افزوده خواهد شد، اظهار کرد: دولت ۷۴ میلیارد تومان برای تکمیل ساخت بیمارستان ۴۲ تختخوابی انار اعتبار هزینه کرد. همچنین ۲۰ میلیارد تومان اعتبارات دولتی برای مقاومسازی بیمارستان علیبن ابیطالب هزینه شده است.
سه سال مرگ مادر در رفسنجان رخ نداده است
به گفته رئیس دانشگاه علومپزشکی رفسنجان ارزشیابی زایشگاه نیکنفس از درجه دو به درجه یک ارتقاء یافت و سه سال است که مرگ مادر در رفسنجان نداریم.
محمدی شاهرخی به تجهیز بیمارستان مرادی به دستگاههای پیشرفته اشاره کرد و گفت: تقریبا یک ماه دستگاه سنگ شکن پیشرفتهای نصب شده است و دستگاه چشم پزشکی بسیار پیشرفتهای از شرکتی معتبر در دنیا با هزینهای بالغ بر دو میلیارد تومان در بیمارستان مرادی نصب خواهد شد.
وی بیان کرد: نظام ارجاع در استان کرمان برای اولین بار در رفسنجان آغاز شده است و در بحث جوانی جمعیت هم دانشگاه علومپزشکی رفسنجان رتبه برتر را در استان بدست آورده است.
رئیس دانشگاه علومپزشکی رفسنجان با بیان اینکه مرکز فوریتهای ویژه زنان و مردان در ضلع شمال غربی دانشگاه ولیعصر رفسنجان احداث میشود و عملیات ساختمانی حدود ۵۰ درصد پیشرفت داشته است، گفت: رفسنجان جزء سه شهر در کشور است که اورژانس با بازه زمانی ۵.۷ دقیقه به بالین بیمار میرسد که نُرم کشوری ۸ دقیقه است.
محمدی شاهرخی خاطرنشان کرد: مرکز ناباروری سطح دو در حال فعالیت است و در ضلع شمالی بیمارستان علیبن ابیطالب احداث شده است و این مرکز یک پزشک فوق تخصص نازایی دارد و آقای حمید کارآموز قول داده است که با کمکهایشان مرکز ناباروری سطح سه را احداث خواهد کرد.
وی با مقایسه نرخ تولد در اتباع خارجی و هر فرد ایرانی گفت: نرخ تولد در هر زن افغانستانی ۲.۵ و هر زن ایرانی ۱.۷ است و سال گذشته در رفسنجان ۵۲۰۰ زاد و ولد صورت گرفته است که ۳۵۹۹ نفر ایرانی و ۱۵۵۶ نفر تبعه خارجی بدنیا آمده است.
رئیس دانشگاه علومپزشکی رفسنجان افزود: ارائه خدمات پزشکی و درمانی از مسئولیتهای اجتماعی دانشگاه است که باید به هر بیماری خدمات درمانی داد و با توجه به جمعیت اتباع افغانستانی هزینههای درمانی اتباع بر دوش علومپزشکی رفسنجان است.
کمکهای بنیاد خیریه علیبن ابیطالب به بیمارستان تقریبا صفر است
وی ادامه داد: بخش cssd (استریلیزاسیون) بیمارستان توسط خیر مرحوم فخار راهاندازی شد و خانواده این خیر سلامت پیگیر هستند و از یک ماه آینده این بخش افتتاح میشود و در این بخش حدود ۴ میلیارد تومان هزینه شده است.
محمدی شاهرخی در خصوص کمکهای بنیاد خیریه علیبن ابیطالب به بیمارستان بیان کرد: بیمارستان علیبن ابیطالب وابسته به بنیاد خیریه علیبن ابیطالب است، کمکهای بنیاد خیریه علیبن ابیطالب به بیمارستان تقریبا صفر است.
رئیس دانشگاه علومپزشکی رفسنجان گفت: از اول شهریورماه سال گذشته تا اول شهریور امسال تعداد ۵۲۰۰ نوزاد در زایشگاه نیکنفس رفسنجان متولد شدهاند که از این تعداد ۳۵۹۹ نوزاد ایرانی و ۱۵۵۶ نوزاد اتباع افغانستانی بودهاند. بهطور کلی نرخ زاد و ولد اتباع ایرانی در رفسنجان ۱.۷ درصد و اتباع افغانستانی ۲.۵ درصد است.
خبرنگار: فاطمه ملایی