اجتماعیاخباراقتصادیایران و جهانویژهگزارش

کشور در تولید محصولات جانبی مس عقب‌ماندگی دارد

مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان گفت: صنایع تبدیلی و تولید محصولات وابسته به مس در کشور وضعیت چندان مطلوبی ندارد و بررسی‌های اقتصادی و صنعتی عقب ماندگی کشور را نسبت به کشورهای همسایه‌ای همچون ترکیه که معدن مس ندارد به وضوح نشان می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، حسین محققی مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان امروز ۱۳ شهریورماه در مراسم رونمایی از سند سلسله رویداد توسعه صنایع پایین دستی مس در دانشگاه ولیعصر راه حل برون رفت از خام فروشی مس را ایجاد زنجیره صنایع پایین دستی مس دانست و گفت: لازم است با همکاری فناوران و صنعتگران در زمینه محصولات مس توسعه ایجاد شود.

محققی بیان کرد: این سلسله رویداد برای جذب طرح هایی برای شتابدهی و ارائه خدمات تحقیقاتی با هدف دستیابی به فناوری و تولید محصولات در مقیاس آزمایشگاهی و همچنین با هدف جذب سرمایه و تکمیل اسناد فنی طرح‌های آماده سرمایه‌گذاری است.

با روش‌های علمی از خام فروشی مس جلوگیری می‌شود

رضا رنجبرکریمی رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان هم با اشاره به رونمایی از پوستر رویداد ملی توسعه صنایع پایین دستی مس رفسنجان در مراسم تجلیل از خیران دانشگاه اظهار کرد: در این دانشگاه قرار است با ارائه روش های علمی از خام فروشی مس جلوگیری شود.

وی افزود: هدف این رویداد دستیابی به فناوری محصولات میان دستی و پایین دستی مس یعنی هدف گذاری بر روی بیشترین ارزش افزوده است.

رنجبرکریمی بیان کرد: برای دستیابی به بهترین بررسی، منتوری و مطالعات فنی از نظر فناوری رویداد در ۷ محور کاربرد مس در حوزۀ ساختمان، کاربرد مس در حوزۀ زیرساخت، کاربرد مس در حوزۀ مخابرات و الکترونیک، کاربرد مس در حوزۀ حمل‌ و نقل، کاربرد مس در حوزۀ شیمیایی، کاربرد مس در حوزۀ انرژی‌های نو، کاربرد مس در حوزۀ صنایع غیر الکتریکی طراحی و اجرا می شود.

وی ادامه داد: کلیه طرح ها پس از وصول مورد بررسی و ارائه خدمات تکمیل و پس از آن به مرحله ارزیابی وارد می شوند که این روش مانع از دست رفتن و نادیده گرفتن برخی ایده ها می شود و بالاترین دستاورد را خواهد داشت.

به گزارش شایوردنیوز، سند سلسله رویداد توسعه صنایع پایین دستی مس برای همکاری مشترک بین مجتمع مس سرچشمه و دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان امضاء شد که هدف جذب سرمایه و تکمیل اسناد فنی طرح‌های آماده سرمایه‌گذاری است. همکاری دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان با امور نوآوری و کسب کار مجتمع مس سرچشمه با هدف ایجاد فناوری و تجاری سازی در این حوزه صورت گرفته است.

دکمه بازگشت به بالا