اجتماعیاخباراقتصادیایران و جهانسیاسیویژهگزارش

انتصاب مدیران در مجموعه شرکت مس نباید با استاندار کرمان هماهنگ شود/مخالف ائتلاف اصولگرایان هستم

نماینده رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی گفت: انتصاب مدیران اداره‌های برق، آب، جهاد کشاورزی و….را باید با استاندار مشورت کرد اما انتصاب مدیران در صنایع مس ایران کجا با استاندار باید هماهنگ باشد؟ صنایع مس حوزه ملی و کشوری است و تنها مختص کرمان نیست و نباید با نمایندگان و استاندار هماهنگ و مشورت شود. صندوق بازنشستگی کشوری است، آذربایجان و چند شهر دیگر کشور مس دارند معنی ندارد که با استاندار کرمان هماهنگ شود.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، حجت‌الاسلام حسین جلالی امروز عصر در نشست خبری در پاسخ به این سؤال که آیا نباید بزرگان و ریش‌سفیدان اصولگرایان میدان انتخابات را به جوانان گام دوم انقلاب واگذار کنند؟ بیان کرد: چند ماه پیش جلسه‌ای را در خصوص انتخابات تشکیل دادیم و از جوانان گام دوم انقلاب دعوت کردیم و افرادی را که واجد شرایط می‌دیدیم و برای این‌که حضور حداکثری مردم رقم بخورد، چهره‌های جدیدی را که رأی‌آوری بیشتری داشتند را پیشنهاد دادیم، به مانند آقایان رنجبر کریمی رئیس‌ دانشگاه ولیعصر، سیدحسین رحیمی رئیس شورای شهر و دهقان رجبی رئیس بنیاد شهید، رحمانی معاون فرماندار و…که استعفا دهند، عده‌ای استعفا ندادند اما عده‌ای استعفا دادند و بعد گفتند استخاره گرفته‌اند و خوب نیامده، تواضع کردند و عده‌ای هم بزرگواری کردند. بعد گفتیم شاید در پیش‌ثبت‌‌نام و یا ثبت‌نام قطعی افرادی ثبت‌نام کنند اما نه در پیش‌ثبت‌نام و نه ثبت‌نام قطعی افرادی نیامدند. اگر سیاسیون و بزرگان شهر نظر بدهند که فرد دیگری را انتخاب کنند ما مردانه پشت آن ایستاده‌ایم اما با شواهد و قرائنی که بدستمان رسیده چنین چیزی حاصل نشده است.

طرح شفافیت آراء شیر بی‌یال و بی‌کپال شد

جلالی در خصوص ابتر ماندن طرح شفافیت آراء نمایندگان گفت: طرح شفافیت آراء نمایندگان امضاء شد اما شیر بی‌یال و بی‌دمی شد و عده‌ای طرح شفافیت دیگر دستگاه‌ها را مطرح کردند اما عملی نشد و گفتند به شفافیت آراء راضی نیستیم. بعدها گفتند سایتی را باز کنید و طرح را امضاء کردیم که گفتند یک هفته دیگر سایت بالا می‌آید اما سایت بالا هم نیامد. عده‌ای هم گفتند شفافیت آراء باشد دیگر به نمایندگان رأی نمی‌دهند و در طرح شفافیت آراء یا محافظه‌کار و یا پوپولیست می‌شویم.

مخالف ائتلاف اصولگرایان هستم/در انتخابات محکم ایستاده‌ام

نماینده رفسنجان و انار در پاسخ به این سؤال که آیا به مانند چهار سال پیش جناح اصولگرا بر روی یک نفر ائتلاف خواهد کرد و اگر به این جمع‌بندی رسیدند که شما از انتخابات کناره‌گیری کنید آیا کنار خواهید رفت؟ بیان کرد: هم‌اکنون مخالف ائتلاف در جناح اصولگرا هستم، چهار سال پیش که در رفسنجان ائتلاف صورت گرفت، وحدت را در حضور حداکثری می‌دیدیم اما الان حضور مردم را در تعدد داوطلبان مجلس می‌بینیم که قدرت انتخاب در مردم بالاتر می‌رود و حضور مردم در انتخابات هم بیشتر می‌شود.

وی افزود: حوزه رفسنجان و انار را با هیچ جا عوض نمی‌کنم و انتخابات را به خاطر حضور مردم شرکت می‌کنم و محکم در انتخابات ایستاده‌ام، مهم نیست که قربانی بشوم یا نه؟ پیروزی در دو جهت است که یا به مجلس برویم و یا با کاندیدا شدن‌مان مردم هم در انتخابات حضور پیدا کنند. ما با نظام قهر نمی‌کنیم و برای مردم پا به رکاب هستیم و تلاش می‌کنیم حضور مردم را در کنار رقبای انتخاباتی به ۶۵ درصد برسانیم.

جلالی افزود: در دوران نمایندگی‌ام سعی کردم جناح‌بندی را در شهرستان جمع کنیم و هیچ‌گونه مسائل جناحی و سیاسی مطرح نشده است. تقسیم‌بندی اصولگرا و اصلاح‌طلب و دسته‌بندی را خیانت به کشور می‌دانم. همه فرزندان این نظام هستند و تقسیم‌بندی روی انقلابی و غیرانقلابی می‌رود. کاندیدای جبهه انقلاب باشیم، نه راست و نه چپ.

انتصابات در شرکت مس نباید با استاندار هماهنگ شود

نماینده رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی در خصوص نامه برخی از نمایندگان استان به وزیر صمت با این محتوا که در انتصاب‌های بنگاه‌های اقتصادی با استاندار مشورت شود، عنوان کرد: رهبری فرموده‌اند که نمایندگان در عزل و نصب‌ها دخالت نکنند اما بعضی از نمایندگان در استان تصوری دارند که مسئولیت‌ها باید با استاندار هماهنگ شوند، مسئولیت استاندار چیست؟ انتصاب مدیران اداره‌های برق، آب، جهاد کشاورزی و….را باید با استاندار مشورت کرد اما انتصاب مدیران در صنایع مس ایران کجا با استاندار باید هماهنگ باشد؟ صنایع مس حوزه ملی و کشوری است و تنها مختص کرمان نیست و نباید با نمایندگان و استاندار هماهنگ و مشورت شود. صندوق بازنشستگی مس یک مجموعه کشوری است، آذربایجان و چند شهر دیگر کشور مس دارند، پس استانداران این استان‌ها هم بیایند دخالت کنند، معنی ندارد با استاندار کرمان هماهنگ شود.

جلالی در پاسخ به اینکه آیا به نظرتان انتخاب معاون سیاسی فرماندار و انتخاب این معتمدین و هیأت اجرایی برای مهندسی کردن انتخابات در رفسنجان نبوده است؟ اظهار کرد: استشمام مهندسی انتخابات را در رفسنجان می‌فهمم اما اینکه بگوئیم به نفع چه کسی انتخابات مهندسی باشد و ممکن است در جهت سلبی باشد و این‌که فردی نیاید و در انتخابات نباشد اما هنوز از نظر ایجابی مشخص نیست و به جایی نرسیدم که با چه هدفی مهندسی می‌شود.

در انتصابات رزومه‌سازی نکنیم

وی به انتصاب بعضی افراد اشاره و بیان کرد: انتصابات در رفسنجان چندان تخصصی نیست. کمیته انتصابات چگونه عمل می‌کند؟ بهرمان بخشدار تعیین کردیم که چند ماه دیگر بازنشسته می‌شود. توقع داریم که هدف خدمت به مردم باشد، و افرادی را انتصاب کنیم که مردم و منطقه را بشناسند و برای مردم کار کنند یا کسی را انتخاب کردیم که وزارت کشوری نیست، در انتصابات رزومه‌سازی را کنار بگذاریم.

در معرفی مدیرعامل جدید شرکت مس دخالتی نکرده‌ام

جلالی در پاسخ به این سؤال که به انتصابات در شرکت مس حساسیت دارد یا نه؟ بیان کرد: علیرغم شایعاتی که وجود دارد حساسیتی به انتصابات مس ندارم. رصد می کنم اما دخالت نمی کنم، نه شناختی داشتم و در معرفی مدیرعامل جدید شرکت مس دخالتی نکرده‌ام. اخیراً در یکی دو مجموعه تغییراتی صورت گرفته که از طریق رسانه‌ها مطلع شدم و اطلاعی در این خصوص نداشتم و هیچ نقشی در معرفی و پیگیری این مسائل ندارم.

جلالی در ادامه گفت: خدماتی که در شهر رفسنجان انجام شده متعلق به من نیست و این خدمات نظام هستند. البته باید در نظر گرفت نماینده‌ای آمده شرایط کشور و شهر بهتر بوده است و نماینده‌ای آمده که در شهر دودستگی بوده و نمایندگان را باید در زمان و شرایط کشور بسنجید.

نماینده رفسنجان و انار در خصوص وضعیت قانون FATF گفت: این قانون در مجلس قبل تصویب شد اما شورای نگهبان آن را مردود شمرد و به مجلس بازگرداند. به خاطر اختلاف بین مجلس و شورای نگهبان، لایحه به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفت و در مجمع مخالفان جدی دارد و از دستور کار خارج است. دیگر مسئله FATF در ایران طرح نخواهد شد.

جلالی در پاسخ به این سؤال که آیا با توجه به وضعیت اقتصادی و اجتماعی در کشور حضور مردم را در انتخابات نمی‌توان پررنگ پیش‌بینی کرد؟ گفت: ما مردم را می‌شناسیم، مردم از نظام خوششان می‌آید، این‌که از وضعیت اقتصادی و معشیت و عملکرد مسئولان ناراضی باشند اما این را پای حساب نظام نمی‌گذارند، مردم نسبت به این نظام ناراضی نیستند و پای نظام محکم ایستاده‌اند.

نماینده رفسنجان و انار در پاسخ به این سؤال که اگر به عقب برگردید بر روی چه کاری تمرکز خواهید کرد؟ بیان کرد: اگر برگردم روی کارهای فرهنگی بیشتر تلاش می‌کنم، در حوزه‌های آموزش و پرورش و دانشگاه، فضاسازی شهری و اماکن و.. بیشتر کار می‌شود.

وضعیت بهداشت و درمان در رفسنجان مطلوب نیست

وی با اشاره به این‌که وضعیت بهداشت و درمان چندان در رفسنجان مطلوب نیست، خاطرنشان کرد: شیمی درمانی و پرتودرمانی نداریم و در زمینه ارتوپدی به نقطه مطلوب هم نرسیدیم.

جلالی در خصوص نامنظم بودن پروازهای فرودگاه رفسنجان گفت: نرخ بلیط پروازها کم است و برای شرکت‌های هواپیمایی صرف نمی‌کند که هواپیماها را پرواز دهند. فرودگاه سیرجان به تعمیر نیاز دارد که درخواست داده‌ایم پروازهای سیرجان را به فرودگاه رفسنجان انتقال دهند.

وی در خصوص بداخلاقی انتخاباتی اظهار کرد: به نظر می‌رسد افرادی که برای انتخابات داوطلب شده‌اند بدنبال سیاه‌نمایی و ناامیدسازی مردم نیستند.

برجام مرده‌ایست که با تنفس مصنوعی برنمی‌گردد

نماینده رفسنجان با اشاره به این‌که برجام مرده‌ای است که با تنفس مصنوعی برنمی‌گردد و احیاشدنی نیست، عنوان کرد: در بحث لایحه عفاف و حجاب هر چه قانون شود محترم است، بی‌قانونی در هیچ کشوری تحمل نمی‌شود، این لایحه در مسیر قانون شدن است.

جلالی در ادامه بیان کرد: مردم انتظار کار اجرایی دارند، در حوزه آب به وضعیت پایدار رسیدیم، آب خلیج فارس تا دهه فجر به رفسنجان می‌رسد و در بحث کشاورزی، شناسنامه‌دار کردن و استانداردسازی پسته برداشته شد اما تعهد ارزی برداشته نشده و مانع صادرات پسته است.

دکمه بازگشت به بالا