اجتماعیاخبارایران و جهانسیاسیویژهگزارش

نامزد مورد نظر دو جناح سنتی رفسنجان در راه است یا اینبار فرق می‌کند؟

نویسنده: فاطمه ملایی/سردبیر

در حالی‌که به انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی ۹ روز مانده است و از فردا سوم اسفندماه تبلیغات رسمی و قانونی داوطلبین آغاز می‌شود، اما تبلیغات چراغ خاموش برخی از نامزدهای مجلس دوازدهم در حوزه رفسنجان و انار از مدت‌ها پیش آغاز شده است.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز/یادداشت/بعضی از نامزدها با حضور در محافل، مجالس، مساجد و تجمعات و معرفی برنامه‌ها و کارنامه خود در صفحات و کانال‌های شخصی در شبکه‌های اجتماعی و حتی ارسال انبوه پیامک‌های مناسبتی حضور خود را در انتخابات مجلس با تبلیغات غیررسمی اعلام کرده‌اند.

در حوزه انتخابیه رفسنجان و انار می‌توان از چهره‌های شاخص تا افراد نه چندان معروف و گمنام در لیست بلند بالای کاندیداهای مجلس دوازدهم دید که هر کدام شانس و بخت خود را در معرض امتحان قرار داده‌اند.

از چهره‌های نام آشنا می‌توان به انارکی محمدی نماینده سابق رفسنجان و انار، حمید ملانوری فرماندار وقت رفسنجان، علی‌اکبر پورغلامعلی دبیر حزب مؤتلفه اسلامی، حسین جلالی نماینده فعلی رفسنجان و انار، فتحیان عضو سابق شورای اسلامی شهر رفسنجان اشاره کرد.

جدای از این‌که نامزدهای شاخص این دوره از انتخابات مجلس در رفسنجان از کدام جناح اصولگرا و اصلاح‌طلب و یا مستقل هستند (هر چند که اصولگراها و اصلاح‌طلب‌ها جبهه‌بندی شده‌اند و هر کدام فردی را معرفی می‌کنند) اما آنچه در محافل خانوادگی و مجالس و دورهمی‌ها بسیار مورد بحث است، اینکه کدام‌یک از نامزدهای مجلس دوازدهم از طرف دو طیف سنتی رفسنجان، پورمحمدی‌ها (شیخ عباسی‌ها) و یا هاشمی‌ها (شیخ محمدی‌ها) معرفی می‌شوند و مورد حمایت قرار می‌گیرند؟ با این‌که عده‌ای از سیاسیون در رفسنجان معتقد هستند که اثرگذاری دو جناح سنتی اصولگرا و اصلاح‌طلب در رفسنجان در انتخابات‌ها کمرنگ شده است و بیشتر عملکرد و سابقه اجرایی نامزدها مورد بحث است اما به طور روشن می‌توان اثرگذاری جناحین سنتی را دید. هرچند این اثرگذاری به مانند سال‌های قبل پررنگ نیست اما کم‌رنگ هم نشده است و درصدی از آراء نامزدهای مشهور اصلاح‌طلب و یا اصولگرا را باید به حساب دو جناح سنتی و ریشه‌دار رفسنجان گذاشت و حتی در انتخابات ادوار گذشته سبد آراء بعضی از نامزدهای دو جناح با حمایت این دو طیف سنتی پُر و پیمان شده است و به مجلس هم راه پیدا کرده‌‌اند.

حال باید منتظر ماند و دید دو جناح سنتی اصولگرا و اصلاح‌طلب در رفسنجان چه برنامه‌‌ای برای انتخابات مجلس در پیش دارند و چه گزینه‌ای را رو خواهند کرد؟ آیا نامزدهای مستقل و یا دیگر احزاب سیاسی می‌توانند با قدرت بیشتری حضور پیدا کرده و در برابر دو جناح سنتی قد علم کنند و انتخابات در رفسنجان را از حالت دو قطبی خارج کرده و به چند قطبی سوق دهند!

دکمه بازگشت به بالا