مقبولیتی فراتر از پایتخت
نویسنده: هادی بَحرانی/ مدیرمسئول
شایوردنیوز_یادداشت/ “حضور انارکی محمدی با این آراء به تناسب حوزه انتخابیه اش می تواند او را نسبت به دیگر منتخبین مجلس دوازدهم بر کرسی های مهم ملی و هیات رئیسه بنشاند.”
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در رفسنجان و انار با مشارکتی نزدیک به دور یازدهم اما با نتیجه ای متفاوت برگزار گردید و انارکی محمدی با کسب بیش از ۵۶ هزار رای، منتخب مردم رفسنجان و انار شد.
هرچند در میزان شرکت کنندگان در انتخابات کماکان شاهد حفظ ریزش آرا بودیم، اما در شرایطی انارکی محمدی با ۲۳ درصد آرای واجدین شرایط رفسنجان و انار پا به مجلس دوازدهم میگذارد که منتخب اول پایتخت آرایی بیش از ۵ درصد و رئیس مجلس یازدهم آرای ۴ درصد واجدین شرایط را در تهران بزرگ به خود اختصاص دادهاند.
حضور قدرتمند انارکی محمدی به عنوان نماینده مردم شریف رفسنجان و انار افتخاری برای نام این دو شهرستان و مسئولیتی به مراتب سنگینتر نسبت به دیگر منتخبین بر دوش او نهاده است.
ریزش بیش از ۱۰ هزار رای از سبد آرای رقبای سنتی انارکی به سبد آرای او به همراه حمایت و تکرار همراهی متحدین سنتی اش نشان از ظرفیتیست که حفظ و نگهداری و چه بسا گسترش آن در دور آینده بایدها و نبایدهایی جدی و جدیدی را می طلبد و نوع چینش اطرافیان و تعامل انارکی محمدی با مردم را حساستر از گذشته کرده است.
حضور انارکی محمدی با این آراء به تناسب حوزه انتخابیه اش می تواند او را نسبت به دیگر منتخبین مجلس دوازدهم بر کرسی های مهم ملی و هیات رئیسه بنشاند، اما ۴ سال عقب ماندگی رفسنجان در حوزه اقتصادی و بحران های حوزه کشاورزی و صنعت، قطعا اولویت اول را به حضور مداوم او در کمیسیونهای مرتبط با این موضوعات اختصاص خواهد داد و حضور در جایگاه های ملی را در ادوار آینده باید از وی انتظار داشت.
نگارنده از آنجایی که به ظرفیت و قدرت تعامل انارکی محمدی با جریان های مختلف سیاسی باور دارد، نگرانی های مطرح از جو اکثریت سیاسی مجلس را در مسیر و توانمندی مطالبه گری او از دولت بیهوده دانسته و در پایان دو نکته را با توجه به آنچه در انتخابات ۹۸ رخ داد در همین ابتدای کار به منتخب و نماینده خود در مجلس یادآور می شود؛ اول اینکه اهتمام و اطلاع رسانی در خصوص عملکرد نظارتی و قانون گذاری مسائل بومی و محلی، انارکی محمدی را از ارائه گزارش دقیق و بموقع مسائل ملی و بینالمللی با موکلین خود در شهرستانهای رفسنجان و انار غافل نکند، چه بسا تصویب یک موضوع بینالمللی و روشن نمودن مواضع خود مانع از ابهام در افکار عمومی و استفاده تخریبی از ناآگاهی گردد.
دوم آنکه از ظرفیت مردم در انجام وظایف اصلی نماینده بیش از ظرفیت دوستان و اطرافیان نزدیک خود بهره برده و بر ایجاد پایگاهی کارشناسانه ساختارمند و مردمی در خصوص تدوین طرح های پیشنهادی به مجلس و بررسی لوایح دولتی و بخصوص نظارت بر عملکرد دولت بهره مند گردید.
امید است نام “رفسنجان و انار” در آینده با افتخاری همچون گذشته ای نچندان دور بدرخشد.