۳۰ درصد از پروندههای قضایی در رفسنجان به صلح و صفا ختم میشود

امام جمعه رفسنجان گفت: مسئله صلح و سازش از جلسات دادگاههای قضایی بالاتر و ارزشمندتر است که بیش از ۳۰ درصد پروندهها در رفسنجان به شورای حل اختلاف ارجاع داده میشود که به صلح و صفا ختم میشود.
به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، حجتالاسلام اصغر عسکری در همایش استانی صبر رضوی در تالار خیام دانشگاه ولیعصر رفسنجان ضمن تبریک ولادت امام هشتم (ع) بیانکرد: یکی از اتفاقات خوب در زمان آیت الله شاهرخی، ایجاد شوراهای حل اختلاف است که بسیاری از مسایل قبل از ورود به دادگستری توسط مصلحین، به صلح و سازش انجامید.
وی ادامه داد: این حرکت انقلابی و مردمی و اسلامی بسیار ارزشمند است، اعضای شوراهای حل اختلاف برای ایجاد آرامش در جامعه و انگیزه در مخاطبان خود به وجود میآورند تا صلح و سازش حاصل شود و این اعضا در میدان مبارزه و جهاد فی سبیل الله هستند و اجر عظیم را نزد خدا دارند.
عسکری خاطرنشان کرد: مسئله صلح و سازش از جلسات دادگاه های قضایی بالاتر و ارزشمندتر است زیرا در شوراهای حل اختلاف ها صلح، صفا، برادری و آشتی در جامعه رواج پیدا میکند اما در صدور حکم مراجع قضایی خصومت و دشمنی از بین نمی رود.
امام جمعه رفسنجان گفت: بیش از ۳۰ درصد پرونده های ورودی در شوراهای حل اختلاف شهرستان رفسنجان به صلح و سازش میانجامد.
مصلحین و حکمین قرآنی رفسنجان از پرکارترین و پرتلاشترین مجموعههای استان هستند
رئیس دادگستری شهرستان رفسنجان در همایش استانی صبر رضوی هم بیان کرد: شوراهای حل اختلاف بازوی توانمند دادگستری هستند که در بحث مصلحین و حکمین قرآنی از پرکارترین و پرتلاشترین مجموعههای استان، مجموعه رفسنجان است.
حسین رمضانی گفت: یکی از موارد و مسائلی که در دستگاه قضائی به عنوان یکی از سیاستهای اصلی روی آن تاکید است، صلحوسازش است.

رئیس دادگستری رفسنجان تأکید کرد: با قانون جدید شوراهای حل اختلاف و افزایش تشکیلات شوراها امیدواریم با استفاده از این ظرفیت در راستای احقاق حق مردم گام موثری برداریم.
رمضانی با بیان اینکه ساختمان شورای حل اختلاف شهرستان رفسنجان پس از این همایش افتتاح میشود، افزود: با حمایت رئیس کل دادگستری و همراهی همه مسئولان شهرستان در مدت زمان هشت ماه با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال این ساختمان به بهرهبرداری رسید که کار خوب و موثری بوده است و به نام شهید عارف حاج علی محمدیپور مزین شده است.