اجتماعیاخبارایران و جهانگزارش

کنگره ملی شهدای غریب اسارت در رفسنجان برگزار شد

کنگره ۹ شهید غریب اسارت شهرستان رفسنجان که در زندان‌های بعثی به شهادت رسیدند در تالار خیام دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، حجت الاسلام اصغر عسکری در این مراسم ضمن تسلیت به مناسبت ایام محرم به تشریح جایگاه شهید پرداخت و افزود: برای درک این جایگاه، در قرآن آمده است که خداوند فرموده است برای آن ها کلمه موت و میت به کار نبرید، آن ها زنده اند‌ و نزد پروردگار روزی می خورند.

وی افزود: فردی همچون حضرت یعقوب سال ها در فراق فرزندش یوسف چشمهایش سفید و نابینا شد و زمانی که پیراهنی از سمت یوسف برایش آوردند بینا شد لذا خانواده های شهدایی که در غربت به شهادت رسیدند و چشم انتظار حتی یک اثر کوچکی از فرزندشان هستند بدانند که مقام بالایی نزد پروردگار دارند.

مصطفی دهقان رجبی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان رفسنجان هم در این برنامه ضمن تسلیت به مناسبت آغاز ماه محرم اظهار کرد: در کل کشور هزار و ۱۱۸ شهید داریم که در دوران اسارت در زندان های بعثی به شهادت رسیدند.

وی افزود: از این میزان ۲۹ شهید متعلق به مرز و بوم استان کرمان هستند و نیز از این تعداد ۹ شهید از خانواده‌های شهرستان رفسنجان هستند که با تحمل سختی ها و رنج و مرارت ها در زندان بعثی به فیض شهادت نائل آمدند.

دهقان رجبی بیان کرد: به مرور در شهرستان های کشور کنگره ملی در حال برگزاری است تا اینکه در ۲۷ تیرماه کنگره ملی شهدای غریب اسارت برپا خواهد شد.

شهدای اسارت مظلوم هستند

در ادامه این برنامه احمد یوسف زاده نویسنده کتاب « آن ۲۳ نفر» که به همراه محسن برادرش در اوایل جنگ تحمیلی عازم جبهه شد، به بیان خاطراتی از دوران اسارت و شهدایی که در زندان های بعثی به شهادت رسیدند پرداخت و افزود: شهدایی که در اسارت شهید شدند نمایانگر تجلی اوج مظلومیت بود، آن ها طعم رنج و‌ گرسنگی، درد و‌ ناامنی و جراحت را به شدت چشیدند.

وی ادامه داد: در این اسارت بسیار نامه های عاشقانه بین اسرا و خانواده هایشان رد و بدل می‌شد و ارتباط دلی بین آن ها طنین انداز می شد.

یوسف زاده تصریح کرد: نامه ها را می توان دسته بندی کرد و حق آزادگان را که بخشی از عمر و زندگی شان را در اسارت گذراندند ادا کرد و منشوری از کشورداری را به منصه ظهور رساند.

دکمه بازگشت به بالا