اخبارایران و جهان

حاج‌علی محمدی‌پور “شهید عارف” حاکم بر دل‌ها و قلب‌ها بود

معاون پارلمانی شهید رئیسی گفت: شهید حاج‌علی زمانی که در مجتمع مس سرچشمه کار می‌کرد نمی‌خواست کسی بداند او فرمانده است، خود را به‌عنوان کارگری ساده معرفی می‌کرد، حتی در دوران سربازی درجه‌دار شده بود ولی مانند سرباز عادی خود را نشان می‌داد و اگر روایتی از جبهه و جنگ و عملیاتی تعریف می‌کرد نقش‌آفرینی خودش را نادیده می‌گرفت.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور شهید رئیسی در اختتامیه کنگره ملی شهید عارف حاج علی محمدی‌پور در دانشگاه ولی‌عصر رفسنجان بیان کرد: شهید محمدی‌پور در زمان دانشجویی نهج‌البلاغه را به دانشجویان هدیه می‌داد و آیه‌های قرآن را در خصوص جبهه تفسیر و جستجو می‌کرد.

حسینی با اشاره به این‌که حاج‌علی محمدی‌پور انسانی سختکوش بود و نازپرورده نبود، بیان کرد: نسبت به دیگران معرفت و مودت داشت و سخنانش در جهت تقویت جبهه و رزمندگان چنان نرم و ساده و صمیمی بود که بر دلها می‌نشست، متواضع بود و در  زمانی که به مرخصی می‌آمد، روایت‌های جبهه و جنگ را طوری سخنوری می کرد انگار نه انگار که خودش در جبهه نقش آفرینی می‌کند و از دیگر رزمنده‌ها سخن می‌گفت.

وی افزود: این افتخار برای مردم رفسنجان است که اینچنین فرزندانی را تربیت کردند و حاج علی محمدی پور از دوران ستم‌شاهی مبارزه مسلحانه داشت. شهید اهل مطالعه در زمینه های مختلف و بسیار سختکوش، اهل راز و نیاز و مناجات شبانه، خستگی ناپذیر و متواضع بود و مهرورزی می‌کرد و حاکم بر دل‌ها و قلب‌ها بود.

حاج‌علی نسبت به بیت‌المال حساس بود

حسینی دیگر خصایای شهید محمدی‌پور را برشمرد و گفت: وی حقایقی را می‌دید و پرده‌ها از جلوی چشم هایش کنار می‌رفت و نسبت به بیت المال حساسیت داشت.

وی گفت: این توصیه سردار سلیمانی‌ست که باید به مرحله‌ای برسیم که خودمان را نبینیم. شهید چند روز بعد از ازدواج عازم جبهه شد و شرط کرده بود که به شرطی ازدواج می‌کنم که جبهه را ترک نکنم.

استاد دانشگاه تهران با اشاره به این‌که شهیدان اسوه هستند و تولیدات در خصوص شهدا به فرموده رهبر انقلاب باید صد برابر شود، اظهار کرد: مردم رفسنجان قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی فرزندان برومند را تربیت و به انقلاب و اسلام تقدیم کردند که بررسی زندگی حاج‌علی محمدی‌پور نمونه آنهاست و نشان می دهد که رفسنجانی‌ها فرزندانی تربیت کردند که در صحنه بودند و علیه رژیم عراق به جبهه جنگ شتافتند.

حسینی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی که در سال ۱۳۸۴ در رفسنجان زندگی می کردند به روحیه مردم و فرهنگ شهادت گونه آن ها اشاره داشتند.

وی با تسلیت شهید مقاومت سیدحسن نصرالله گفت: در زمانه‌ای که مردم نگاه سطحی به دنیا دارند شهدا با تکیه بر قرآن و معرفت قرآن نگاه به آخرت و زندگی جاودانه را داشتند و به جایگاه و آرمان با ارزش شهادت رسیدند.

از زندان دنیا رها خواهم شد

به گزارش شایوردنیوز، حاج علی محمدی پور سال ۱۳۳۸ در روستای دقوق آباد بخش نوق در ۷۵ کیلومتری شهر رفسنجان به دنیا آمد.

تحصیلات ابتدائی را در سه قریه شروع کرد؛ اما به علت دوری راه و مشکلات دیگر مجبور شد مدتی ترک تحصیل کند، سپس به همراه دوستش به یزد آمد و به مطالعه جدی کتابهای مذهبی روی آورد و با اوج گیری حرکت مردم در سال های ۵۵ و ۵۶ به مبارزان مسلمان پیوست.

شهرهای استان خوزستان و کرمان خاطرات زیادی از فعالیتهای سیاسی ومسلحانه علی در سال های انقلاب دارند، او بعد از انقلاب عازم کردستان وسپس جبهه های جنگ جنوب شد از آن زمان تا آخر عمر پر برکتش همواره در جبهه بود. سال ۱۳۶۱ به جبهه اعزام و در عملیاتهای متعددی شرکت کرد.

وی در سال ۶۳ در عملیات بدر فرمانده گروهان بود وسپس جانشین فرمانده گردان شد و تا عملیات والفجر ۸ در این مسئولیت ماند.

همۀ پیش‌بینی‌های حاج‌علی درست از کار در آمد، او حتی نحوه ی شهادت خودش را هم گفت “این عملیات برای من آخرین عملیات خواهد بود. من دیگر بر نمی‌گردم. خواب دیدم پرچمی را داده اند به دستم. من پرچم را می‌برم تا برسانم به دژ، ولی به آن نمی‌رسم. می‌دانم که نرسیده به دژ، شهید و از زندان دنیا رها خواهم شد.”

شهید حاج علی در تاریخ ۱۹ دی‌ماه سال ۶۵ در حالی که فرمانده گردان ۴۱۲ لشکر۴۱ ثارالله را عهده دار بود، در منطقه شلمچه به شهادت رسید.

دکمه بازگشت به بالا