اخباراقتصادیایران و جهانویژهگزارش

انارکی‌محمدی: قبلا مسئولیت‌های اجتماعی شرکت مس در رفسنجان نظم و قانون داشت

نماینده رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عملکرد شرکت مس در قبال انجام مسئولیت‌های اجتماعی گفت: مسئولیت‌های اجتماعی مس در شهرستان رفسنجان بیش از این نظم و قانون داشت. در حال حاضر اعضای هیأت مدیره شرکت مس را نمی‌دانیم چه کسانی هستند؟ قبل از این سه نفر از اعضای هیأت مدیره رفسنجانی بودند.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، احمد انارکی‌محمدی در نشست ویژه تشکیل کارگروه توسعه و سرمایه‌گذاری اتاق بازرگانی رفسنجان با بیان اینکه با سرمایه شرکت‌‌های بزرگ (مس) که در بانک‌ها داشتیم، کارخانه ساختیم اما پول‌ها را از شهرستان خارج کردند، اظهار کرد: امسال جذب ۱۵ درصد حقوق دولتی معادن را دنبال کرده تا بتوانیم حق رفسنجان را جذب و صرف امور شهرستان کنیم.

وی افزود: قبلا نیروی کار در بدنه مس بسیار کم بود، در این سال‌ها مدیر و کارگر تربیت نکردیم و الان در مس کسی نداریم چون هیچ‌کس نمی‌رفت.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی به عنوان مثال به مسئولیت‌های اجتماعی شرکت گل‌گهر اشاره کرد و گفت: زمانی که در شرکت گل‌گوهر بودم هزار میلیارد برای مردم امضاء کردیم و کارهای بزرگی برای مردم انجام شد.

انارکی‌محمدی به استفاده ناصحیح از سرمایه‌های بخش کشاورزی رفسنجان اشاره کرد و گفت: کشاورزی را نابود کردیم به علت این‌که مدیریت نداشتیم. کشاورزانی که بلد بودند بیشترین بهره‌وری را از آب و زمین گرفتند، زمانی هم که آب، هوا و زمین خوب بود پول پسته را سرمایه‌گذاری نکردیم و بدترین استفاده را از نعمت الهی کرده و اشتغالزایی نکردیم.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی گفت: از محل مالیات‌ شرکت‌های بزرگ زمین چمن احداث شد و اگر نگرفته بودیم به استان می‌رفت و می‌توان از محل مالیات، سرمایه شرکت‌های دانش‌بنیان را تأمین کرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره اینکه سرمایه‌گذاران نخبه‌هایی هستند که اشتغال و آرامش را به جامعه تزریق می‌کنند، افزود: اما مشکلات و موانعی در جلوی راه آن‌ها وجودودارد که باید برطرف شود. اگر صنعتگران نباشند، اشتغال وجود نخواهد داشت. پاشنه آشیل کشور، اقتصاد است و بدبختی‌مان این است که معشیت مردم خراب است.

وی امنیت را در بحث گردشگری بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: ما مشکلی در مسائل امنیتی نداریم و با استاندار صحبت کردیم کرمان در نقشه گردشگری کشور بیاید، اظهار کرد: به عنوان مثال در دره راگه بخش خصوصی باید وارد شود و این منطقه را آباد کند، دولت پول ندارد و بودجه‌های دولتی بسیار کم است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با انتقاد از این‌که یک ریال از تبصره ۱۸ به استان نیامده است، بیان کرد: ۵۷ هزار میلیارد اوراق نوشتیم، در استان هیچ بانکی نمی‌توانست اوراق بنویسد و برای اولین بار بانکی پیدا کردیم و اوراق نوشته شد.

انارکی‌محمدی به سهم شهرستان از مالیات‌ها اشاره کرد و گفت: به طور مثال از محل مالیات‌ شرکت‌های بزرگ زمین چمن احداث شد و اگر نگرفته بودیم به استان می‌رفت و می‌توان از محل مالیات، سرمایه شرکت‌های دانش‌بنیان را تأمین کرد.

وی تأکید کرد: اتاق بازرگانی بخش خصوصی است اما بازوی اقتصاد، کشاورزی و بازرگانی است.

سهم رفسنجان از مالیات شرکت‌ها اخذ شود

روح‌الله شاکری رئیس کارگروه کردشگری اتاق بازرگانی رفسنجان هم در این نشست گفت: شهرستان رغسنجان سرمایه‌های خوبی دارد اما همیشه این سرمایه‌ها از شهرستان خارج می‌شوند.

وی به خروج مالیات‌ها از شهرستان اشاره و بیان کرد: مالیات از شرکت‌ها اخذ می‌شود اما از شهرستان خارج می‌شود که بالغ بر هزار میلیارد تومان است که با سهم شهرستان از منبع مالیات‌ها می‌توان سرمایه شرکت‌های دانش‌بنیان و ارزش افزوده زنجیره مس را هم تأمین کرد و اشتغالزایی هم ایجاد کنیم.

شاکری با بیان این‌که کیفیت و کمیت صنایع دستی در رفسنجان بالاست، اظهار کرد: وام‌های حوزه صنایع دستی و گردشگری باز نشده است. گفته می‌شود کارگاه‌های صنایع دستی تأسیس شود و کارها در این زمینه تسهیل شده اما ما فقط خبرهای آن را می‌شنویم و در عمل تسهیل‌گری اتفاق نمی‌افتد.

دکمه بازگشت به بالا