اجتماعیاخبارایران و جهانسیاسیگزارش

دشمنان هرگز نخواهند توانست‌ که بر اصول و آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی غلبه پیدا کنند/ دشمنان در تحریم‌های خودشان شکست خوردند

امام جمعه رفسنجان گفت: دشمنان هرگز نخواهند توانست‌ که بر اصول و ارزش‌ها و آرمان‌ها ملت ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی غلبه پیدا کنند.

به گزارش شایوردنیوز، حجت الاسلام عسکری در حاشیه مراسم ۴۲ امین‌ سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی «راهپیمایی خودرویی و موتوری در شهر رفسنجان» بیان کرد: ملتی که سختی ها و دشواری ها را در راه مبارزه با‌ مخالفین‌ اسلام و انقلاب با تمام‌ وجود درک می کند و به صحنه می آید.

وی افزود: اکنون می بینید چه فتنه ها و مشکلات و مسائلی را بر ایران‌ تحمیل کردند، ۸ سال ما را زیر سخت ترین تهاجمات نظامی قرار دادند. این‌‌ها معجزات الهی بود و تحقق وعده الهی که خداوند کمک کرد تا مردم دوران دفاع مقدس را پشت سر گذاشتند.

امام جمعه رفسنجان عنوان کرد: دشمنان فتنه ها، آشوب های داخلی و تهاجماتی ایجاد کردند و تحریم‌ ها را اعمال کردند و امروز خودشان شکست‌های شکننده را تجربه می کنند، خودشان در این تحریم‌ ها شکست خوردند و نتوانستند‌ ملت مسلمان را از پا دراورند‌.

حجت الاسلام عسری با بیان اینکه حرکت ها و پیروزی های صنعتی و علمی زیادی در ایران شاهدیم‌، خاطر نشان کرد: برگزاری انتخابات به عنوان جلوه های جمیل‌ از مشارکت مردمی و تحقق مردم سالاری دینی است که در هیچ شرایطی انتخابات و مراجعه به آرای مردم در دوران انقلاب طی این ۴۰ سال‌ تعطیل نشد.

وی تصریح کرد: همه این‌ها جلوه‌هایی از تحقق وعده الهی بود که خداوند فرمود این وظیفه ماست که از مسلمانان یاری کنیم. خداوند در همه این صحنه‌ها، ملت ایران را کمک کرد.

وی با بیان اینکه همواره در همه‌ عرصه ها و صحنه ها حضور داشته باشید‌ و مطمئن‌ باشید وعده های‌ الهی حق است‌، بیان کرد: دشمنان هرگز نخواهند توانست‌ که بر اصول و ارزش‌ها و آرمان‌ها ملت ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی غلبه پیدا کنند. باید مسئولین به مردمی که همیشه در صحنه حضور دارند و از نظام‌ دفاع می کنند در رفع مشکلات آن‌ها بکوشند.

دکمه بازگشت به بالا