اجتماعیاخباراقتصادیایران و جهانشهری و رفاهیگزارش

مجتمع مس سرچشمه بیش از دو هزار بسته معیشتی در سومین رزمایش مؤمنانه توزیع می کند

مدیر روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان گفت: در قالب طرح شهید حاج قاسم سلیمانی و با هدف کمک به آسیب دیدگان از ناحیه کرونا و نیازمندان ِ شهرستان، دو هزار و ۲۰۰ بسته معیشتی را توزیع می کند.

به گزارش خبرنگار شایوردنیوز، روح الله ابوالهادی سه شنبه ۲۱ بهمن‌ماه در حاشیه «برگزاری رزمایش کمک مومنانه» که در بیت الزهرای رفسنجان برگزار شد، در جمع خبرنگاران بیان کرد: در سال جاری مجتمع مس سرچشمه کمک های مؤمنانه را اجرا کرد و امروز سومین مرحله از این رزمایش در حال اجراست.

مدیر روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان ادامه داد: در این مرحله که در قالب طرح شهید سلیمانی است؛ ۲ هزار و ۲۰۰ بسته معیشتی به آسیب دیدگان از ناحیه کرونا و نیازمندان شهرستان رفسنجان اعطاء می شود.

وی با اشاره به اینکه این رزمایش از امروز آغاز و به مدّت یک هفته ادامه دارد گفت: به کمک نیروهای موکب شهدای صنعت مس مجتمع مس سرچشمه این توزیع انجام می شود.

ابوالهادی خاطر نشان کرد: بودجه این مرحله ۱۰ میلیارد ریال و هر بسته شامل برنج، ماکارونی، حبوبات و حواله مرغ گرم است ضمن اینکه هر بسته معیشتی در این طرح بیش از ۵ میلیون ریال ارزش ریالی دارد و قصد داریم که به نیازمندان کمک شود.

دکمه بازگشت به بالا