تبدیل ایده شرکتهای دانش بنیان به محصول از برنامه های مس است
مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان گفت: مجوزی اخذ شده که در منطقه ویژه اقتصادی به شرکت های دانش بنیانی که می خواهند ایده های خود را تبدیل به محصول کنند، فضایی اختصاص یابد و برای تأمین منابع مالی ایده ها هم رایزنی شده است که امیدواریم با درایت مدیرعامل شرکت این مرکز به عنوان نقطه اتکایی باشد برای جوانان دانش مدار و اندیشه محور که استعداد دارند و ما باید از آنها حمایت کنیم.
به گزارش شایوردنیوز، حسین احمدی عصر امروز در مراسم «اختتامیه نخستین رویداد استارت آپی مس» در مرکز شتاب دهی و نوآوری شهید ستاری رفسنجان بیان کرد: اولین ایده ای که در خصوص مرکز نوآوری در میان همکاران ما شکل گرفت، ناشی از دیدگاه و نگاه جدید به اقتصاد و صنعت و تلفیق آنها بود. مطالعه همکارانمان در اقتصاد جهانی و نقش شرکت های هم تراز و پیشکسوت در حوزه مس در دنیا و حرکتی که آنها شروع کرده بودند با ایجاد مراکز فناوری و علوم جدید ما را به این سمت سوق داد که این ایده مطرح شود.
وی افزود: این ایده ها مورد حمایت جدی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران قرار گرفت و کمک کرد که این مرکز شکل بگیرد. با همیاری و مساعدت دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان و ریاست این دانشگاه و معاونت علمی فناوری رئیس جمهور که کلنگ این مرکز زده شد.
مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان بیان کرد: با نگاهی به بازار جدید جهانی، در خصوص سهم شرکتهای فنآور و نوآور از GDP جهان به اعداد خوبی خواهیم رسید. اگر سهم جی دی پی دنیا را ۸۰ هزار میلیارد دلار بگیریم آمریکا با ۲۰ هزار میلیارد دلار و در رده های بعدی کشورهای چین و اروپا و…قرار دارند و جایگاه کشور ما جایگاه خوبی نیست.
احمدی عنوان کرد: همچنین اگر سهم صنعت و معدن را در دنیا در نظر بگیریم جایگاه ها عوض می شود و شرکت های دانش بنیان در سهم جی دی پی سهم خوبی به خود اختصاص می دهند.
وی بیان کرد: در یک دوره، منابع ملی نقطه قوت یک کشور قلمداد می شد، اما اکنون هر کشوری که در حوزه فناوری و در دهه های اخیر در حوزه نوآوری فعالیت کرده باشد، حرف برای گفتن دارد.
احمدی تصریح کرد: کشور ما در تولید ناخالص داخلی رتبه هجدهم دنیا را دارد که با پیش بینی هایی که در ۲۰ تا ۳۰ سال آینده شده است، کشور ما می تواند در این حوزه ها به جایگاه خوبی برسد.ـاین جایگاه با نیروهای انسانی خوبی که داریم قابل دستیابی است.
وی نقش حمایتی شرکت های بزرگ در تولید ناخالص ملی را مهم دانست و گفت: اتکا به نفت در کشور ما در حال کاهش است و ما باید به عنوان موتور محرکه در کشور باشیم که این ایده در صنعت مس شکل گرفته است.
مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان با اشاره به اینکه امروز سه ایده از این مرکز انتخاب شد و ادامه تبدیل ایده به محصول در دستور کار مس است، افزود: مجوزی اخذ شده که در منطقه ویژه اقتصادی به شرکت های دانش بنیانی که می خواهند ایده های خود را تبدیل به محصول کنند، فضایی اختصاص یابد و برای تأمین منابع مالی ایده ها هم رایزنی شده است که امیدواریم با درایت مدیرعامل شرکت این مرکز به عنوان نقطه اتکایی باشد برای جوانان دانش مدار و اندیشه محور که استعداد دارند و ما باید از آنها حمایت کنیم.
احمدی خاطرنشان کرد: در حوزه صنعت هر شغل حداقل ۴، ۵ میلیارد تومان هزینه دارد ولی در حوزه فنآوری با ارقام کمتر می توان شغل ایجاد کرد.
عکاس: گلنوش صفاپور