اجتماعیاخبارایران و جهانفرهنگی و هنریگزارش

الحاق دانشگاه نرجس به دانشگاه ولیعصر رفسنجان با دستور وزارت علوم صورت گرفته است

دانشگاه ولی‌عصر (عج) رفسنجان هیچگونه نقشی در الحاق دانشکده دخترانه نرجس(س) به دانشگاه ولی‌عصر (عج) نداشته است و بر اساس دستور وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تائید شورای انقلاب فرهنگی صورت گرفته است.

به گزارش شایوردنیوز، روابط عمومی دانشگاه ولیعصر رفسنجان در اطلاعیه ای اعلام کرد، پیرو اخبار منتشره در رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی در خصوص دانشکده دخترانه نرجس (س)، لازم است نکاتی در مورد الحاق دانشکده دخترانه نرجس (س) به دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان به اطلاع مردم عزیز برسانیم.

دانشکده نرجس از ابتدای تأسیس تاکنون همواره مورد حمایت مسؤولین دانشگاه ولی‌عصر (عج) قرار گرفته است که می توان به این موارد اشاره کرد: رؤسای دانشکده نرجس(س) تاکنون از اعضای هیأت علمی دانشگاه ولی‌عصر(عج) بوده و با وجود مأموریت آن‌ها، حقوق و مزایا از سوی دانشگاه ولی عصر(عج) پرداخت شده است. محل اولیه استقرار دانشکده نوپای دخترانه نرجس(س)، ساختمان موزه بود که از مکان‌های متعلق به دانشگاه ولی‌عصر (عج) بوده و بدون دریافت هیچ گونه هزینه‌ای چندین سال در اختیار دانشکده دخترانه نرجس(س) بوده است. هیأت ممیزه، هیأت امنای دانشگاه ولی‌عصر(عج) و دانشکده دخترانه نرجس(س) به صورت مشترک بوده و تمامی همکاری‌های لازم با آن‌ها انجام می گرفته است.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: دانشگاه ولی‌عصر(عج) هیچگونه نقشی در الحاق دانشکده دخترانه نرجس(س) به دانشگاه ولی‌عصر(عج) نداشته است و بر اساس دستور وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تائید شورای انقلاب فرهنگی صورت گرفته است. تصویب الحاق دانشکده دخترانه نرجس(س)، به دانشگاه ولی‌عصر(عج) در جلسه ۹۲۶ در تاریخ ۲۸ اردیبهشت‌ماه ۹۹ در شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی صورت گرفته است. دکتر رحیمی معاون محترم پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که مسئول ساماندهی مؤسسات آموزش عالی هم هستند از دانشکده دخترانه نرجس(س) و فعالیت‌های نه ساله دانشکده دخترانه نرجس(س) در بهمن ۹۹ بازدید کردند.

ابلاغ الحاق دانشکده دخترانه نرجس(س) به دانشگاه ولی‌عصر(عج) در فروردین ماه ۱۴۰۰ اعلام شد که طرح آمایش و ساماندهی آموزش عالی به سمع و نظر دکتر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی رسیده است و در ادامه در کمیسیون آموزش عالی در تاریخ اردیبهشت ۱۴۰۰ مطرح شد.

در این اطلاعیه تأکید شده است: بر اجرایی کردن الحاق پس از چندین بار تماس با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و حتی در نشست رؤسای دانشگاه‌های مجری الحاق در خرداد ۱۴۰۰ تأکید شده است. یعنی با توجه به تاریخچه بالا، دانشگاه ولی عصر(عج) نزدیک به یکسال پس از تصویب در شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی در جریان الحاق قرارگرفته است. بر اساس دستور وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشکده نرجس(س) به دانشگاه ولی‌عصر (عج) الحاق می‌شود نه ادغام. یعنی دانشکده دخترانه حضرت نرجس (س) زیر نظر دانشگاه ولی‌عصر (عج) با حفظ ساختار دخترانه بودن و توسعه کیفی و کمی هدفمند به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

اما در ادامه بیان شده است: اما نقش دانشگاه ولی عصر(عج) در توسعه دانشکده دخترانه نرجس(س) (بعد از الحاق)، رشته‌هایی در دانشکده دخترانه نرجس (س) ایجاد شده است که در دانشگاه ولی‌عصر (عج) هم وجود دارد (زبان و ادبیات فارسی، مترجمی زبان انگلیسی و علوم قرآن و حدیث) و بازار کار ندارد و از طرفی به علت عدم وجود بازار کار، بیشتر دانشجویان این رشته‌ها در دانشگاه ولی‌عصر (عج)، خانم‌ها هستند. لذا چهار رشته ذیل به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیشنهاد شده است که با استفاده از اعضای هیأت علمی دانشگاه ولی‌عصر(عج)، نسبت به پذیرش دانشجو اقدام شود. امید است که با اخذ مجوز در این رشته‌ها، شاهد توسعه هدفمند دانشکده دخترانه نرجس(س) باشیم، رشته های مدیریت کسب و کارهای کوچک در مقطع کارشناسی، روانشناسی ورزشی در مقطع کارشناسی ارشد، روانشناسی در مقطع کارشناسی، علوم تربیتی در مقطع کارشناسی.

در پایان اطلاعیه تأکید شده است: علیرغم عدم پذیرش دانشجوی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشکده دخترانه نرجس (س) با استفاده از سهمیه دانشگاه ولی‌عصر (عج) به هر عضو هیأت علمی دانشکده دخترانه نرجس (س)، حداقل دو دانشجوی ارشد مرتبط داده شده است. معرفی یکی از اعضای هیأت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشکده دخترانه نرجس (س) برای مأموریت یکساله کرسی ادبیات فارسی به خارج از کشور، اقدام جهت برگزاری همایش علوم قرآن و حدیث با پیشنهاد یکی از اعضای هیأت علمی دانشکده دخترانه نرجس(س)، استفاده کارکنان دانشکده دخترانه نرجس(س) از امکانات دانشگاه ولی عصر(عج)، از دیگر اقدامات انجام شده است.

گفتنی است حجت الاسلام جلالی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی چندی پیش در بیانه ای ادعا کرد:« مدیریت دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان علی‌رغم تذکر معاونین وزارت علوم، نماینده رفسنجان، امام جمعه محترم و دلسوزان و دغدغه مندان عرصه علم و دانش و خانواده های معزز شهدا، با تصمیم بر ادغام دانشگاه نرجس (س) با دانشگاه ولیعصر(عج) کمر به نابودی دانشگاه دخترانه حضرت نرجس در اواخر دولت بسته اند که این تصمیم نگران کننده است. مسؤولان دانشگاه باید به دنبال جبران ضعف های مدیریتی که منجر به کاهش رتبه دانشگاه ولی عصر(عج) شده و متاسفانه از جهات مختلف تنزل پیدا کرده است، باشند و ان‌شاءالله به این آرزوی توهمی خود نخواهند رسید و با روی کارآمدن دولت عدالت و کرامت، در اجرای این تصمیم خود ناکام خواهند ماند و دانشگاه حضرت نرجس (س) علی‌رغم میل بدخواهان روز به روز بالنده تر و سرافراز تر با حضور دختران و زنان قهرمان جنوب شرق مستقل به فعالیت خود ادامه خواهد داد.»

دکمه بازگشت به بالا