اجتماعیاخبارایران و جهانبهداشت و سلامتشهری و رفاهیگزارش

اعطای۷۰ میلیارد ریال تسهیلات به مددجویان/راه‌اندازی ۱۱ مرکز مثبت زندگی در رفسنجان

رئیس بهزیستی شهرستان‌ رفسنجان از اعطا و واگذاری ۷۹ میلیارد ریال تسهیلات کم بهره به ۱۶۰ مددجو تحت پوشش خود خبر داد.

به گزارش شایوردنیوز، عباس بلندی امروز به «مناسبت هفته بهزیستی» در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه این نهاد برای اشتغالزایی مددجویان تسهیلاتی ارائه می دهد، اظهار کرد: سال گذشته به ۱۶۰ مددجو تحت پوشش ۷۰ میلیارد ریال تسهیلات کم بهره اعطا شد تا بتوانند برای خود شغلی ایجاد کنند.

وی افزود: همچنین در این مدت‌ در راستای اجرای طرح الگو با بانک‌ رسالت‌ تفاهم‌ نامه ای منعقد شد و در قالب این طرح وسائل و ابزار مورد نیاز شغل به میزان ۷ میلیارد ریال هم به ۱۰ مددجو اعطاء شد.

بلندی تصریح کرد: همچنین سال گذشته ۴.۵ میلیارد ریال تسهیلات هم به کارفرمایانی‌ که نیروهایی را که تحت پوشش بهزیستی هستند به کار گرفتند واگذار شد، این کارفرمایان‌ ۹ مددجو را‌ در کارگاه‌ های خود به کار گرفته اند.

وی ادامه داد: البته در سال گذشته ۱۱۱ مددجو که توسط کارفرماها‌ بیمه تامین‌ اجتماعی شده‌اند هزینه بیمه را به کارفرماها‌ پرداخت کردیم‌ و این امر ادامه دارد تا مددجو با خیال آسوده و بدون داشتن دغدغه‌ بیمه، به کار خود ادامه دهد.

بلندی خاطرنشان کرد: همچنین ۱۰۷ نفر از مددجویان هم بیمه تامین‌ اجتماعی خویش فرمایی شدند که هزینه های بیمه را بهزیستی پرداخت می کند.

وی گفت: سال گذشته ۲ سند شامل سند مناسب سازی محیط معلولان و سند اشتغال مددجویان  تدوین شد تا در این راستا خدمات بیشتری به مددجویان ارائه شود.

بلندی افزود: در خصوص تقویت اورژانس اجتماعی، ۱۱ مرکز «مثبت زندگی» در رفسنجان، نوق، کشکوئیه و قاسم آباد راه اندازی کردیم، در هر مرکز ۳ مددکار‌ مستقر هستند و هر مددکار با حداکثر ۱۵۰ مددجو در ارتباط است و خدمات اجتماعی ارایه می دهد.

وی ادامه داد: سال گذشته ۶ هزار و ۱۰۰ کودک زیر ۶ سال مورد معاینه چشم شدند تا تنبلی چشم (آمبلیویی) این افراد بررسی و از خطر احتمال نابینا شدن جلوگیری شود، ضمن اینکه ۳ هزار و ۸۰۰ کودک هم در بدو تولد شنوایی سنجی شدند که در این زمان در صورت وجود مشکل با کاشت حلزون از ناشنوایی جلوگیری می شود.

رییس اداره بهزیستی رفسنجان در بحث توانمند سازی هم تصریح کرد: ۱۵ گروه همیار داریم که این گروه ها شامل خیاطی، آشپزی، آرایشگری و … هستند و در هر گروه همیار بین ۷ تا ۲۰ مددجو آموزش می بینند تا توانمند شوند همچنین در این گروه ها به افراد تسهیلات بلاعوض و خدمات آموزشی ارائه می شود تا خودکفا شوند.

وی گفت: در بحث آسیب های اجتماعی مشاوره های قبل از ازدواج را برگزار می کنیم تا فرزند معلول به دنیا نیاید که خانواده ها ممکن است از هم متلاشی شوند و آسیب های اجتماعی دیگر برای خانواده ها ایجاد شود.

بلندی خاطرنشان کرد: ۱۳ مرکز مشاوره و ۴ مرکز و کمپ ترک اعتیاد در رفسنجان وجود دارد و افراد مراجعه و خدمات دریافت می کنند.

۵ هزار مددجو در حوزه مشکلات جسمی و حرکتی، معلول ذهنی، شنوایی، بینایی و ‌… تحت پوشش بهزیستی رفسنجان قرار دارند.

خبرنگار:‌ مریم رضایی

دکمه بازگشت به بالا