اخبارایران و جهانورزشیویژهگزارش

باغ جوانان رفسنجان به‌عنوان مرکز بین‌المللی احداث شود/پروژه‌‌های ورزشی با پیشرفت فیزیکی ۸۰درصد تکمیل می‌شوند

معاون امور مجلس، حقوقی و هماهنگی امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان گفت: باغ جوانان در شهرستان رفسنجان که موقعیت استراتژیکی دارد، ایجاد شود. این باغ جوانان به عنوان مرکز بین المللی منطقه آسیایی قرار خواهد گرفت و می تواند نقطه عطفی در فدراسیون جهانی جوانان منطقه باشد.

به گزارش شایوردنیوز، جمشید تقی زاده امروز در بازدید از چند طرح ورزشی نیمه تمام در روستاهای رفسنجان با اشاره به اینکه در کشور، باغ جوانان جایش خالی است، تصریح کرد: اگر در رفسنجان یا شهرستان انار این باغ ایجاد شود، می تواند به موقعیت جهانی تبدیل شود؛ باید زمینی دارای درختان خوب تحت عنوان باغ در اختیار مجموعه ورزشی قرار گیرد و آنچه نیاز جوانان امروز است به عنوان مثال خانه جوان، رستوران، خانه هایی برای تصمیم گیری در امر مسکن جوانان، خانه های مشاوره جوانان و …در این باغ راه اندازی شود.

معاون وزارت ورزش و جوانان بیان کرد: چه بسا این باغ در شهرستان رفسنجان که موقعیت استراتژیکی دارد ایجاد شود، به عنوان مرکز بین المللی منطقه آسیایی قرار گیرد و این باغ می تواند نقطه عطفی در فدراسیون جهانی جوانان منطقه باشد.

وی بیان کرد: در جایی دیگر از ایران فعلا چنین باغی احداث نشده و ما می توانیم در راه اندازی این باغ حمایت های لازم را ارائه دهیم.

تقی زاده در بخش دیگر از سخنان خود در مورد طرح های نیمه تمام ورزشی رفسنجان هم تصریح کرد: در بازدید از سالن ورزشی خلیل آباد نیاز است، تکمیل شود و از ماده ۲۷ می توان در تکمیل این سالن بهره مند شد، سالن ورزشی فردوسیه آزادگان هم ۹۵ درصد، سالن ورزش قاسم آباد هم ۲۵ درصد ، سالن سقف کوتاه بهرمان که ۹۵ درصد، سالن ورزشی رکن آباد هم ۹۵ درصد و استخر شنای بهرمان هم ۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

وی ادامه داد: سالن ورزشی در جهان آباد رفسنجان ۹۵ درصد و سالن همت آباد هم ۹۵ رصد، در شریف آباد هم سالن ورزشی ۶۷ درصد و کریم آباد اولیا هم سالن ورزشی به میزان ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

تقی زاده خاطرنشان کرد: این طرح های ورزشی را سعی می کنیم در هفته آینده که وزیر ورزش و جوانان از المپیک بر می گردد به رایزنی برسیم و طرح هایی که بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند را در ردیف اعتبارات دولتی قرار داده تا تکمیل شوند.

وی از مجموعه شرکت ملی صنایع مس ایران قدردانی کرد که در ایجاد پروژه ها ورزشی در استان کرمان از هیچ کمکی دریغ نکرده است و گفت: بقیه طرح های ورزشی نیمه تمام در رفسنجان و انار را هم با کمک اعتبارات وزارت ورزش، بخش خصوصی و مس سرچشمه تکمیل خواهیم کرد.

وی گفت: در دولت تدبیر و امید طی ۸ سال اخیر دستاوردهای مهمی به دست آورده ایم، اظهار کرد: آنچه در سال ۹۲ در ابتدای شروع دولت روحانی، که در سیستم اجرایی بود حدود ۴۰ هزار پروژه های ورزشی تحویل گرفتیم.

وی افزود: امروز که دولت در حال تغییر است ما حدود ۶۱ هزار اماکن ورزشی احداث یا تکمیل کرده و به بهره برداری رسانده ایم و تحویل جامعه داده ایم.

تقی زاده ادامه داد: حدوداً ۸۳ سمن در بخش جوانان داشتیم که این رقم به ۳ هزار و ۶۰۰ سمن در کشور افزایش یافته است.

تقی زاده عنوان کرد: پروژه های خانه های جوانان هم در جای جای کشور ایجاد شده و در طول این ۸ سال ساخت آن‌ها آغاز شده و تعدادی تکمیل و به بهره بردرای رسیده است.

به گزارش شایوردنیوز، تقی زاده معاون وزیر ورزش از استخر روباز مجموعه ورزشی انقلاب، سالن های ورزشی خلیل آباد، قاسم آباد، فردوسیه آزادگان و دیگر پروژه ها بازدید کرد، در این بازدید فصیحی هرندی فرماندار رفسنجان، حجت الاسلام جلالی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی، میرپاریزی مدیر کل ورزش و جوانان استان و جمعی از مسئولین شهرستان وی را همراهی کردند.

خبرنگار: مریم رضایی

دکمه بازگشت به بالا