جشنواره ملی عصر کرونایی در رفسنجان برگزار می شود

جشنواره عصر کرونایی ویژه دانشجویان، اساتید، کارمندان و صنعتگران سراسر کشور در رفسنجان برگزار میشود.
دبیر جشنواره ملی «عصر کرونایی» درباره برگزاری این جشنواره چنین گفت: زمانی که بحران کرونا شروع شد، معاونت فرهنگی دانشجویی وازرتخانه همگام با بخش های دیگر وزارت بهداشت از جمله بخش درمان که در خط مقدم مبارزه با این ویروس بود تا درمان کمتر صدمه ببیند فعالیت های بسزایی را داشته و در حال اجرا دارد.
به گزارش شایوردنیوز، دکتر محمدرضا حاجی زاده با اشاره به اینکه در کشور ایران بحران هایی نظیر سیل و زلزله، آتش سوزی، توفان، بیابانزایی و انواع بحران های غیر طبیعی اتفاق می افتد، افزود: با بهره گیری از دانش، عقل و برنامه ریزی به ویژه با اتکا به دانش مدیریت بحران می توان خسارت های احتمالی را به حداقل رساند.
وی بحران کرونا را نیز از بحران های چالش برانگیز دنیا و بالطبع ایران عنوان و تصریح کرد: کارهای زیادی در کشور از جمله کارهای مدیریتی، فرهنگی و کارهای علمی در راستای مقابله با کرونا در حال انجام است، این امور و فعالیت ها باید جمع بندی شوند و در اختیار همه قرار گیرد.
وی برگزاری جشنواره ملی «عصر کرونایی» را در جهت جمع آوری آثار و روش ها و تفکرات و ایده هایی دانست که در مقابله با بحران کرونا اجرا شد و می تواند در ساماندهی بحران های احتمالی آینده بسیار ارزشمند و مفید باشد.
تجربیات، سرمایه هستند
حاجی زاده عنوان کرد: ایده برگزاری این جشنواره را با دکتر لاری معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در حال حاضر سخنگوی ستاد ملی مباره با کرونا هم هست در میان گذاشتیم که وی استقبال کرد و تجربیات در این راستا را سرمایه ای عظیم دانست.
وی ادامه داد: این جشنواره ملی است و از سوی وزارت بهداشت هم مورد حمایت قرار می گیرد، علاوه بر حمایت های لازم در برگزاری این جشنواره از سوی وزارت بهداشت، ایده های برتر نیز از سوی این وزارتخانه حمایت می شوند، البته دبیرخانه این جشنواره در رفسنجان است.
محورهای اصلی این جشنواره
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در ادامه محرهای اصلی این جشنواره را محورهای علمی، مدیریتی و فرهنگی برشمرد و افزود: افراد از سراسر کشور دخیل در اجرای راهکارها و روشهای موثر مقابله با بیماری کرونا می توانند آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.
وی تصریح کرد: در بخش مدیریت در رفسنجان فعالیت های عمده ای با همفکری فرمانداری، شهرداری، شرکت مس و دیگر ارگان ها انجام شده است از جمله می توان به مدیریت مجتمع مس سرچشمه اشاره کرد که در این زمینه با ایجاد مرکز بحران ۵۰ تختی شهدای صنعت مس در بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) و خرید دستگاه اکسیژن ساز و دیگر خدمات به کمک بهبود اوضاع شهر شتافت.
حاجی زاده خاطرنشان کرد: در محوریت علمی این جشنواره هم در قسمت پیشگیری، تشخیص و درمان کرونا هرکسی ایده، فکر و اختراعی در این زمینه در سطح کشور داشته که موثر بوده، می تواند اثر خود را به جشنواره ارسال کند تا علاوه بر برگزیده شدن و دریافت جایزه، به شرکت های دانش بنیان و پارک های علم و فناوری معرفی می شوند تا این ایده ها و اختراعات کاربردی شوند و به مرحله تولید انبوه برسند.
وی خاطرنشان کرد: در رفسنجان ارتباطی که با مرکز دانش بنیان و نوآوری شهید ستاری و مس سرچشمه و نیز با وزارت بهداشت داریم می توانیم ایده های برتر را به این مرکز معرفی و با حمایت شرکت مس به تولید برسند.
حاجی زاده خاطرنشان کرد: در کارهای فرهنگی نیز مشخص است که در اکثر استان ها برای مقابله با پدیده بحران کرونا فعالیت های فرهنگی اعم از نوآوری، فیلم کوتاه، نقاشی، طراحی، ساخت و تولید کلیپ، تولید محتوا و … انجام شده که می توانند در جشنواره در بخش های ادبی، فیلم و هنرهای تجسمی شرکت داشته باشند.
مهلت ارسال آثار تا ۱۵ شهریورماه
دبیر جشنواره ملی «عصر کرونایی» بیان کرد: این جشنواره مدتی است آغاز شده و افراد می توانند آثار خود را تا ۱۵ شهریورماه به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند و جهت کسب اطلاعات بیشتر می توان با ۰۹۱۳۶۲۴۶۰۶۵ یا ۰۳۴۳۴۲۵۹۱۷۳ تماس بگیرند.
این جشنواره به همت دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، مرکز امور نوآوری و شتابدهی شهید ستاری و روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان برگزار می شود.
خبرنگار: مریم رضایی