اجتماعیاخبارایران و جهانسیاسیفرهنگی و هنریگزارش

نماینده رفسنجان و دبیرکمیسیون‌فرهنگی‌‌ مجلس در جلسات طرح‌ صیانت‌ از حقوق‌‌ کاربران شرکت نمی‌کند

در حالیکه طرح صیانت از حقوق کاربران و فضای مجازی (ساماندهی پلت‌فرم‌ها و پیام‌رسان‌های خارجی) در کشور سروصداهای زیادی به پا کرده است، و انتقادات و جنجال‌ های شدیدی در پی داشته و رئیس مجلس چند هفته پیش آن را از دستور صحن علنی مجلس خارج کرده بود. اما این طرح همچنان در دستور کار مجلس است و گفته می شود که فردا در مجلس شورای اسلامی طرح «قانون حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی» که پیش از این با نام‌های «صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی» نیز شناخته می‌شد، بررسی می‌شود.

به گزارش شایوردنیوز، اما روز گذشته یکی از حامیان و افراد نزدیک به نماینده رفسنجان و انار و دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی فاش کرد که جلالی در هیچ کدام از جلسات بررسی «طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی» در کمیسیون فرهنگی مجلس شرکت نکرده است، در حالی‌که این طرح با تقاضای عده‌ای از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در کمیسیون فرهنگی، مرکز پژوهش‌ های مجلس و… در حال بررسی است.

این فرد نزدیک به حجت الاسلام جلالی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی در پیامی نوشته است: «هفته گذشته با جناب کهوند طراح طرح صیانت حقوق کاربران فضای مجازی در مجلس جلسه ای داشتیم که انتهای این جلسه ختم شد به همین موضوع و نهایت امر و نتیحه این طرح در فرایندهای کمیسیونی و پساکمیسیونی مجلس، که نکته ای بسیار تأمل برانگیز مطرح شد.جناب دکتر حسین جلالی با توجه به مسئولیت‌شان در کمیسیون فرهنگی مجلس تحت عنوان دبیر کمیسیون فرهنگی متأسفانه در هیچ یک از حدودا پنج جلسه ای که برای این طرح که در کمیسیون فرهنگی مجلس مطرح شده است، شرکت نداشته اند. لیکن شاید از این طرح مطلع باشند اما در جلسات این طرح در کمیسیون فرهنگی شرکت نکرده اند و درگیر مسائل دیگر و شاید حاشیه ای بوده اند.»

حجت الاسلام جلالی یکی از امضاء کنندگان طرح شفافیت آراء در مجلس هستند، که بیش از این بارها به تصویب این طرح در مجلس تأکید کرده اند. هرچند جلالی با همین شعار در انتخابات مجلس شورای اسلامی رأی آورد؛ اما شواهد نشان می دهد، علاوه بر طرح شفافیت آراء که تا به حال اجراء نشده است، به نظر می رسد جناب جلالی در بررسی طرح‌ ها در مجلس هم حضور پیدا نمی کند و درگیر بعضی از مسائل دیگر شده اند و وظیفه اصلی نمایندگی شان را به حاشیه برده اند.

باید به صراحت گفت، اگر نماینده مردم رفسنجان و انار وقت کردند به مسائل حوزه انتخابیه خود بپردازند و یا حداقل در جلسات بررسی طرح‌ ها در کمیسیونی که مسئولیت دبیری آن را بر عهده گرفته اند، شرکت کنند تا بعدها لااقل از طرح مطلع باشند و کنایه نزنند که برجام در ۲۰ دقیقه به تصویب رسیده است؛ حداقل بتوانند از طرح شان در مجلس حمایت کنند و بگویند بر روی آن بحث های کارشناسانه زیادی صورت گرفته و ساعت‌ها مورد بررسی قرار گرفته است!! (هر چند تصویب برجام در ۲۰ دقیقه فقط یک دروغ سیاسی است، برای تصویب این طرح ده‌ها جلسه علنی و غیر علنی گذاشته شد و تمامی زوایا بحث و بررسی شد).

اما نکته قابل تأمل، اگر حجت الاسلام جلالی به انتقادها و توصیه های دیگران گوش نمی دهند، لااقل پیشنهادات، انتقادات و توصیه های نزدیکان خود را کمی گوش دهند و عمل کنند تا بیش از این در انزوای سیاسی و اجتماعی قرار نگرفته اند. در این یک سال و چند ماه، انتقادات بسیاری به عملکرد نماینده رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی وجود دارد، تا جایی که عملکرد ضعیف وی صدای حامیان، دوستان و طرفداران حجت الاسلام جلالی را هم در آورده است. مشکلات و وعده های تحقق نیافته ای که روی هم تلنبار شده اند.

دکمه بازگشت به بالا