اجتماعیاخبارایران و جهانفرهنگی و هنریویژهگزارش

پردیس علم و فن‌آوری راه اندازی می‌شود/۷۰ شرکت دانش بنیان در دانشگاه ولیعصر فعالیت می‌کنند

رئیس دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان گفت: در سفر رئیس جمهور قول تأسیس پارک علم و فن آوری در رفسنجان داده شد، اما در استان تنها مجوز یک پارک علم و فن آوری می دهند که طبق آئین‌نامه وزارت علوم، مجوز پردیس نوع سوم علم و فن آوری داده می شود که زیر نظر پارک علم و فن آوری استان است و امیدواریم که این مجوز را بدهند و ۲۰ میلیاردی که رئیس جمهور برای تأسیس پارک قول داده اند را برای راه اندازی پردیس جذب کنیم.

به گزارش شایوردنیوز، رنجبرعسکری در آئین تجلیل از خبرنگاران با اشاره به این‌که دانشگاه به سمت دانشگاه نسل سوم گام برداشته تا مشکلات و نیازهای جامعه را شناسایی کند، بیان کرد: دانشگاه نسل سوم تلاش می کند تا نیازها و کمبودهای شهر برآورده شود و اگر دانشگاه در این مسیر گام بر دارد، یعنی مسیر واقعی را طی کرده است.

وی با اشاره به اینکه دانشگاهها به سمتی گام برداشته اند که جامعه، محور دانشگاه است، بیان کرد: در دو سال اخیر تفاهم نامه ای بین مس، دانشگاه صنعت شریف و ولیعصر رفسنجان امضاء شده است که خیلی از پروژه های مس با همکاری سه جانبه در راستای حل نیازهای جامعه انجام می شود.

فعالیت ۷۰ شرکت دانش بنیان

رنجبرعسکری با بیان اینکه از سال ۸۸ موضوع کارآفرینی در دانشگاه ولیعصر مطرح شد، خاطر نشان کرد: که مرکز رشد دانشگاه تأسیس شد که ۷۰ شرکت در دانشگاه مستقر است که در ایام کرونا شرکت ها بسیار فعال بودند، که یکی از شرکت ها در منطقه ویژه، کارخانه الکل را راه اندازی خواهد کرد که الکل مجتمع مس را تأمین خواهد کرد.

رئیس دانشگاه ولیعصر رفسنجان گفت: مرکز نوآوری در رفسنجان با همکاری دانشگاه و مس راه اندازی شده که تا به حال چند رویداد برگزار شده است.

رنحبر عسکری به تجاری سازی ایده ها اشاره کرد و گفت: اولن مرکز شتاب دهنده در استان در رفسنجان شروع به کار کرده که ارتباط بین سرمایه گذار و ایده برقرار می شود.

وی در خصوص افزایش رتبه دانشگاه در بین دانشگاههای اسلامی بیان کرد: دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC موفق به کسب رتبه ۳۱ تا ۴۰ بین دانشگاه‌های جامع کشور شد که دانشگاه با ارتقای ۲۰ رتبه ای، در جمع دانشگاه‌ های برتر قرار گرفته است.

وی به بخشی از رتبه های برتر دانشگاه اشاره کرد و گفت: شاخص نسبت کارمند به استاد ۷ دهم درصد است که این نشان می دهد، بودجه به سمت حقوق نرفته است و بیشترین بودجه ها در این سال ها در خصوص تجهیز دانشگاه هزینه شده است و دستگاههایی به مانند MNr و لیزر خریداری شده که در دانشگاههای جنوب کشور هم نیستند و فقط در دانشگاه ولیعصر راه اندازی شده اند.

وی افزود: همچنین در این سال‌ها تعداد مقالات معتبر (GcR) به ۲۴۰ مقاله رسیده است.

دو نیروگاه خورشیدی در دانشگاه

رنجبرعسکری با اشاره به اینکه تولید انرژی پاک و راه اندازی پنل های خورشیدی در دانشگاه در این سال ها در دستور کار بوده است، عنوان کرد: در سال ۹۲ مرکز مونتورینگ برای کسب اطلاعات در خصوص تابش نور راه اندازی شد تا مشخص شود چه پنل هایی با آب و هوای رفسنجان سازگار است و تا به حال دو نیروگاه خورشیدی ۳۵ و ۵۰ کیلو وات راه اندازی شده است.

رئیس دانشگاه ولی عصر رفسنجان گفت: استانداری، دانشگاه ولیعصر به عنوان معین منطقه خنامان معرفی شده است.

رنجبر عسکری با اشاره به اینکه در سال جاری ۱۲ آزمون در رفسنجان برگزار شده است، تصریح کرد: تاکنون ۱۰ آزمون برگزار شده که ۲ آزمون هم هفته آینده برگزار می شود و قریب به ۱۰ هزار داوطلب در این آزمون ها شرکت کرده اند. همچنین بالای ۵۶.۵ درصد دانشجویان ارشد این دانشگاه در دانشگاه های دولتی پذیرفته شده اند و بالای ده هزار دانش آموخته در مقاطع مختلف فارغ التحصیل و وارد بازار کار شده اند.

هزار دانشجو در دوره مهارت های ویژه شرکت کردند

رئیس دانشگاه ولیعصر رفسنجان گفت: از سال ۹۹ مرکز جوار دانشگاهی راه اندازی شده است که تا به حال ۱۰۰۰ دانشجو شرکت کرده اند که دوره های مهارت های ویژه متناسب با رشته های دانشگاه و غیرمرتبط با رشته دانشگاهی را آموزش دیده اند.

رنجبر عسکری افزود: مرکزی با کمک خیریه ای در حال ساخت است که به دانشجویان دانشگاه و همچنین افراد خارج از دانشگاه آموزش های مهارتی داده می شود. دوره مهارت افزایی با همکاری سازمان فنی و حرفه ای انجام می گیرد و کارآموزان در آزمون های سازمان فنی حرفه ای شرکت کرده و گواهی قبولی را می گیرند.

وی در خصوص جذب دانشجویان نخبه در مجتمع مس گفت: در شرکت مس فعالیت هایی در حال انجام است و بخشی راه اندازی شده تا درخواست های نخبگان و دانشجویان را بررسی کنند و شرکت مس جذب فارغ التحصیلان برتر را در دستور کار دارد.

دانشگاه ولیعصر بر اساس سوابق تحصیلی در ۲۱ رشته دانشجو می پذیرد

رئیس دانشگاه ولیعصر رفسنجان گفت: دانشگاه ولیعصر قبل از کرونا یک میلیارد تومان برای ارتقای سیستم آموزش مجازی هزینه کرده است که در دوران کرونا خوشبختانه در بحث آموزش مجازی مشکل چندانی پیش نیامد.

رنجبرعسکری در خصوص بازگشایی خوابگاهها و واکسیناسیون دانشجویان بیان کرد: با مکاتباتی که انجام گرفته شرایط برای واکسیناسیون دانشجویان تحصیلات تکمیلی مهیا شده است ولی با شرایط فعلی کرونا، بعید است که پذیرای دانشجویان کارشناسی برای مهرماه داشته باشیم.

وی افزود: دانشگاه ولیعصر رفسنجان در ۹ رشته به صورت روزانه و ۱۲ رشته هم به صورت شبانه بر اساس سوابق تحصیلی دانشجو می پذیرد که شرایط مناسبی است که کنکوری ها می توانند به سایت سازمان سنجش مراجعه کرده و انتخاب رشته کنند.

دکمه بازگشت به بالا