پژوهشسرای رفسنجان قطب ادبیات استان شد/ ۱۵درصد جمعیت دانشآموزانی رفسنجان نیازمند هستند
به گزارش شایوردنیوز، معاونین مدیر آموزش و پرورش رفسنجان در نشست خبری عملکرد خود را در ماههای اخیر تشریح کردند.
پژوهشسرای رفسنجان قطب ادبیات استان شد
معاون متوسطه آموزش و پرورش رفسنجان گفت: امسال پژوهشسرای رفسنجان به عنوان قطب ادبیات استان کرمان انتخاب شد؛ به دلیل اینکه در جشنواره علمی پژوهشی در استان خوش درخشیدند.
میرزایی اضافه کرد: در محور ادبیات ۱۲ اثر برتر در حوزه سلولهای بنیادین، کدنویسی، گیاهان دارویی، مقاله علمی و پژوهشی و حوزه نجوم در استان داشتیم که در مرحله کشوری ادبیات ۲ اثر از این تعداد برتر شناخته شدند که یکی از آنها اثر علوم آزمایشگاهی بود.
وی افزود: امسال از رفسنجان ۱۱ اثر به جشنواره جوان خوارزمی (دوره متوسطه دوم) ارسال شد، در حوزه جشنواره نوجوان خوارزمی هم یعنی دوره متوسطه اول ۸ اثر به استان ارسال شد که ۲ نفر رتبه استانی کسب کردند و یک نفر در محور ادبیات و یک نفر در محور زبان انگلیسی بود.
۷ نفر از کنکوری های رفسنجان رتبه های تک و ۲ رقمی کسب کردند
معاون متوسطه آموزشوپرورش رفسنجان اظهار کرد: امسال در کنکور ۱۴۰۰، تعداد ۷ رتبه تک و دورقمی را کسب کردند که یک نفر به نام محمد شایان شعبانی رتبه ۲ کنکور ریاضی ۱۴۰۰ کسب کرد و ۶ نفر هم رتبه ۲ رقمی را به دست آوردند.
حسن میرزایی بیان کرد: همچنین از رفسنجان ۶۸ نفر رتبه زیر ۳ هزار را کسب کردند که از این تعداد ۲۴ نفر رتبه زیر یک هزار، ۲۲ نفر رتبه زیر ۲ هزار را کسب کردند.
۳۳۰ تبلت و گوشی موبایل در اختیار دانش آموزان نیازمند قرار گرفت
معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزشوپرورش رفسنجان هم اظهار کرد: در بحران کرونا با رایزنیهای انجام شده توسط شرکت مس و خیرین ۳۳۰ تبلت و گوشی در اختیار دانشآموزان محروم و نیازمند این شهرستان قرار گرفت تا از تحصیل باز نمانند.
مهدی ابراهیمی ادامه داد: ۵۵ هزار ماسک و بالای ۵ هزار و ۵۰۰ لیتر مواد ضدعفونیکننده هم تهیه و در اختیار مدارس و حوزههای امتحانی و مدیریت قرار گرفت.
وی ادامه داد: در بعد عمرانی، توسعه فضاهای آموزشی و حصارکشی، محوطهسازی و تبدیل سیستمهای گرمایشی از نفتی به گازی و شوفاژ نیز ۲۰۰ کلاس درس به این امکانات تجهیز شدهاند.
ابراهیمی تصریح کرد: در طرح ملی مسکن فرهنگیان هم ۶۰ نفر از فرهنگیان جهت استفاده از تسهیلات ۱۲ درصدی تشکیل پرونده دادند و تسهیلات کمبهره در ۲ مرحله در اختیار آنها قرار گرفت.
وی گفت: ۲۰ نفر از همکاران فرهنگی که دارای بیماری خاص هستند جهت درمان و دریافت تسهیلات به بنیاد فرهنگی قدس معرفی کردیم که دریافت کردهاند.
۱۳۰ نیروی خدماتی در مدارس شهرستان کمبود داریم
ابراهیمی خاطرنشان کرد: ۱۳۰ مدرسه در رفسنجان نیروی خدمات و سرایداری ندارند که این کمبود، مشکلات امنیتی، بهداشتی، خدماتی و..را به وجود می آورد که این مشکل از طرف وزارتخانه است که امیدواریم این کمبود برطرف شود.
معاون متوسطه آموزشوپرورش رفسنجان همچنین افزود: ۲۳ هزار نفر جمعیت دانشآموزان دوره متوسط در رفسنجان است که از این تعداد بیش از ۲۲ هزار نفر در متوسطه اول حضور دارند.
۱۵ درصد از جمعیت دانش آموزی رفسنجان نیازمند هستند
میرزایی با اشاره به اینکه ۱۵ درصد این دانش آموزان ضعیف و نیازمند توجه بیشتر هستند گفت: در سال گذشته ۳۰ نفر از دانشآموزان مدارس رفسنجان ترکتحصیل کردند که با پیگیریها تعدادی از آنها به امر تحصیل برگشتند.
وی بیان کرد: در حوزه متوسطه هم امسال ۷۰ نفر ترک تحصیلکردند که ۴۵ نفر با مشاوره و آموزش برگشتند و طی یکونیم سال گذشته افت جدی تحصیلی در مدارس رفسنجان مشاهده نشد.
بیش از ۲۹۲ هزار نفر ساعت آموزش ضمن خدمت برگزار شد
معاون پژوهشی اداره آموزشوپرورش رفسنجان هم گفت: آموزش و پرورش رفسنجان طی ۳ سال گذشته در هر سالش بیشاز ۴۰۰ هزار نفر ساعت دوران توان افزایی را برگزار کرد.
سید محمد حسینی بیان کرد: شیوع بیماری کرونا شیوههای آموزشی مدل سنتی را به چالش کشیده شد و آموزش را به استفاده حداکثری از وسایل و تجهیزات تکنولوژی مثل موبایل و تبلت سوق داد.
وی افزود: در حوزه دورههای کارگاهی هم در زمینه معیارهای نوین در استعداد شناسی ۲۲ هزار نفر ساعت دوره برگزار شد.
حسینی ادامه داد: آموزشوپرورش رفسنجان توانست در اصول اولیه و اجباری آموزش ضمن خدمت ۲۹۲ هزار و ۵۸۶ نفر ساعت برگزار کند درحالیکه ناحیه ۲ آموزش و پرورش کرمان ۱۱۹ هزار نفرساعت برگزار کرد.
معاون پرورشی و تربیتی آموزشوپرورش رفسنجان گفت: یکی از مهمترین رسالتهای آموزشوپرورش شناسایی استعدادهای دانشآموزان و هدایت آنها به سمت شکوفایی است.
محمد شیخزاده افزود: هرساله در ۱۱ رشته بیشاز ۲۰ هزار دانشآموز رفسنجانی از مقاطع ابتدایی تا متوسطه در مسابقات مختلف شرکت میکنند که در مرحله شهرستانی بیشاز ۵ هزار نفر برگزیده می شوند و از این تعداد هم ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر به مرحله استانی راه پیدا میکنند.
وی ادامه داد: هرساله از تعداد راه یافته ها به استان، ۴۰ تا ۵۰ نفر برتر شناخته میشوند از این تعداد نیز ۱۱ نفر به مسابقات کشوری راه پیدا میکنند.
شیخ زاده تصریح کرد: در حوزه مسابقات ادبی، آوایی و نمایشی که هرساله بالای ۴۰ تا ۵۰ رتبه استانی را کسب میکنیم؛ امسال از تمامی شرکتکنندگان دانشآموز رفسنجان در حوزه مسابقات ادبی ۵۶ رتبه استانی در حوزه شعر، داستاننویسی، هنرهای تجسمی و دستی کسب کردند.
وی گفت: در حوزه بهداشت هم امسال با کمک مجتمع مس بیش از ۶۵۰ میلیون تومان ماسک و مواد ضدعفونیکننده تهیه و در تمامی مدارس و حوزه های امتحانی توزیع شد.
شیخ زاده بیان کرد: در حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی امسال پذیرش بیش از ۱۵۰ دانشآموز از مدارس را در مرکز مشاوره بصیرت داشتیم که مشکلات تحصیلی، عاطفی و روانی داشتهاند و در این مرکز به آنها مشاوره داده میشد تا به زندگی امیدوار شوند.
بیش از ۴ هزار متر مربع به فضاهای ورزشی مدارس اضافه شد
وی تصریح کرد: در حوزه ورزش هم امسال ۴ هزار و ۴۵۰ متر مربع به فضاهای ورزشی مدارس اضافه شد که شامل سالن فوتبال، ۳ زمین چمن مصنوعی و یک سالن کشتی به مبلغ ۲۵ میلیارد ریال با حمایت مس است.
شیخ زاده با اشاره به اینکه امسال ۴ پروژه ورزشی در رفسنجان با مساحت دوهزار و ۴۰۰ مترمربع درحال آمادهسازی، تجهیز و نوسازی است افزود: ۲ دارالقرآن و ۳ کانون فرهنگی و تربیتی، ۸ سالن ورزشی و ۶ زمین چمن طبیعی و مصنوعی داریم و همچنان در راستای توسعه آنها نیاز به حمایت ارگان ها در امر تحصیل بهتر داریم.
محمدرضا شریف معاون آموزش ابتدایی اداره آموزشوپرورش رفسنجان هم در این نشست اظهار کرد: سال گذشته ۱۵۰ نیروی تغییر پایه ( جدیدالورود) را داشتیم که دورههای آموزشی را برای آنها برگزار کردیم؛ همچنین از ۱۵ شهریور برای تمامی آموزگاران در شش پایه اوّل تا ششم و نیز مربیان پیشدبستانی در پیامرسان شاد گروهی جهت تبادل نظر تشکیل شد و تبادل نظر این مربیان در راستای گرهگشایی بسیار حائز اهمیت بود.
خبرنگار: مریم رضایی