امروز صبح صحبتهای دو نماینده موافق و مخالف وزیر پیشنهادی اطلاعات بسیار حاشیه ساز شد.
به گزارش شایوردنیوز، جلالی نماینده مردم رفسنجان و انار و عضو هیات رییسه کمیسیون فرهنگی مجلس به عنوان نماینده مخالف وزیر پیشنهادی اطلاعات دولت رییسی صحبت کرد و مجتبی ذوالنوری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در حمایت وزیر پیشنهادی اطلاعات، صحبتهای خود را ایراد کرد. بخشی از صحبتهای دو نماینده را در ادامه می خوانید.
نماینده رفسنجان با انتقاد از عملکرد وزیر پیشنهادی اطلاعات در اتفاقات سال ۸۸ در بخشی از صحبتهایش گفت: حوزه علمیه قم کانون انقلاب و قیام امام (ره) است، انقلاب از قم آغاز شد علت حدوث انقلاب قم بوده، به فرمایش مقام معظم رهبری دشمن از سال ۷۰ آنتی تز انقلاب را از قم کلید زد، آنتی تز انقلاب نباید از قم آغاز شود، حضرت آقا ابراز نگرانی فرمودند که حوزه باید انقلابی بماند و نباید غیر انقلابی و شد، این مهم دغدغه حضرت آقا بود، از سال ۱۳۷۰ آقای خطیب مدیر کل اداره اطلاعات قم شدند، همزمان توطئه هایی از سوی دشمن، هم از سوی حوزه غیر انقلابی و از سوی آنتی تز انقلاب آغاز شد، انتظار بود پیش بینی، پیش گیری و شناسایی از سوی آقای خطیب انجام شود تا این نفوذ صورت نگیرد.
حسین جلالی نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: در ادیان و مذاهب قم چه می گذرد؟ شما از این ها مطلع هستید؛ چرا پیش گیری نشد؟ برخی از این مجموعه ها اکنون هم با انگلستان ارتباط پنهانی دارند و در فتنه ۸۸ برای سقوط نظام اسلامی تلاش کردند، آقای خطیب از دهه ۷۰ به واسطه مسئولیت خود اشراف اطلاعاتی داشت، برای برخی از این جریانات حاشیه امن ایجاد شد، طلاب با سواد قم را چون انقلابی بودند میگفتید بی سواد هستند و به خبرگان نروند، نسبت به آن ها که سکولار بودند و از انقلاب سخن نمی گفتند گفته میشد این ها با سواد هستند و برای کاندیداتوری خبرگان شرکت کنند، البته آقای خطیب در قم بیکار نبودند به جای شناسایی این ها، طلاب انقلابی شناسایی و به دادسرا روانه میشدند.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی افزود: تاسف آور است که در حال حاضر مجموعه های مختلفی در پوشش تحقیق ادیان و مذاهب و در حوزه علمیه قم با لباس روحانیت شیعی رسما هرمونوتیک، نسبی گرایی و قرائت های مختلف را مطرح می کنند.
اما ذوالنوری نماینده موافق وزیر اطلاعات خطاب به جلالی نماینده رفسنجان و انار در بخشی از صحبتهایش گفت: سر سوزنی در عملکرد خطیب، کاری که بوی انقلابیگری کم باشد، ندیدهام. آقای خطیب دو بار عزل شد. یک بار با نظر شخصی خاتمی و بار دوم با نظر شخصی احمدینژاد. اگر خطیب کج رفته است، احمدینژاد درست رفته است.
مجتبی ذوالنوری افزود: آقای جلالی شما در آن زمان یک شهروند عادی بودید و به اندازه بنده از اتفاقات پشت پرده خبر ندارید، آقای جلالی ماجرای قم را زیبا تعریف کردند، خطیب مهره کلیدی در عرصه جنگ نرم در قم بود. پرسش اینجاست که وقتی تمام دنیا و نظام سلطه بسیج شدهاند که آنتیتز انقلاب اسلامی از قم در بیاید، چرا دشمنان موفق نبودند؟ علت اینکه امروز قم پشتیبان نظام اسلامی و ولایت است اول طبیعت قم و حوزه علمیه است و دوم تاثیر کار سربازان گمنام امام زمان (عج) و دستگاههای ذیربط بوده است.
رئیس فراکسیون دفاع و امنیت ملی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در نهایت همه اتفاقات منجر به حصر منتظری در دولت خاتمی شد. کسانی که آدرس عوضی به مرگ مردم میدهند و حصر را از دیگران مطالبه میکردند باید بدانند که شورای عالی امنیت ملی که رییسش خاتمی بود منتظری را محصور کرد. شما رفع حصر را از چه کسی طلب میکردید؟ چه کسی باید حصر را بر میداشت؟
وی خاطر نشان کرد: ماجرای دراویش گنابادی و ماجرای مسجد محمدیه یک فتنه بود در قم و موضوعات دیگری که در قم اتفاق افتاد، نشان دهنده عملکرد انقلابی آقای خطیب است. من شهادت شرعی می دهم کاری که بوی انقلابی گری در عملکرد ایشان نداشته باشد، ما ندیدیم و در همه حوادث و وقایع ایشان انقلابی تر از همه بودند.