بانوی رفسنجانی جانش را به سه بیمار هدیه کرد

مسئول هماهنگ کننده اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از اهدای ۳ عضو بیمار مرگ مغزی به نام لاله جعفریان به بیماران نیازمند خبر داد.
به گزارش شایوردنیوز، زهرا عظیمی در گفتگو با خبرنگاران بیان کرد: لاله جعفریان ۲۶ مرداد به دلیل ضایعه مغزی به وسیله آمبولانس ۱۱۵ به اورژانس بیمارستان علیبن ابیطالب(ع) رفسنجان اعزام شد که در بخش آی سی یو این بیمارستان جهت مداوا تحت بستری و درمان قرار گرفت.
وی افزود: امّا تلاش های کادر درمان این بیمارستان بینتیجه ماند و تیم پزشکان در ۲۹ مردادماه مرگ مغزی این بیمار را تأئید کردند.
عظیمی با اشاره به اینکه این مرحومه از ۶ سال پیش با بیماری تومور مغزی دست و پنجه نرم می کرد تصریح کرد: در وصیت نامه وی هم صحبت از اهدای عضو شده بود که با دریافت رضایت از خانواده وی، شب گذشته کبد و ۲ کلیه این بانوی جوان با حضور تیم جراح کبد و کلیه از کرمان برداشت شده، و برای پیوند به ۳ بیمار نیازمند به شیراز ارسال شد.
وی خاطرنشان کرد: این چهارمین اهدای عضو در سال جاری است با اینکه مرگ افراد و پایان زندگی شان ناراحت کننده است امّا فرهنگ ایثار و بخشش اعضای بدن نویدی برای دوباره زیستن چند نفر دیگر است و خوشبختانه به این فرهنگ در رفسنجان بها داده می شود.