محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی امروز در شورای معادن استان کرمان با انتقاد از برخی هزینه کردهای شرکت ملی مس گفت: از نظر ما قابل قبول نیست که شرکت ملی مس ۴۰۰ میلیارد تومان از استان کرمان برای یک تیم فوتبال در استان دیگر هزینه کند و این مسئله هیچ توجیهی ندارد. شرکت مس در زمینه گردش مالی بر اساس قانون عمل نکرده است و گردش مالی بنگاههای بزرگ را اگر در اختیار واحدهای کوچک قرار دهیم، اتفاقات خوبی روی میدهد.
به گزارش شایوردنیوز، پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس هر چند از تیم مشخصی نام نبرده است اما گمانه زنیها و تلاشهای عده ای نشان می دهد که تیم تراکتورسازی تبریز گزینه پیشنهادی برای شرکت مس است.
در روزهای اخیر خبری دست به دست می چرخد که شرکت ملی صنایع مس ایران قصد دارد تیم تراکتورسازی تبریز را بخرد که بهترین گزینه برای مالکیت تراکتور، مجموعه مس سونگون است که از پشتوانه مالی خوبی برخوردار است، که در این میان مسئولان و نمایندگان تبریز در حال پیگیری هستند تا امتیاز تیم تراکتور را به باشگاه فرهنگی_ورزشی مس سونگون انتقال دهند تا بدهی های کلان این تیم را جبران کنند. بنا به گفته رییس شورای اسلامی شهر تبریز، بسته بودن پنجره نقل و انتقالات، جدایی بازیکنان کارآمد از تیم و بدهی بیش از ۳۰۰ میلیارد تومانی این تیم از جمله مشکلات تیم تراکتور است، که مسئولان تبریزی را بر آن داشته است که این بدهی ها را از آسانترین راه، حساب های شرکت های مس جبران کنند.
پورابراهیمی در بخش دیگری از سخنانش در شورای معادن استان بیان کرد: دریافت سهم استان کرمان از حقوق معادن تاثیر بزرگی در جهت توسعه و رونق اقتصادی استان دارد و سهم استان و مردم کرمان از حقوق دولتی معادن باید حتما پیگیری شود. لازم است دستگاههای نظارتی اطلاعات و سازمان بازرسی ورود و تعهد شرکتهای بزرگ اقتصادی مبنی بر انتقال حسابها و ایجاد گردش مالی به بانکهای استان را بررسی و رصد کنند.
هر چند به نظر می رسد تنها شهری که از مزایای شرکت مس حتی در زمینه ورزش به طور مناسب چندان بهره ای نمی برد، رفسنجان است که معادن مس در این شهرستان واقع شده اند و تنها آلودگیهای آب و هوا نصیب این شهر می شود. به طور مثال و یک نمونه در ورزش، تیم مس رفسنجان در لیگ برتر، نتایج قابل قبولی را از خود بر جای گذاشته است و این تیم به حمایت های بیشتری نیاز دارد و بایستی زیرساخت های سخت افزاری ورزشی برای این تیم فراهم شود. بیش از ۱۵ سال است که از آغاز ساخت ورزشگاه مس رفسنجان می گذرد اما ساخت این ورزشگاه همچنان نیمه تمام مانده است، و حتی تیم مس یک زمین چمن مناسب برای تمرین ندارد و اگر فشارهای فدراسیون فوتبال نبود، چمن مصنوعی این ورزشگاه با چمن طبیعی تعویض نمی شد. اما اینکه پروژه ساخت ورزشگاه مس رفسنجان تا چه زمانی به اتمام می رسد به نظر مدیران شرکت ملی صنایع مس ایران و بودجه ای که به آن تخصیص می دهند، بستگی دارد، اما انگار مدیران مس ترجیح می دهند فعلا این هزینه ها را در استانی دیگر خرج کنند و یک تیم ورشکسته را نجات دهند.