اجتماعیاخبارفرهنگی و هنریورزشی

بزرگداشت مؤسس باشگاه فولاد سپاهان اصفهان در رفسنجان

مراسم گرامیداشت مرحوم حریری موسس باشگاه فولاد مبارکه سپاهان اصفهان با حضور جامعه فوتبال و مدیرعامل باشگاه سپاهان با حضور در آرامگاهش برگزار شد.

به گزارش شایوردنیوز، امروز صبح به همت هیئت فوتبال استان کرمان، هیئت فوتبال شهرستان رفسنجان، باشگاه مس رفسنجان و فولاد مبارکه سپاهان یاد و خاطره مرحوم محمود حریری موسس باشگاه سپاهان که متولد شهر رفسنجان است، گرامی داشته شد.

در این آیین از شاهین حریری، فرزند زنده‌یاد محمود حریری به نمایندگی از خانواده وی تجلیل و قدردانی شد و بدین ترتیب پیراهنی از باشگاه سپاهان که به همت تمامی بازیکنان تیم فوتبال سپاهان امضا شده بود به شاهین حریری اهدا شد.

عکاس خبری : مجتبی نقی زاده

محمود حریری در بهمن ۱۳۰۹ در رفسنجان به دنیا آمد. وی بازیکن و مربی سابق فوتبال و یکی از فرهیختگان مکتب شاهین و بنیانگذار باشگاه سپاهان اصفهان است که در سال ۱۳۳۲ این باشگاه را با الگوبرداری از شاهین تهران، با نام «شاهین اصفهان» تأسیس کرد. وی در خرداد ۱۳۷۴ دار فانی را وداع گفت و در شهر محل تولدش به خاک سپرده شد.

حریری به مسائل فرهنگی و اخلاقی در باشگاه اهمیت زیادی داده و بر علم و تحصیل بازیکنان تیم نیز تأکید داشته است. وی فارغ‌التحصیل دانشسرای تربیت بدنی بود. حریری از بازیکنان باشگاه فوتبال شاهین تهران، تیم ملی فوتبال ایران و از مربیان و مدیران باشگاه شاهین اصفهان (سپاهان کنونی) بوده است.

ولی میرزایی کاپیتان سال‌های پیشین سپاهان نیز به دعوت هیئت فوتبال استان کرمان و باشگاه سپاهان در این مراسم حضور داشت.

همچنین در این آیین به شهیده زهرا حسن‌رمضانی مدافع سلامت و شهید حاج علی محمدی‌پور ادای احترام شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا