استقبال بیش از ۴هزار نفر از جشنواره بینالمللی فیلمهای کودک و نوجوان در رفسنجان

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رفسنجان گفت: از جشنواره بین المللی فیلمهای کودک و نوجوان در رفسنجان استقبال بینظیری صورت گرفت. فیلم های جشنواره بین المللی کودک و نوجوان در ۱۰ سانس اکران شد، که ظرفیت سالن ها به خاطر شرایط و محدودیت های کرونایی ۸۰ نفر بود که در تمام سانس ها، سالن ها پُر شد که در ده سانس ۸۰۰ نفر از کودکان و نوجوانان رفسنجانی به تماشای فیلم های جشنواره نشستند و جمعیتی تقریبا چهار برابر ظرفیت سینما، از برنامه های فرهنگی و هنری استفاده کردند، که می توان تخمین زد بیش از ۴ هزار نفر از جشنواره امسال استقبال کرده اند.
به گزارش شایوردنیوز، ایمان محمدآبادی در گفتگو با خبرنگار شایورد با بیان اینکه دومین سالیست که رفسنجان میزبان جشنواره فیلم های کودک و نوجوان است، خاطر نشان کرد: در طول برگزاری جشنواره می توانستیم پذیرای جمعیت بیشتری از کودکان و نوجوانان شهرمان باشیم؛ اما محدودیت هایی به مانند شرایط کرونایی، زمان و مکان سبب شد که نتوانیم خدمات بیشتری را ارائه دهیم، تا جایی که در دو روز آخر استقبال کودکان و نوجوانان بیش از حد انتظار بود.
وی با اشاره به اینکه سی و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم های کودک و نوجوان از جمعه ۱۶ مهرماه به مدت ۵ روز همزمان با سراسر کشور در عمارت گلستان امین رفسنجان برگزار شد، افزود: در طول برگزاری جشنواره، ۱۸ فیلم و انیمیشن در حوزه کودک و نوجوان در دو سانس هر روز در ساعت ۱۷ و ۱۹ عصر اکران شد.
محمدآبادی استقبال از برنامه های جنبی جشنواره را بسیار بی نظیر دانست و گفت: برنامه ریزی هایی صورت گرفت که در کنار اکران فیلم ها، برنامه های جنبی جشنواره را هم در فضای باز گلستان امین داشته باشیم که استقبال بسیار خوبی صورت گرفت و کانون پرورش و فکری کودکان و نوجوانان بخشی از برنامه ها را از جمله آموزش چاپ، گریم، انیمیشن، نقاشی و… به کودکان و نوجوانان را بر عهده داشت و موسسه فرهنگی و هنری شهرزاد هم برنامه های قصه گویی، نمایش عروسکی، دوبله همزمان، گویندگی، نمایش رادیویی، رادیو جشنواره و… را برای کودکان و نوجوانان اجراء می کرد، همچنین بازی های بومی و محلی هم آموزش داده می شد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رفسنجان با بیان اینکه هر شب اجرای برنامه ها به یک شهید نوجوان تقدیم می شد، افزود: آثاری که کودکان و نوجوانان در طول جشنواره خلق کردند، بر روی دیوارهای مکان برگزاری برنامه ها به نمایش گذاشته شد. بعد از دوسال که در شرایط کرونایی کودکان در خانه مانده بودند، این جشنواره توانست باعث شادابی، نشاط و سرزندگی کودکان و نوجوانان شود و آنها را از دنیای مجازی دور کند.
وی عنوان کرد: یکی از ویژگی های این جشنواره این بود که هیأت داوران فیلم ها در سراسر کشور، کودکان و نوجوانان بودند که در رفسنجان هم ۳۰ کودک و نوجوان فیلم ها را داوری و نقد کردند که نتایج و معرفی برگزیدگان بر اساس داوری کودکان و نوجوانان خواهد بود.
محمدآبادی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره در رفسنجان به پایان رسید، تصریح کرد: این جشنواره چهارشنبه در اصفهان و تهران ادامه خواهد داشت و اختتامیه برگزار می شود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رفسنجان با بیان اینکه خانواده ها در کنار دغدغه های آموزشی و تربیتی که برای فرزندان دارند، حتما برای برنامه های فرهنگی فرزندان شان وقت بگذارند، عنوان کرد: خانواده ها در کنار پرورش جسم و دانش بچه هایشان به مسائل روحی و فرهنگی هم اهمیت دهند و حتما از کالاهای فرهنگی به مانند تئاتر، سینما، کلاس های هنری و فرهنگی و… برای کودکان و نوجوانان استفاده کنند و آموزشگاههایی که در سطح شهر از ارشاد مجوز دارند، می توانند محیط امنی برای کودکان و نوجوانان برای آموزش برنامه های فرهنگی و هنری باشند.
وی در پاسخ به این سؤال که رویداد بعدی سینمایی در رفسنجان چه خواهد بود، گفت: جشنواره بعدی که می توان برای آن برنامه ریزی کرد، جشنواره فیلم فجر است؛ البته برگزاری چنین رویدادهایی به صورت روتین نیست و در آستانه برگزاری هر رویداد، برنامه ریزان تصمیم می گیرند که تعداد محدودی از سینماها را در شهرستان ها هم به چنین رویدادهای سینمایی اختصاص دهند و سعی می کنیم که میزبانی جشنواره فجر را هم در رفسنجان داشته باشیم. امیدوارم بتوانیم در آینده ظرفیت هایی را ایجاد کنیم که چنین رویدادهای فرهنگی و هنری به طور دائم در رفسنجان برگزار شوند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رفسنجان اظهار کرد: امیدواریم که با مشارکت ارگان ها، بتوانیم برنامه های مختلفی را در فضاهای سطح شهر برای کودکان و نوجوانان برگزار کنیم.
محمدآبادی یادآور شد: سی و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم کودکان و نوجوانان با مشارکت و همراهی مجتمع مس سرچشمه، شهرداری و شورای شهر، عمارت گلستان امین، انجمن سینمای جوانان و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برپا شد و همچنین هیأت ورزشی بازیهای بومی و محلی هم همکاری داشتند.
عکاس: محمد احمدی راد




