
به قلم: فاطمه ملایی/سردبیر
«در نصب و عزلهای شهر دخالتی نکرده ام و نمی کنم و به شما قول می دهم و به همه مسئولان شهر هم گفته ام که در نصب و عزل ها دخالت نمی کنم و در هیچ گونه انتصابی دخالت نداشته ام، اگر در کار مدیری ضعف دیده ام، گزارش کرده ام، مدیران قوی داریم، مدیران ضعیف هم داریم. حتی در دولت جدید هم دخالت نمی کنم اما اگر کسی مشورت بخواهد دریغ نمی کنم و نظرم را اعلام می کنم اما هیچ وقت سماجت نمی کنم که چه کسی باشد. دخالت نماینده در نصب و عزل ها را خلاف نظر رهبری می دانم که مقام معظم رهبری فرمودند که یکی از آسیب های مجلس این است که نماینده در حوزه نصب و عزل ها دخالت می کند. بنده نظارت، مطالبه و سؤال می کنم از هر کسی که دولت گذاشت. کسی را پیدا کنید که برای مردم کار کند.»
شایوردنیوز_یادداشت/این صحبتهای حجت الاسلام جلالی نماینده رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی ۱۲ مردادماه در آخرین نشست خبری با خبرنگاران در پاسخ به این سؤال است، که آیا شما به عنوان نماینده در انتصاب مدیران در دولت رئیسی دخالت خواهید کرد یا نه؟
در روزهای اخیر که انتصاب علی اکبر پورمحمدی به عنوان سرپرست فرمانداری رفسنجان بسیار خبرساز شد، شاید بیش از هر چیزی باید ردپای تلاش های نماینده رفسنجان را با تحت فشار قرار دادن استاندار در این انتصاب به روشنی دید. نماینده رفسنجان که بیش از این مدیران دفتر و دوستانش (رئیس منطقه ویژه، دانشگاه آزاد، دانشگاه علوم پزشکی و…) را در پست های مدیریتی بسیاری به کار گمارده است، اکنون می توان با سبک و سنگین کردن اتفاقات اخیر، به قسم خوردنها و راست و دروغ بودن حرف های نماینده پی برد که آیا در عزل و نصب ها دخالت دارد یا نه؟
نکته قابل تأمل اینکه دخالت نماینده در انتصاب مدیران در هیچ دوره ای بدین شکل رخ نداده است. نماینده رفسنجان و انار به جای پرداختن به مسائل و مشکلات شهرستان بیشتر دغدغه این را دارد که مریدان و دوستانش را دور خود جمع کند و مسئولیت ها را بدینگونه به اطرافیان خود بذل و بخشش کرده تا همه را با سیاست های خود همراه کند تا مانعی بر سر راهش قرار نگیرد. حال مهم نیست که آیا این افراد از توانایی، کفایت، درایت، لیاقت، تحصیلات مرتبط و…..در آن بخش مدیریتی برخوردار هستند یا نه؟ تا جایی که عملکرد نماینده و دخالت وی در انتصاب مدیران و انتخاب افراد ناکارآمد و نالایق حتی صدای بعضی از دوستان، اطرافیان و هم حزبی هایش را هم در آورده است!
حال این سؤالات پرسیده می شود، آقای جلالی چند انتصاب فامیلی، دوستانه و …دیگر در شهرستان در راه است؟! و قرار است چند مدیر دیگر از حلقه مریدان جنابعالی انتخاب شوند!؟ برعکس گفتمان انقلابیگری، آیا مردم رفسنجان باید همچنان به جای شایسته سالاری، شاهد فامیل گرایی و انتصابات دوستانه در رفسنجان باشند؟!
آقای جلالی کمی در کارهای خود تأمل کنید، جنابعالی نماینده همه مردم رفسنجان هستید، نه نماینده یک گروه و طیف خاص، که جنابعالی هم مرید آنها شده اید و مصلحت مردم و پیشرفت شهر را فدای نزدیکانتان می کنید!