اجتماعیاخباراقتصادیایران و جهانشهری و رفاهیگزارش

تعهدات ارزی و اخذ تسهیلات مشکل عمده شرکت‌ها در منطقه ویژه رفسنجان

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، سومین سه شنبه های صنعتی منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان با بازدید مدیرعامل منطقه از شرکت راشین کویر آغاز شد. این شرکت در زمینه تولید، بسته بندی و صادرات خشکبار فعالیت می کند و ۵۰ نفر نیروی «زن سرپرست خانوار» در آن مشغول به کار هستند. تعهدات ارزی و سرمایه در گردش عمده مشکلاتی بود که از سوی مدیرعامل شرکت مطرح شد.

دومین بازدید مدیرعامل منطقه، مرکز دیتاسنتر (ماینینگ) بود. شرکتی که از ۲۵۰ نفر اشتغالزایی، ۱۱۰ نفر تعدیل نیرو دارد. چینی ها برای این شرکت ۱۵۰ میلیون دلار سرمایه گذاری کرده اند و در حال حاضر با ظرفیت ۱۴۰ مگاوات قرارداد با شبکه سراسری برق منعقد شده، اما به دلیل کمبود گاز برای نیروگاه ها و در نتیجه کمبود برق، از اول خرداد تا ۳۱ شهریور تعطیل است و به درخواست شورای عالی امنیت ملی، مجددا از ۱۵ آذر تا ۱۵ اسفند دستور تعطیلی و وقفه در فعالیت مراکز تولید رمز ارز صادر شده است و علت تعدیل نیرو نیز همین موضوع است.

اهمیت ارز دیجیتال در سال های اخیر بیش از پیش در حال افزایش است، که در زمان شیوع کرونا تا کنون خرید و سرمایه گذاری در آن افزایش چشمگیری داشته است که حتی با کاهش ارزش بورس جهانی بسیاری از افراد تصمیم به سرمایه گذاری در این بخش گرفته اند.

به عبارتی ارزش ذاتی ارزهای دیجیتال در دسته بازار مالی قرار می گیرند و باعث رشد شبکه مالی و حذف واسطه ها و بهبود روند تراکنش های مالی بین کشورهای مختلف در مقیاس جهانی می شوند. همین مسأله به شرط اینکه این بازار مورد تایید کشورهای دنیا قرار بگیرد می تواند بهترین راه حل برای دور زدن تحریم ها باشد؛ مهمترین ویژگی این پول دیجیتالی وابسته نبودن به هیچ ارگان و یا سازمان خاص است و بدون طی کردن مراحل اداری و زمان‌بر و پرهزینه می توان مراوده مالی نمود.

با توجه به متاورس یا همان جهان مجازی که به تازگی مورد توجه شرکت های بزرگ قرار گرفته است، این جهان مجازی ممکن است نقش مهمی در آینده ارزهای دیجیتال داشته باشد و ارزهای دیجیتال گزینه مناسبی برای پرداخت هزینه های آن هستند.

مشکل تأمین منابع مالی و اخذ تسهیلات

همچنین هفته گذشته در دومین سه شنبه های صنعتی منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان، از کارخانه تولید پنیر پیتزا مستقر در منطقه بازدید به عمل آمد و روح الله بهرامشاهی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان در جریان مشکلات این واحد تولیدی قرار گرفت.

در این کارخانه ۱۲ نفر مشغول به کار هستند. شرکت دانش بنیان جوهرگستر ایرانیان که در حوزه تولید تونر پرینترهای لیزری فعالیت دارد، به عنوان دومین واحد تولیدی امروز مورد بازدید قرار گرفت. این شرکت ۵۰ نفر اشتغالزایی دارد و در حال حاضر به دلیل تأمین منابع مالی با مشکل مواجه شده است و مشکل اخذ تسهیلات از سوی مدیرعامل این شرکت مطرح شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا