رویداد «رفسنجانشناسی» با رصد مشکلات و ظرفیتهای شهرستان رفسنجان آغاز بهکار کرد
رویداد «رفسنجان شناسی» امروز در رفسنجان آغاز به کار کرد. ۱۸ دیماه بنام «روز رفسنجان» نامگذاری شده است، روزی که مجسمه شاه از میدان ابراهیم شهر رفسنجان به پائین کشیده شد.
به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، امروز با حضور اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس و معاونین وزرا، رویداد «رفسنجانشناسی» آغاز به کار کرد، رویدادی که به مدت یک هفته برگزار خواهد شد. در ابتدای آغاز به کار این رویداد، اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس با سفر به رفسنجان در ۷ کارگروه، کارگروههای آسیب شناسی، میراث فرهنگی، فرهنگی، مذهبی، فرهنگی_هنری، ورزش و جوانان، ایثار و شهادت حضور پیدا کرده و در سطح شهرستان، مسائل و مشکلات را بررسی و رصد خواهند کرد.
سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در مراسم آغازین «رویداد رفسنجانشناسی» در تالار خیام دانشگاه ولیعصر (عج) با ادای احترام و ابلاغ سلام رئیس جمهور به مردم رفسنجان بیان کرد: رفسنجان به شهر طلای سبز مشهور است و مردمانش روحیه انقلابی و ولایتمداری دارند و به قم ثانی مشهور است و مردان فاتحان اروند را دارد که در همه عملیات ها فرزندان برومند رفسنجان در لشکر ثارالله، دلاورانه می جنگیدند.
حرفهایی که در هیچ جای کشور گفته نمی شد در رفسنجان بیان می شد
حسینی افزود: از قیام ۱۵ خرداد به بعد مردم رفسنجان مقلد امام بودند و شخصیت هایی به مانند خزعلی و امام خامنه ای به مدت ده روز تا یک ماه در رفسنجان حضور پیدا کرده که در ایجاد شور و روحیه انقلابی در مردم رفسنجان موثر بودند و به رفسنجان می آمدند و می گفتند، حرفهایی که در رفسنجان می زدیم، نمی توانستیم جای دیگری بیان کنیم.
سید محمد حسینی با بیان اینکه آیت الله طاهری و نوری همدانی و … از سخنرانان رفسنجان در دوران انقلاب بودند، خاطر نشان کرد: دوران انقلاب در اینجا تئاترهایی و نمایشهایی اجراء می شد که جهت دار بودند، این نمایش ها در رفسنجان اثر داشت. در راور هم بچه های رفسنجان نمایش اجراء می کردند که شهید توکلی در این برنامه ها توسط ساواک شهید شد. هنری که متأثر از غرب نبود و برگرفته از بزرگان ما و داستانهای صدر اسلام بود، لذا رفسنجان پیشینه فرهنگی و انقلابیگری دارد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور عنوان کرد: امروز روز ۱۸ دی «روز رفسنجان» است، پایان سیطره دوران ستمشاهی، که عملا کمیته هایی در رفسنجان تشکیل می شد و نیروهای انقلابی از شهر محافظت می کردند.
حسینی افزود: به یاران حاج قاسم هم اشاره کنم که این گوشه ای از آثار یاران حاج قاسم است، گردان ۴۱۰ و ۴۱۲ و ۴۱۸ و غواصان که در عملیات موثر بودند. یادم است که شهید عابدینی را در عملیات بیت المقدس دیدم، که افتاده بود و فکر کردم شهید شده است از بس خسته بود، بیهوش شده بود. همچنین شهید حاج احمد امینی و حاج علی محمدی پور از افتخارات این شهر هستند، شهید حاج قاسم همواره می گفت که از مردم سپاسگزارم که فرزندانشان را تقدیم کردند.
وی به نقش خیرین رفسنجانی در قبل و بعد از انقلاب اشاره کرد و گفت: نقش واقفین بسیار مهم است و نقش شخصیت های برجسته و نخبه رفسنجانی در سطح ملی، استانی و جهانی بسیار روشن است که بسیار زحمت کش و پرتلاش هستند که در قسمت های مختلف کار می کنند.
اعضای کمیسیون فرهنگی در ۷ کارگروه حضور پیدا می کنند
حجت الاسلام حسین جلالی نماینده رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی هم در ادامه گفت: از حضور اعضای کمیسیون مجلس شورای اسلامی در رفسنجان تشکر و قدردانی می کنیم شهر رفسنجان دیار فاتحان اروند نام گرفته است.
وی بیان کرد: اعضای کمیسیون در ۷ کارگروه شامل آسیب شناسی، میراث فرهنگی، فرهنگی، مذهبی، فرهنگی_هنری، ورزش و جوانان، ایثار و شهادت حضور پیدا کرده و در سطح شهرستان، مسائل و مشکلات را رصد
خواهند کرد و راه حلهایی را در آینده پیشنهاد می دهند.