اجتماعیاخباراقتصادیایران و جهانشهری و رفاهیویژهگزارش

تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در رفسنجان نسبت به مراکز علمی کم است/رشد شرکت‌های دانش‌بنیان مقدمه رفاه اجتماعیست

رئیس دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان به جمعیت جوان کشور و زیرساخت های مناسبی که در مراکز علمی برای رشد شرکت‌ های دانش بنیان وجود دارد، اشاره کرد و گفت: ۸۵ شرکت دانش بنیان در شهرستان رفسنجان وجود دارد، که با جمعیتی بالغ بر ۲۰ هزار دانشجو و ۱۱ مرکز علمی، این تعداد شرکت دانش بنیان کافی، مناسب و زیبنده نیست، که این تعداد شرکت دانش بنیان بایستی تا پایان سال ۱۴۰۱ به دو برابر افزایش پیدا کرده که مسئولین باید برای تحقق آن اهتمام جدی داشته باشند.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، رضا رنجبر کریمی امروز صبح در نشست ارزیابی شرکت های دانش بنیان دانشگاه ولیعصر (عج) با اشاره به نام‌گذاری امسال بنام «تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین» بیان کرد: بزرگترین انگیزه ای که دانشگاهیان باید مدنظر داشته باشند این‌که بیش از گذشته به تولیدات فناورانه در راستای ایجاد اشتغال توجه کنند و وقت خانه تکانی جدی دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی کشور فرارسیده است.

وی افزود: دانشگاه ها باید با نگاه دقیق و موشکافانه و رویکردی آسیب شناسانه با تجمیع تمامی ایده ها و اراده ها مسیر توسعه کشور را برای رسیدن به شکوفایی همگانی با تکیه بر توانایی دانش بنیان ها ریل گذاری کنند.

رئیس دانشگاه ولیعصر رفسنجان با بیان این‌که فناوری فی البداهه انجام نمی شود، خاطرنشان کرد: وقوع فناوری مستلزم پیشرفت تدریجی در علم و توجه به آموزش و آماده سازی همه زیر ساخت های لازم است، و راه پژوهش و تحقیقات دانش محور از وادی آموزش مناسب می گذرد، که بحمد الله ما این مسیر را در کشور با موفقیت پشت سر گذاشته ایم.

رنجبر کریمی اظهار کرد: در دهه هفتاد رویکرد دانشگاه ها و مراکز علمی بر اساس گسترش تحصیلات تکمیلی پایه گذاری شد و در دهه هشتاد با رویکرد مشوقانه تولید مقاله و محتوا بنیان گذاشته شد، که در دهه نود سیاست های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دیگر نهادهای سیاست‌گذار تغییر کرد و فناوری در دستور کار قرار گرفت.

وی گفت: هم اکنون معاونت های فناوری در دانشگاه ها ایجاد شده و همه زمینه ها برای تولیدهای دانش محور و دانش بنیان فراهم شده است.

رنجبر کریمی عنوان کرد: قرن جدید برای کشورمان افق روشن فناوری است و از همه دانشگاهیان می خواهیم که در مسیر وسعت بخشی به دیدگاه ها با رویکرد پیاده سازی جایگاه علم برای جبران عقب افتادگی ها و رفع مشکلات، تولید ثروت و کاهش تورم تلاش کنند، که همه این‌ موارد مقدمه ای برای رفاه اجتماعی و عمومی است.

گفتنی است، در ادامه این نشست مدیران شرکت های دانش بنیان، دغدغه ها، مشکلات، انتقادات و پیشنهادهای خود را مطرح کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا